SOŠOLCI/KE & PARTY ZA 18KO ;)• kataja
• Od: 12.10.2012
SOŠOLCI/KE & PARTY ZA 18KO ;)
12.9.2013 18:45
• Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: SOŠOLCI/KE & PARTY ZA 18KO ;)
12.9.2013 20:45
z mano se tiste kao ''kul'' sošolke nikol niso družle pa mi ni čist nič manjkalo, dokler maš svojo družbo je vse okej ;D še vesela sem, da se nismo družli, ker se itak ne bi razumeli hah.
najcenejša 18ka je če imaš kaki vikend, da ste tam če pa ga nimaš, pol pa kakšen park npr. ? _________________ bitch i'm a mogul, yes i am global. [link] • malik
• Od: 13.8.2012
Re: SOŠOLCI/KE & PARTY ZA 18KO ;)
14.9.2013 18:11
tut z mano se noben ne druži, edino ta stalna mala družbica k smo skos skp u šoli, z ostalimi skorej niti ne komuniciramo. neki časa sm se ful sekirala glede tega pa me je blo sram kko to zgleda pred ostalimi sam zdej me pa boli ku*** glede 18ke pa povab folk k se razumš z njimi in ste prjatli. če so to samo 3je al pa če jih je 30, kolkr ti sede |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.