Moj končni uspeh glede na ocene?<< | 1 | 2• meranitina
• Od: 5.7.2012
Re: Moj končni uspeh glede na ocene?
16.5.2013 15:02
Bellatrix pravi:
evica5 pravi:
Bellatrix pravi:
evica5 pravi:
meranitina pravi:
evica5 pravi:
zakaj pa rabš bit prou odlična? sej nočm nč rečt sam zanima me če česa ne vem >.>
kaj si me želela s tem vprašati? Zakaj hočem čisti odličen uspeh? nism jst rekla d hočm mt čisti odličn uspeh ne vem od kje tebi to očitno ni blo dost očitno ampak hotla sm te uprašat zakaj rabš bit odlična. sklepala sm pa glede na to da se tok zanimaš za to. pač zanima me če je kje pomembn uspeh zakaj pa punca ne bi bla odlična? če ma tak cilj, zakaj pa ne... ne vem ka tu ne zastopiš. zakaj človek ne bi hotu bit odličn, če je lahk? ja kva no?! sprašujem zakaj rab bit že tretič! zakaj usak pomisl na to da je to automatsko neko 'piflarsko obsojanje'. js sm tut odlična skos in me samo zanima če kje to pomaga? nevem pa zakaj je na to tok težko odgovort. zanima me če mam dejansko kšne prednosti s tem. pa res sm očitno povedala da me dejansko to zanima in še rekla zravn da nočm nč rečt k sm točno vedla da bo do tega pršlo.. a torej sprašujš za dušo al še zarad česa? upam da je zdej očitno kaj me zanima... če ti odličn uspeh kje koristi? al ka hočeš zdej povedat? mislim, kje ti pa odličn uspeh NE koristi? Se strinjam s tabo Bellatrix glede vsega • ANA123
• Od: 12.3.2010
6.6.2013 22:33
Zato,da ne bi odpirala še ene teme pa mene zanima kakšna sta ta uspeha:
9letka-osnovna šola Predmetov: 13 z oceno odlično (5) zaključenih 7 predmetov z oceno pravdobro (4) zaključenih 6 predmetov in z oceno odlično (5) zaključenih 8 predmetov z oceno pravdobro (4) zaključenih 5 predmetov • Bellatrix
• Od: 13.9.2012
6.6.2013 23:35
ANA123 pravi:Zato,da ne bi odpirala še ene teme pa mene zanima kakšna sta ta uspeha:
9letka-osnovna šola Predmetov: 13 z oceno odlično (5) zaključenih 7 predmetov z oceno pravdobro (4) zaključenih 6 predmetov in z oceno odlično (5) zaključenih 8 predmetov z oceno pravdobro (4) zaključenih 5 predmetov to bi naj oboje blo prav dober uspeh, ker je predmetov zaključenih z oceno 5 več kot predmetov zaključenih z oceno 4 • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
7.6.2013 9:14
ja js sm odlična ker mi to velik pomen, ne bi pa vedla če mi kje korist ker štipendija ni odvisna od uspeha ampak od pouprečja. pouprečje pa zdej nima veze več z uspehom. in zato sprašujm.
js use te klicaje in dvojne uprašaje in to uzamm kot napad, pa to 'zakaj pa ne bi bla'... očitno me pa razume sam slovenc. ker prsežm da razn na konc osnoune šole k sm dobila un trak, mi še nikol ni to da sm odlična naredl spremembe u življenju. in nevem kaj je narobe pr tem če me zanima kje to lahko izkoristm... ampak okej. očitno sm js kle neumna... • evica5
7.6.2013 9:16
in nevem zakaj me sprašujete česa ne zastopm pr tem ker je očitno da sm js ista k ona če sm tut js odlična in ne vem zakaj sm tuki zdej js postala problem..
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
7.6.2013 13:04
ne sekiri se, evica5...ti nis nč narobe nrdila Tud men je mogoč mal bl všeč če sm odlična, kr je ta očitna razlika med 4 in 5. že občutek je tak pomembno je sam da zmer ostaneš nad svojimi pričakovanji in sproti pričakovanja še višaš in zahtevaš več od sebe • slovenc79
• Od: 19.8.2011
7.6.2013 15:04
fajn je bit odličen, sam pač.. vse te petice, al v osnovni al sredni ti še ne garantirajo dobre prihodnosti. so super podlaga za vpis na faks pa to, ampak to je pa tud vse..
• meranitina
• Od: 5.7.2012
7.6.2013 20:14
evica5 pravi:ja js sm odlična ker mi to velik pomen, ne bi pa vedla če mi kje korist ker štipendija ni odvisna od uspeha ampak od pouprečja. pouprečje pa zdej nima veze več z uspehom. in zato sprašujm.
js use te klicaje in dvojne uprašaje in to uzamm kot napad, pa to 'zakaj pa ne bi bla'... očitno me pa razume sam slovenc. ker prsežm da razn na konc osnoune šole k sm dobila un trak, mi še nikol ni to da sm odlična naredl spremembe u življenju. in nevem kaj je narobe pr tem če me zanima kje to lahko izkoristm... ampak okej. očitno sm js kle neumna... Ja evica5, nisi edina ki ti pomeni odličen uspeh veliko ker tudi meni pomeni veliko! Velika razlika je med biti odličen in biti pravdober. Notranje zadovoljsto, ko dosežeš nekaj za kar si se trudil.. Res je: zakaj nebi bla če sem lahko? še enkrat sem napisala ta stavek in to namerno + Očitno si zelo občutljiva če vzameš dvojne klicaje in vprašaje kot napad na sebe • ANA123
• Od: 12.3.2010
7.6.2013 22:55
Bellatrix pravi:
ANA123 pravi:
9letka-osnovna šola Predmetov: 13 z oceno odlično (5) zaključenih 7 predmetov z oceno pravdobro (4) zaključenih 6 predmetov in z oceno odlično (5) zaključenih 8 predmetov z oceno pravdobro (4) zaključenih 5 predmetov to bi naj oboje blo prav dober uspeh, ker je predmetov zaključenih z oceno 5 več kot predmetov zaključenih z oceno 4 aiia • MaiaMorena
• Od: 29.8.2012
7.6.2013 23:19
Mislim da se je malo zatipkala, valda si odlična če maš več petk kot štirk. • evica5
8.6.2013 9:29
meranitina pravi:
evica5 pravi:
ja js sm odlična ker mi to velik pomen, ne bi pa vedla če mi kje korist ker štipendija ni odvisna od uspeha ampak od pouprečja. pouprečje pa zdej nima veze več z uspehom. in zato sprašujm.
js use te klicaje in dvojne uprašaje in to uzamm kot napad, pa to 'zakaj pa ne bi bla'... očitno me pa razume sam slovenc. ker prsežm da razn na konc osnoune šole k sm dobila un trak, mi še nikol ni to da sm odlična naredl spremembe u življenju. in nevem kaj je narobe pr tem če me zanima kje to lahko izkoristm... ampak okej. očitno sm js kle neumna... Ja evica5, nisi edina ki ti pomeni odličen uspeh veliko ker tudi meni pomeni veliko! Velika razlika je med biti odličen in biti pravdober. Notranje zadovoljsto, ko dosežeš nekaj za kar si se trudil.. Res je: zakaj nebi bla če sem lahko? še enkrat sem napisala ta stavek in to namerno + Očitno si zelo občutljiva če vzameš dvojne klicaje in vprašaje kot napad na sebe kot 'napad' sm bl uzela to da mi še vedno noben ni odgovoru.. ampak okej. • Bellatrix
• Od: 13.9.2012
8.6.2013 13:34
ANA123 pravi:
Bellatrix pravi:
ANA123 pravi:
9letka-osnovna šola Predmetov: 13 z oceno odlično (5) zaključenih 7 predmetov z oceno pravdobro (4) zaključenih 6 predmetov in z oceno odlično (5) zaključenih 8 predmetov z oceno pravdobro (4) zaključenih 5 predmetov to bi naj oboje blo prav dober uspeh, ker je predmetov zaključenih z oceno 5 več kot predmetov zaključenih z oceno 4 aiia joj, oprosti, res sm se zatipkala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.