LJUBEZENSKA TEŽAVA! HELP!• Belieberkaaa
• Od: 20.6.2013
LJUBEZENSKA TEŽAVA! HELP!
26.6.2013 20:24
No jaz pa sem hodla z enim fantom 5 mescov..potem pa mi je začel en fant ki mi je bil včasih zeelo všeč pošiljati sms-je in njegovi sms-ji so bili tako lepi da sem se počasi začela zaljublati v njega..nisem vedla kaj naj naredim in pustila sem svojega fanta...zdaj mi je tako žau amak on me sovraži in se sploh noče več pogovarjat z mano..a mislite da je še kakšna majhna možnost da bi ga dobila nazaj?? kako ga naj prepričam??
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: LJUBEZENSKA TEŽAVA! HELP!
26.6.2013 20:43
Prov je, da se zavedaš da si storila napako in on ima vso pravico bit jezen nate. ampak, seveda je najboljša rešitev: pogovor.
morš pa tud sama seb zaupat, da tega več nauš storila oz. morš se kontrolirat in svoji bivši simaptiji dat jasno vedt, da imaš fanta in kljub njegovemu laskanju, lahko takšni smsi nakopljejo same težave. kot so ti že. šele ko boš sama seb odpustila, lahka pričakuješ tud njegovo odpuščanje. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
26.6.2013 20:59
kar je, je.. iz napak se učimo. drugič pa premisli prej in se ne izmišljuj.
• mussy
• Od: 3.9.2011
27.6.2013 10:15
amm ga že nisi mela dost rada, da si pogledala za prvim, k ti je namenu naklonjenost, kokr se nesramno sliš pust ga namiru, da bo našu bolšo k ti.. vrjami mi bo jo, in šele tkrt te bo bolel, k boš ugotovila kaj si zavrgla...v
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.