Travca..<< | 1 | 2
• Leea
• Od: 14.7.2009
Re: Travca..
6.12.2009 22:18
ja glede tega.. je mal pozitivnih lastnost vec pa negativnih..
jst sn mela tipa ko je baku... hodla sma 2 mesca pa se je ful spreminju sama je se nisem probala... jo pa mislim probat da vidim kak je to:D hahaha no glede tega ful se oddalis od druzbe pustis solo za use se ti ****.. iz tebe ni nc.. same probleme mas ... pa tut vlk dnara ponucas... ko stane ena vrecka 5€ pozitivno je sam to.. da ce bakas travo se ti pljuca scistijo... use je enkrat treba probat.. sam ni fajn ce pol not u to zapades • Soundbox
• Od: 23.11.2009
6.12.2009 22:23
poham. pa se mi nč ne pozna. razn to, da sem velik bol sproščen..
to je najbolše zdravilo za vse stvari, tle sploh ni dvoma. človek kadi travo že več tisoč let. • Zimbzze
• Od: 9.11.2009
7.12.2009 16:20
Soundbox pravi:poham. pa se mi nč ne pozna. razn to, da sem velik bol sproščen..
to je najbolše zdravilo za vse stvari, tle sploh ni dvoma. človek kadi travo že več tisoč let. ja kašno... ja veš da domačice že sto let nii, in umes so jo že miljonkrat prerihtal in THC v njen je miljonkrat večji. Ne morm verjet da se sploh neč ne pozanimate o stvari k jo kadite. K nam u šolo je pršow Kramli un fuul dobr zdravnik in nam je use to povedu in mene je minil da se sploh ukvarjam s takmi ludmi k so tok bogi da morjo uničevat svoje telo da se sprostijo, **** kko ste lahko tko ne vedni in bogiii • Soundbox
7.12.2009 18:08
Zimbzze pravi:
Soundbox pravi:
poham. pa se mi nč ne pozna. razn to, da sem velik bol sproščen..
to je najbolše zdravilo za vse stvari, tle sploh ni dvoma. človek kadi travo že več tisoč let. ja kašno... ja veš da domačice že sto let nii, in umes so jo že miljonkrat prerihtal in THC v njen je miljonkrat večji. Ne morm verjet da se sploh neč ne pozanimate o stvari k jo kadite. K nam u šolo je pršow Kramli un fuul dobr zdravnik in nam je use to povedu in mene je minil da se sploh ukvarjam s takmi ludmi k so tok bogi da morjo uničevat svoje telo da se sprostijo, **** kko ste lahko tko ne vedni in bogiii domačica je še vedno • best
• Od: 21.6.2012
11.3.2013 19:05
Ja sm že probu in sam ne kadim tko usak dan pa to ampak tko enkrat na tedn pa še to ne vsak tedn • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
11.3.2013 21:39
js se še pikam..._________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • justfly
• Od: 17.7.2011
11.3.2013 21:56
js čoram pa dmt, lsd, mdma in take xD
• underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
11.3.2013 22:10
ali pa kakšno pico_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Rocafella
• Od: 24.1.2010
12.3.2013 0:51
kadim res ful ful redko.
brownije pa ob priliki, so mi dost ljubši kot kajenje. ne vem sicer zakaj so eni proti temu? okej, mogoče res ni dobro, če kadiš pri mladih letih, ampak trava ima toliko zdravilnih učinkov, moja mama bi jo mogla kadit npr. zaradi glavkoma in astme, ker ful pomaga. • Soundbox
12.3.2013 3:39
dejte mal mn gledat TV pa se pustit zavajat bednim amerikaniziranim medijem, pa raj mal realno glejte na svet, ne pa da mate oprane možgane od raznoraznih medijev..
|
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.