LJUBOSUMJE!

newyork • Od: 9.2.2012 • Prispevkov: 27
LJUBOSUMJE! 8.9.2013 20:22
imam en problem, in sicer s fantom sva skupaj že več kot 2 leti. Jaz pa sem vedno ljubosumna, če se s katero pogovarja.. čez kakkšen mesec pa se jim bodo začele vaje za valeto (plesne vaje), pleše pa z eno k mi gre takoo na živce ker misli kaj je in vsi fantje palijo nanjo. Tudi mojemu je bila nekoč všeč. Njemu sem pvedala da sem ljubosumna on pa je rekel da ni več njegov tip. Res me skrbi da bi mu spet postala všeč. kako naj si pomagam da nebom ljubosumna?
pa še to, vsakič ko nisem znjim, me obdajajo grozne misli, mislim da filtrira z usemi puncami pa da se pogovarja z njimi in jim govori to kar meni, da jih ma rad .. Vedno me skrbi kaj dela v šoli itd.. Ne prenesem če ga vidim če se s katero pogovarja. pa zlo me je strah da bi se v katero zaljubil in bi ga izgubila Sad
help.
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: LJUBOSUMJE! 8.9.2013 21:24
Ne bom ti pravil kako ne bit ljubusumna samo povem ti to, da če ga boš vedno bek držala od drugih in mu težila s kom se pogovarja, s kom je in vse te stvari mu bo to počasi postajalo tečno in pol te bo na koncu clo pusto ko mo bo to preveč. Tako da probi bit čim manj da bi se obadala s kom je ker lej če je tvoj fant je tvoj fant. Če s drugo zaserje ni pravi fant in ga pusti. It's that simple...
Re: LJUBOSUMJE! 9.9.2013 16:11
oh ja, ljubosumje je hudič.
probaj se z njim pogovorit (ne samo rečt da si ljubosumna), da se bojiš da ga boš zgubila, da mu bo druga všeč, da nočeš bit ljubosumna ampak se ne znaš kontrolirat itd. in pol bi verjetno sam po sebi moral rečt, kak si ti najpomembnejša in te razumet, kako se počutiš Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.