Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti

<< | 1 | 2
• jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 17.6.2013 21:45
ne u bistvo mi nebi mi blo vseno kr ni vredno da drugi trpijo zaradi mojih privilegijev . mi doma povečini hrano predelamo sami na premakulturnem vrtu če pa že hrana ni domača se pa vsaj pozanimam od kod je in kako je hrana pridelana Smile
• SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 18.6.2013 13:28
He he he he...to zdej praviš Wink)
No, fino za vas. Tud mi marsikej sami doma pridelamo, čeprov sm z mesta. Nism tak človek, da bi mi blo čis vseen kako sranje dam v usta Wink
Ampak... kot sm že rekla: ne gre se sam za čokolado. Imaš doma plišasto živalco, plastično barbiko alpa karkol druzga iz tvojga otroštva? vpraš se kdo jo je naredu Wink
misliš, da oblačila k jih nosiš so popolnoma nedolžna? verjetno jih je v rokah držal otrok, k nima niti krpe, da bi se pokril.

Skušam sam povedat, da bi se mi mogl zarad marsičesa druzga obremenjevat kot pa zarad čokolade Wink vrag, se je jo pridelujejo, da bi se ljudje manj obremenjeval, ane? Smile
• slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 18.6.2013 13:55
fajn bi blo če bi debata o tem tekla v novi temi, da ne bo offtopica Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.