Jaz ji pišem sms-je in jo sprašujem vse sorte, ona pa nič...

Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
Jaz ji pišem sms-je in jo sprašujem vse sorte, ona pa nič... 3.5.2013 11:19
No ugalvnem, js si z eno pišem, pa jo pač sprašujem raznorazne stvari, pa me ona velikrat sploh ne upraša (pa ti?) pač nazaj me ne upraša. Kaj to pomeni? da ji je vseen za mene, da nima motivacije si pisat, ali kaj??
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Jaz ji pišem sms-je in jo sprašujem vse sorte, ona pa nič... 3.5.2013 11:27
mogoč sam nima ideje kaj bi uprašala, alpa jo kej dos ne zanima....
pa ji ti dej pobudo, pa ji reč, da te zdej še ona kej upraša...pol boš pa vidu...
če ti bo priznala, da ne ve kaj bi uprašala, pol jo kej dos firbec res ne matra
bmx • Od: 20.3.2010 • Prispevkov: 32
Re: Jaz ji pišem sms-je in jo sprašujem vse sorte, ona pa nič... 3.5.2013 14:30
kaj pa recimo pr men k ona mene kej sprašuje k pa jz njo kej vprašam mi pa ne odg. oziroma mi odgovori z vprašanjem
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Jaz ji pišem sms-je in jo sprašujem vse sorte, ona pa nič... 3.5.2013 14:41
aja, dej mi prosim en primer...
al skuša bit mal skrivnostna, al se izogiba kr težko zaupa človeku, al je sam mal sramežljiva, alpa se rada igra z besedami Wink to boš mogu presodit sam
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: Jaz ji pišem sms-je in jo sprašujem vse sorte, ona pa nič... 3.5.2013 23:17
Jst se bojim d je ne zanimaš kej dost Very Happy al pa pač se ji res neda Very Happy
sam tut če se punci neda pa ji je fant uredu se bo zihr potrudila Very Happy
kruuutooo, ampak najdi novo k te bo vredna Smile)
iRock • Od: 5.6.2010 • Prispevkov: 18
Re: Jaz ji pišem sms-je in jo sprašujem vse sorte, ona pa nič... 3.5.2013 23:23
Ne je spraševat ampak nekak vodi pogovor.
Primeri (bedn sicr)
1. glih poslušam to in to musko zadne čase je to moja najljubša skupina
2. Razmišlam da bi si prepleskau sobo v oranžno, ker je moja najljubša barva
Itd..
Če je zanimaš bosta tko velik lažje vzpostavla pogovr,kot z vprašanji "katera je tvoja najljubša barva"

Pa tko mal ji popiji na dušo z kakšnim komadom. Če ne pali, ja no več sreče prihodnjič, nima se ji smisla klanjat in je prosit Smile
malik • Od: 13.8.2012 • Prispevkov: 35
Re: Jaz ji pišem sms-je in jo sprašujem vse sorte, ona pa nič... 4.5.2013 11:32
2 možnosti sta:

1. ne zanimaš je
2. lahko je take vrste punca k more tip use narest da se ji zdi samoumevno da fantje dvorijo. (bl neizkušene so take)
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Jaz ji pišem sms-je in jo sprašujem vse sorte, ona pa nič... 4.5.2013 12:52
skratka, pri obeh možnostih te ima za kretena, zato jo odj..., če maš kej spoštovanja do samega sebe Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.