SOŠOLCI/KE & PARTY ZA 18KO ;)

kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
SOŠOLCI/KE & PARTY ZA 18KO ;) 12.9.2013 18:45
Very Happy ojla! mene pa zanima, če še koga "moti" dejstvo, da te sošolci nemarajo, u bistvu ne lih to ampak nekak da se bojijo s tabo družt, ker bi te pol drugi vidl... sj bojijo se pa zato, ker se js družm z 6mi ful ok sošolkami in drugi misljo da s(m)o neumne kr spadamo bolj pod "piflarsko" al bolj pridno sorto folka an.. in pol vidš, k gre folk stran od tebe... jaooo sovražm tak folk...ampak sm se že navadla zjle u 2mu letniku in mi prov dol visi za druge, k neki časa sm jim skušala ustrezat pa to sj veste, sam pol pa jbg.. uglavnem, a si mislte, da je pomembn da te sošolci marajo"? pa še drug vprašane: tisti k ste že bli 18, ke ste žur naredl? a se bolj splača kšne privat place(kučo že mam) al kšne klube, diskote... pa kok folka je to običajn, pač da povabš.. ? Very Happy
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: SOŠOLCI/KE & PARTY ZA 18KO ;) 12.9.2013 20:45
z mano se tiste kao ''kul'' sošolke nikol niso družle pa mi ni čist nič manjkalo, dokler maš svojo družbo je vse okej ;D še vesela sem, da se nismo družli, ker se itak ne bi razumeli hah.
najcenejša 18ka je če imaš kaki vikend, da ste tam Smile
če pa ga nimaš, pol pa kakšen park npr. ?
Re: SOŠOLCI/KE & PARTY ZA 18KO ;) 14.9.2013 18:11
tut z mano se noben ne druži, edino ta stalna mala družbica k smo skos skp u šoli, z ostalimi skorej niti ne komuniciramo. neki časa sm se ful sekirala glede tega pa me je blo sram kko to zgleda pred ostalimi sam zdej me pa boli ku*** Smile manka mi nč ne, če pa rabm nove ljubi spoznat se gre pa na partyje, tm me noben ne presoja po tem kok se hoče gdo z mano družt. tkoda zaj**i tiste u šoli, nč ti noben nemore Smile

glede 18ke pa povab folk k se razumš z njimi in ste prjatli. če so to samo 3je al pa če jih je 30, kolkr ti sede Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.