PRVI ZMENEK,PRVI POLJUB...

<< | 1 | 2
rebeka • Od: 11.3.2011 • Prispevkov: 19
Re: PRVI ZMENEK,PRVI POLJUB... 20.3.2011 14:02
pk4life pravi:
rebeka pravi:
No jz pa loh rečem da ne obžalujem pruga poljuba, pa čeprov ni biu s tipom k bi bla skupej u zvezi samo poznala sm ga še tko iz osnovke. Pogledaš na to iz optimistične strani da pač rabš izkušnje hehe Razz al pa si s tipom/ punco sam za foro skp, ker lajf je treba uživat dokler ga loh. V smislu s tem da mutiš z enmu. Zvezo pa jz jemlem k RESNO stvar.
SVET JE LEP! :]

že sam če drug to uzame preresno pol nebo lepo..

Do zdej se mi je sam 1x to nrdil, da je tip dost resn uzeu ( pisov skoz itd.) in mislu kok sm zagreta zanga ampak se je na srečo hmau use ušimal, ker itak ni biu uno lih resn tip (u smislu d se mu je šlo sam da ma eno žoko.) in je poj že drugo najdu. Tk daj use qŁ ;D
annabelle • Od: 20.3.2011 • Prispevkov: 40
Re: PRVI ZMENEK,PRVI POLJUB... 20.3.2011 14:13
Mojga 1. poljuba se ne spominjam kj rada, že ko pomislm nanga si izbijem iz glavo Very Happy Btw bla sm s tipom ki sva bla oba zalublena ene 2leti al neki. In tko ne spomnm se kak je začel, vem le to da sva sedela in se pogovarjala pa kr naenkrat tko.. Sam nwm. nč posebnga,sploh nism nč čutla pa čeprou sm bla vanga al pač? In pol še enkrat pa še in še... Sam,čist nč nism čutila. On pa je hotu šeše js pa sm bla naveličana a sm bla raj tiho in mu nism povedala, da sploh nism nč čutila in da sploh ni blo nč posebnga. Včasih se mi zdi, da sm najbl čudna k vsi punce ob 1.poljubu čutili nwm te neke metuljčke u trebuhu, js pa jo nism Razz ****š zdej tega tipa niti pogledat ne upam, nerodn mi je pogovarjat z njim pa čeprau to ni nč kj takzga. xD
speliikaa • Od: 8.6.2012 • Prispevkov: 2
Re: PRVI ZMENEK,PRVI POLJUB... 17.10.2013 18:06
Vsem se vam tok zlo mudi in zapravite prvi poljub in vse z kar enimi. Jaz sem stara 14, se nisem mela prvega zmenka, fanta, poljuba, nicesar:p Zlo rada flirtam in se mi to kar naprej dogaja kamor koli grem, ampak cakam na nekoga pravega, da bodo vsiti prvic nekaj posebnega in ne dolgo nazaj sem spoznala famta ko sma si zlo vsec in tut ven me je povabo tak da upam da ce bom prvi poljub dozivela z njim bo nekaj posebnega:)
t123 • Od: 27.11.2011 • Prispevkov: 23
Re: PRVI ZMENEK,PRVI POLJUB... 17.10.2013 19:00
deadgirl pravi:
hahah
fak zka se usem mudi tk? pa prvi poljubim zapraute večina s kr enimxD
js čakam na onga pravega pol pa bo:D pa sm že 15 skor stara. pa se mi še vedno nikamor ne mudixD

js bom tut dle januarja 17 pa se nisn mela fanta. cakam na tapravga:))
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: PRVI ZMENEK,PRVI POLJUB... 18.10.2013 18:22
Res ste kr hitri nekateri.. No sicer sem js bila pozna, ampak pr nas so v večini imeli prve prave zmenke nekje med 9. razredom in 1. letnikom.

Sama sem imela svoj prvi zmenek pr 17ih letih. Pač z tipom sva šla na pijačo in vse skupi je bilo malo bolj tiho, kr sva bila oba bolj sramežljiva. Seveda sem bila tudi ful živčna je pa nekak šlo čeprav je bilo res veliko te mučne tišine.

Prvi poljub je bil pa tudi z istim tipom, samo ne na tem zmenku, ampak kasneje. Zgodilo se je v kinu med filmom in prvi trenutek nisem vedela kaj nj potem pa pač je bilo vse nekako spontano. Seveda pa imam prvi poljub v lepem spominu Very Happy
ponosnadolenkaxd • Od: 28.10.2013 • Prispevkov: 32
Re: PRVI ZMENEK,PRVI POLJUB... 28.10.2013 15:36
joj prvi poljuub hah .. fajn spomin je Smile
sicer se je dobr zalizoval ampak kaj ko je enkrat začeu ni nehu ..skori brez zraka ostala .. tko je pol ene 10-krat ponovu .. in vam povem da sm skor omedlela tam .. xd
tko da fante poljubte punco kratko a sladko Wink ne pa zadušit hahah
derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
Re: PRVI ZMENEK,PRVI POLJUB... 2.11.2013 13:16
annabelle pravi:
Mojga 1. poljuba se ne spominjam kj rada, že ko pomislm nanga si izbijem iz glavo Very Happy Btw bla sm s tipom ki sva bla oba zalublena ene 2leti al neki. In tko ne spomnm se kak je začel, vem le to da sva sedela in se pogovarjala pa kr naenkrat tko.. Sam nwm. nč posebnga,sploh nism nč čutla pa čeprou sm bla vanga al pač? In pol še enkrat pa še in še... Sam,čist nč nism čutila. On pa je hotu šeše js pa sm bla naveličana a sm bla raj tiho in mu nism povedala, da sploh nism nč čutila in da sploh ni blo nč posebnga. Včasih se mi zdi, da sm najbl čudna k vsi punce ob 1.poljubu čutili nwm te neke metuljčke u trebuhu, js pa jo nism Razz ****š zdej tega tipa niti pogledat ne upam, nerodn mi je pogovarjat z njim pa čeprau to ni nč kj takzga. xD

alo js isto..nič nisem občutla pa vse je blo ful lepo okoliščine vse..pa enostavno..ni blo to-to Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.