poklic - tehnik računalništva PUNCA :)• ponosnadolenkaxd
• Od: 28.10.2013
poklic - tehnik računalništva PUNCA :)
28.10.2013 12:52
am ja .. ker sem že 9. razred moram razmišlat kam bi šla naprej .. do zdej sem premišljevala o medijskem tehniku,ekonomskem tehniku zdej pa računalniški .. vem ja sam neki tehniki xdd .. ker sem punca je to mal drgač ..usaj zame .. za računalnike se ponavadi bolj zanimajo fantje in me zanima če je kakšna tle ka jo tut zanimajo tko da bi prosila za kašn nasvet glede izbire šole • natt879
Re: poklic - tehnik računalništva PUNCA :)
28.10.2013 20:12
jas hodim na računalniško pa mi ni žal da sem šla.. pa to ko je večina fantov je dosti bolše ker na totih ekonomskih pa to ko so same punce v razredih se vedno samo neke kregajo pa šinfajo, pri nas pa še tega ni blo.. & sploh niti ni tak težka šola kot eni pravijo.. • ponosnadolenkaxd
28.10.2013 21:26
natt879 pravi:jas hodim na računalniško pa mi ni žal da sem šla.. pa to ko je večina fantov je dosti bolše ker na totih ekonomskih pa to ko so same punce v razredih se vedno samo neke kregajo pa šinfajo, pri nas pa še tega ni blo.. & sploh niti ni tak težka šola kot eni pravijo..
najbrš grem tudi jaz u to smer lohk kej več poveš o tej šoli ? na čem je poudarek,pa kje sploh hodiš,si mela velik izkušenj z računalniki preden si šla naprej? • natt879
28.10.2013 21:33
na Ptuj hodim samo so tak v vseh isti predmeti pa to • ponosnadolenkaxd
28.10.2013 21:37
natt879 pravi:na Ptuj hodim samo so tak v vseh isti predmeti pa to
hvalaaa pa ti je tko zanimiva šola? • natt879
28.10.2013 21:44
meni je zakon, je pa dosti takih ki jim je zlo žal da so šli v to šolo pa nevem zakaj če je kul • ElTora
• Od: 9.2.2013
29.10.2013 16:06
Živjo. Jst sm letos končala to šolo, tko da, če te kej zanima, kr vpraši. • ponosnadolenkaxd
29.10.2013 18:57
ElTora pravi:Živjo. Jst sm letos končala to šolo, tko da, če te kej zanima, kr vpraši.
Heej a ti je bla šola težka ? ti je že uspel poiskat službo? si bla sama med fanti? kako si se razumela z njimi ? • ElTora
29.10.2013 20:25
ponosnadolenkaxd pravi:
ElTora pravi:
Živjo. Jst sm letos končala to šolo, tko da, če te kej zanima, kr vpraši.
Heej a ti je bla šola težka ? ti je že uspel poiskat službo? si bla sama med fanti? kako si se razumela z njimi ? Pa šola niti ni težka, če sprot delaš. Predlagam ti, da pr programiranju delaš sproti, k to je tko. Znaš - ne znaš, napiflaš se bol težko. Službe še nimam, sm šla naprej na fax. Drugač pa, po moje ne more bit problem službo dobit s to izobrazbo. Nism bla sama, mela sm še 2 sošolke. Ubistvu je fajn, če se s fanti dobr zastopš. Nikol ni dolkcajt. Predvidevam, da boš šla na Šc Novo mesto, kokr vidm iz uzdeuka. Drži? • ponosnadolenkaxd
30.10.2013 10:34
ElTora pravi:
ponosnadolenkaxd pravi:
ElTora pravi:
Heej a ti je bla šola težka ? ti je že uspel poiskat službo? si bla sama med fanti? kako si se razumela z njimi ? Pa šola niti ni težka, če sprot delaš. Predlagam ti, da pr programiranju delaš sproti, k to je tko. Znaš - ne znaš, napiflaš se bol težko. Službe še nimam, sm šla naprej na fax. Drugač pa, po moje ne more bit problem službo dobit s to izobrazbo. Nism bla sama, mela sm še 2 sošolke. Ubistvu je fajn, če se s fanti dobr zastopš. Nikol ni dolkcajt. Predvidevam, da boš šla na Šc Novo mesto, kokr vidm iz uzdeuka. Drži? Držii hehe • ElTora
30.10.2013 15:59
ponosnadolenkaxd pravi:
ElTora pravi:
ponosnadolenkaxd pravi:
ElTora pravi:
Heej a ti je bla šola težka ? ti je že uspel poiskat službo? si bla sama med fanti? kako si se razumela z njimi ? Pa šola niti ni težka, če sprot delaš. Predlagam ti, da pr programiranju delaš sproti, k to je tko. Znaš - ne znaš, napiflaš se bol težko. Službe še nimam, sm šla naprej na fax. Drugač pa, po moje ne more bit problem službo dobit s to izobrazbo. Nism bla sama, mela sm še 2 sošolke. Ubistvu je fajn, če se s fanti dobr zastopš. Nikol ni dolkcajt. Predvidevam, da boš šla na Šc Novo mesto, kokr vidm iz uzdeuka. Drži? Držii hehe Pol ti bo fajn. Eni profesorji znajo use, eni pa nič. Nebo ti žal, če greš. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.