kombiniranje s šolsko torbo

derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
kombiniranje s šolsko torbo 22.8.2013 11:53
evo mam sam eno vprašanje..pač vem da je krneki ampak men se zdi videz in kombiniranje ful pomembno... pač letos bom fazanka in dobila sem tudi novo torbo, ki je taka: [link] in zdej mam js tak bol eleganten stil pa se sprašujem, ali bi zraven take torbe pasale kakšne ogrlice, balerinke, oblekice al ne..ker me že skrbi da sem malo zafrknila z nakupom te torbe... rabim samo mnenja...

and that's all folks..ty Smile*
legendary • Od: 2.11.2012 • Prispevkov: 77
Re: kombiniranje s šolsko torbo 22.8.2013 13:18
zaje*ala si že s tem, k si kupila torbo čez eno ramo.. to ne bo dobr, sploh če si u gimnaziji, ker bo torba ful tžka in ne bo dobr za ramo.

na tako tobro pomoje paše bol športn stil, mislm ne tist elegantn z oblekcami..
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: kombiniranje s šolsko torbo 22.8.2013 16:49
Legendary je povedala že vse, kar sm js hotla Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.