ličenje_ punce plošim^^• brezimena69
• Od: 7.8.2013
ličenje_ punce plošim^^
7.8.2013 19:37
torej ponovno: grem v 9 klas in me zanima oz. bi se rada mal drugač ličla zdej ane.. do zdaj sem samo korektor in maskara,včasih puder... imate kake ideje? prosim pomagite pa prilepte slike kk to zgleda pa kako pridet do teg.. hvala**
imam pa modre oči,porjavelo polt in rjave lase** [/img] • JustSmile123
• Od: 3.7.2013
Re: ličenje_ punce plošim^^
8.8.2013 7:27
a glede tega misliš eyeshadow pa to? jst vem za eno na youtubu k ma TOOOK izi pa ful dobra te makeup look-e bom dala link pa preišč mau men je ful pomagala
[link] • brezimena69
8.8.2013 12:00
hvala ti** bom pogledla
a ma še kera kej ker me res zanima? ** • FireInHair
• Od: 20.6.2013
8.8.2013 16:19
idi v knjižnico pa si sposodi knjigo Tako lepa si: lepotni nasveti za dekleta
pune dora je pa vse maš notri napisano :3 • legendary
• Od: 2.11.2012
8.8.2013 17:43
eyeliner je zadne cajte popularn
• brooklyn
• Od: 9.8.2013
9.8.2013 0:20
Pozdravljena!
Sama sem se včasih pretirano ličila, vendar sedaj uporabljam čim manj kozmetičnih izdelkov za ličenje. Torej moja rutina se začne z nego obraza Na kar na veko nanesem svetlo senčilo z bleščicami, vendar ne preveč Da pa ustnice ne izgledajo tako pusto, se odločim, da še jih malo obrobim in jim dodam malo sijaja To je moja poletna rutina Zapomni si: "Manj je več!" Fantje imajo rajše bolj naravna dekleta, kot pa tiste z kilogrami pudra, da ko jo treskneš od zadaj, ji pa spredaj dol omet pade • JustSmile123
• Od: 3.7.2013
9.8.2013 7:23
se fuul strinjam z brooklyn manj je več jst grem isto u 9. class in mam sam korektor pa maskaro • brezimena69
10.8.2013 16:20
hvala punce, a lahk še kej? **
• Chloe33
• Od: 24.12.2012
10.8.2013 23:10
Hej,
Ja tut jaz si najprej umijem obraz, si ga namažem s kremo, nanesem korektor pol puder pol še enkrat korektor, da čisto prekrije. Pol si poudarim še lička, ampak ne preveč, čisto malo. Z raznimi senčenji obraza s temnim in svetlim se mi ne ljubi ukvarjat. Na oči si ponavadi nanesem sam maskaro. Ena je že napisala, da je eyeliner zlo popularn, kar je res, ker ga nosi ful velik punc, tko da lahko to probaš. drgač jaz ga ne uporablam. Pa obrvi si lahko poudariš, ker to naj bi ful nrdilo lepši obraz. sam spet ne preveč. Kako senčko za oči lahko probaš. Men se zdi da k modrim paše rjava barva samo nisem čist prepričana, poglej na gugl. Za ustnice pa uporablam samo lip gloss. Poglej kak video na yt ker lahk velik uporabnih stvari zveš • legendary
• Od: 2.11.2012
10.8.2013 23:31
Chloe33 pravi:Hej,
Ja tut jaz si najprej umijem obraz, si ga namažem s kremo, nanesem korektor pol puder pol še enkrat korektor, da čisto prekrije. Pol si poudarim še lička, ampak ne preveč, čisto malo. Z raznimi senčenji obraza s temnim in svetlim se mi ne ljubi ukvarjat. Na oči si ponavadi nanesem sam maskaro. Ena je že napisala, da je eyeliner zlo popularn, kar je res, ker ga nosi ful velik punc, tko da lahko to probaš. drgač jaz ga ne uporablam. Pa obrvi si lahko poudariš, ker to naj bi ful nrdilo lepši obraz. sam spet ne preveč. Kako senčko za oči lahko probaš. Men se zdi da k modrim paše rjava barva samo nisem čist prepričana, poglej na gugl. Za ustnice pa uporablam samo lip gloss. Poglej kak video na yt ker lahk velik uporabnih stvari zveš veš da puder pa še poslabša kožo? raj kakšno kremco, pa odpravi te probleme. • cloudz
• Od: 14.3.2013
13.8.2013 14:35
[povezava] tale dela zlo zanimive videe predvsem o ličenju, preko nje sm se usaj js zlo velik naučila tko da če ti kdo lahko pomaga je to ona! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.