Kr na ignor me je dal...

bakugan • Od: 7.4.2012 • Prispevkov: 2
Kr na ignor me je dal... 1.4.2013 0:04
en fant mi je ušeč 9 mesecov in na začetku sma se pogovarjala usak dan, zmeri je on mene kliknu, nikol nama ni zmankal teme za pogovor, enkrat smo šli skupi u kino(js,on,njegov brat pa moja prjatlca) pol sma se pa kr naenkrat nehala pogovarjat, začeu me je ignorirat...enkrat sm pa bla uzunih z eno drugo prjatlco in pač sma srečala njega in njegove prijatle in je hotla it ta prjatlca k njim ampak js nism hotla in je rekla da jih gre sam pozdravit in kr je ni blo kr neki ćasa nazaj sm šla mal okol sama in pol me je cela panična klicala kje sm, da me usi iščejo in pol ko sma se vračale domov mi je povedala da je on skos spraševau zaka nočem pridit tja...no čez neki časa smo se pa spet vidl in me je kr ignoriru kot da me ni...in tut zdej če ga kliknem na fb-ju mi noče odpisat....ka nej nardim?
Faith • Od: 16.1.2013 • Prispevkov: 25
Re: Kr na ignor me je dal... 1.4.2013 0:45
točno poznam to zgodbo k se mi je isto zgodil. probi ga pozabt če pa ta ideja odpade pa prosi najbolšo prjatlco al pa koga da se mau zbliža z njim pa nej pol on/a povpraša kaj ga je tok zmotlo pa tko.... al pa u živo stop do njega in ga vpraši Smile
sportnica • Od: 24.9.2012 • Prispevkov: 68
Re: Kr na ignor me je dal... 9.4.2013 18:08
jooo fantje so neka čudna bitja,

najprej se pozanimaj, pri tistih, ki se z njim družijo, če jim kaj omenja, da te ima rad ... (čeprov so eni tok sramežljivi, da še svojim frendom to ne povejo)
lej vpraši ga pol še enkrat kaj sanja, al misli kaj ali ne. pa mu tud povej, da če ne misli odgovarjat in zakaj ignorira, konkretno ga vpraši.
pač ni eden in edini, in je že pokazal kakšen je- neresen, tko da z njim pomoje tud ni pametno kej met
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kr na ignor me je dal... 9.4.2013 22:11
sportnica pravi:
jooo fantje so neka čudna bitja

eeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
sportnica • Od: 24.9.2012 • Prispevkov: 68
Re: Kr na ignor me je dal... 9.4.2013 22:15
slovenc79 pravi:
sportnica pravi:
jooo fantje so neka čudna bitja

eeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ž

Embarassed Very Happy Very Happy Very Happy a boš reku, da ni res?

okej: posebno lepa in čudna bitja, bo zdej ok? Smile)
Re: Kr na ignor me je dal... 10.4.2013 0:25
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jaz že sem lep, un čapac tamle pa ni. un na drugi strani pa je lahko lep, lahko pa tudi ni. kaj to pomen?
BiibiCukrova • Od: 8.4.2013 • Prispevkov: 8
Re: Kr na ignor me je dal... 10.4.2013 11:01
Pupa, mal ga pust, še ti ga ignorirej, če mu bo kolčkej do tebe, bo začel za tabo hodit:))... verjem, k mu bo dolgčas, k te neki cajta ne bo, bo že stopu u akcijo...Smile...če je ta prav fant, seveda, če je pa prpica in če mu ni do tebe, pol pa ne bo:)
aja, ... če ga boš kje srečala, bod vesela pupa, da te bo vidu nasmejano, na take fantje palijo ko šus, mal mu pomežikni in pejd naprej, bog ne daj k njemu it:))...he he he...pol se nej pa dokaže al je dec, kt se zagre al je mevžica:))iihihihihihi

le korajžno, pupa:)) Twisted Evil
Re: Kr na ignor me je dal... 10.4.2013 13:48
slovenc79 pravi:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jaz že sem lep, un čapac tamle pa ni. un na drugi strani pa je lahko lep, lahko pa tudi ni. kaj to pomen?

haha to pomen, da je vsak po svoje lep. ker to zgoraj je napisan iz tvojga zornega kota ... Very Happy
Re: Kr na ignor me je dal... 10.4.2013 17:52
neeeeeeeeeeeeee!!

niso vsi lepi. če ne veš a je lep al ne pol obstaja možnost da ni lep.

meh..

pomen da je DRUGAČEN. in tud če je en tip čuden, je drug DRUGAČEN Razz in to pomen da niso vsi tipi čudni! ta je čuden ker ignorira punco, pol pa sprašuje o njej.. to je čudno. jaz pa ne bi (nisem) tega naredil punci za katero bi vedel (vem) da mi je všeč Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.