ali je sploh moj prijatelj ali ne?• beniinthejets
• Od: 15.10.2012
ali je sploh moj prijatelj ali ne?
26.4.2013 21:29
hej! no torej.. mene pa zanima nekej vzezi z ''prijateljstvom'', če sploh lahko temu tak rečem. pač že v začetku šolskega leta sem se ful dobro zaštekala z mojim sošolcem in hitro sma postala res dobra frenda. vedno sma se pogovarjala, nonstop preko fbja, v živo, vse.. in bla sm ful vesela, da imam takega prijatlja in to.. sam čez čas mi je vedno bolj postajal všeč in jas sn misnla da sn jas tud njemu, ker je kazal vse znake na to.. kmalu se pa je razvedlo da mu je všeč ena druga.. in že takrat ko se najde čas da se zares menma, govori da sm hudobna do njega kot neka ''bitch'' ?!?!?! iiiin kaj naj naredim zdaj? ma kdo kaki nasvet, misel, kakrkolii, prosiiim! • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: ali je sploh moj prijatelj ali ne?
26.4.2013 21:39
ni pravi prijatelj.
drugega si najdi • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
Re: ali je sploh moj prijatelj ali ne?
26.4.2013 22:27
Mogoče pa noče svoje simpatiji dat razloga, da bi mislila, da je zaljubljen vate in se zato noče več kazat s tabo. Ker jst če bi bla na njenem mestu in bi videla vaju stalno skupaj in oh in sploh kok se mata supr, bi si mislna točno to - da sta si všeč, mogoče tud to da sta clo skupej.
Ne verjamem da si kej narobe nardila.. mogoče pa si mu bla sprva všeč pa si je potem našel novo simpatijo, tebe pa odj*ebal. ..Možnosti je veliko. Lahko pa ga enostavno vprašaš kaj je fora, da se te tko izogiba in kr nekej? Če sta bla taka frenda, bi ti pa že znal odgovort kaj se je zgodil. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.