Ful rada jem, nasploh sladko. Se mi pozna in ne morem nehat

<< | 1 | 2
• SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Ful rada jem, nasploh sladko. Se mi pozna in ne morem nehat 9.5.2013 21:32
Se spomniš k sm ti govorila o tisti svoji zdravnici, k sm jo obiskala in mi je predpisala vse možne tablete? takrat sm šla do fužin in ko sm vstopla v zdravstveni dom je na steni na veliko pisal: MEDICINA JE TAKO ZELO NAPREDOVALA,, DA DANES NOBEN VEČ NI POPOLNOMA ZDRAV! Very Happy na to sm se spomnla, ko si govoru o perfektnem zdravju, haha Wink dans je skoraj težko biti popolnoma zdrav ...

neke je treba začet, ane? Wink če ne bomo svojga razmišljanja oblikoval že v mladih let, kdaj pa ga bomo? js sam nočm bit ena tistih, ki pri 35 še zmer ne ve kaj bi s svojim lajfom Razz
• slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Ful rada jem, nasploh sladko. Se mi pozna in ne morem nehat 9.5.2013 21:39
haha, hudo xD pa še res je Razz

super, tako je treba ja Smile samo vztrajat pri tem, nikol obupat in se zapustit. to pravim ker meni je na cajte ful težko ko vidim kako drugi veselo zabušavajo, jaz pa se skušam držat reda, ampak sem 100% da se bo to obrestoval Smile
• SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Ful rada jem, nasploh sladko. Se mi pozna in ne morem nehat 9.5.2013 21:48
K sva že pr temu si tud js nonstop govorim, da bo pol zame bolš izpadl. in ne rabm čudeža, da se to zgodi. recmo moj primer ---> osnovna šola. vsak dan gledam froce, ki jim za šolo dol visi, radi ga žurirajo, zafrkavajo profesorje, skrivajo cigarete in se trudijo biti karseda popularni. js se pa borim za vsako točko za vpis srednjih šol....nism ravno, da bi hotla it na bežigrad al na vič, sam mi je gimnazija vseen cilj Razz zdej se oni majo fino, se zafrkavajo in smejejo..., ampak nimajo nobene prihodnosti. obtičal bojo v tem naselju, saj nimajo šans za nobeno srednjo šolo, če bojo sploh nrdil razred.....js pa mam neko prihodnost z velikimi načrti pa se še vseen ogromno smejem...če tud nism zakajena al zadeta al blazno priljubljena Very Happy Wink
vso to zabušavanje se jim bo še maščeval in js sm mela kolegico, ki je tud padla v tako družbo...sm jo hotla vn spravit, sm jo opominjala, naj ne postane ena takih, pa mi ni na žalost ni ratal....zdej sm se pa naveličala. nism js tista k jih bo rešvala iz dreka ko bo jo še globlje notr zabredl.....sam izkušnja jih lahka spremeni Wink to je najbolši del: izkušnja Smile
• Nezuaa • Od: 1.4.2013 • Prispevkov: 12
Re: Ful rada jem, nasploh sladko. Se mi pozna in ne morem nehat 16.5.2013 14:43
hvalausem sam to bo pa teško... šport... Very Happy haha :*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.