kako naj osvojim fanta ?prosim !!• foreverdreaming
• Od: 7.6.2011
kako naj osvojim fanta ?prosim !!
27.7.2011 22:16
hej kak naj osvojim fanta prosim ! pomagajte • littlepig
• Od: 4.7.2011
Re: kako naj osvojim fanta ?prosim !!
27.7.2011 22:20
kolko si stara? kolko je on? v kakih odnosih sta? se družita ali se še sploh pogovarjala nista? je tvoj prijatelj? sošolec? ga dostikrat vidiš? te je sploh že opazil oz. ve za tebe?
več informacij prosim! • foreverdreaming
27.7.2011 22:35
littlepig pravi:kolko si stara? kolko je on? v kakih odnosih sta? se družita ali se še sploh pogovarjala nista? je tvoj prijatelj? sošolec? ga dostikrat vidiš? te je sploh že opazil oz. ve za tebe?
več informacij prosim! stara sem 13 . on je 13-14 . pogovarjala sva se že . enkrat mo bli skupi vuni . znanec recimo . ne ne vidim ga dostikrat . ja ve za mene • littlepig
27.7.2011 22:44
drugače si bolj sramežljiva/zgovorna? kaj pa on ? je kaki *****č ali normalni tip ? ja potrudi se biti večkrat v njegovi družbi in se poskusi čimveč pogovarjat z njim (: ga spoznat, ugotovit kake interese ma pa za ktere punce se kaj zanima .. vglavnem, mislim da je najboljše, če najprej postaneš njegova frendica oz. nekdo s kerim se bo dosti družil, pogovarjal in to (: • foreverdreaming
27.7.2011 22:49
littlepig pravi:drugače si bolj sramežljiva/zgovorna? kaj pa on ? je kaki *****č ali normalni tip ?
ja potrudi se biti večkrat v njegovi družbi in se poskusi čimveč pogovarjat z njim (: ga spoznat, ugotovit kake interese ma pa za ktere punce se kaj zanima .. vglavnem, mislim da je najboljše, če najprej postaneš njegova frendica oz. nekdo s kerim se bo dosti družil, pogovarjal in to (: veš za te mb fejmiče kao ? no on je kao neke takega in use ga šmekajo . • littlepig
28.7.2011 23:04
torej maš v mislih takega ful KAO popularnega tipa, ki ga punce obožujejo & on njih seveda ? jaz osebno bi na tvojem mestu šla vstran od njega .. zdaj je pa tudi odvisno kakšna oseba si ti .. zgovorna, priljubljena, tiha, povprečna ali med onimi bolj kao lušnimi .. ? (: drugač pa si predstavljam da je grozno ja ampak pomoje gre pri tebi zdaj samo za "zatreskanost" in boš ga kmalu pozabla (: ker ga verjetno ne poznaš tak dobro, da bi še poznala njegovo notranjost in to .. mogoče ti potem, ko bi ga boljše spoznala, niti ne bi bil več tak všeč (: • pk4life
• Od: 20.7.2010
29.7.2011 23:41
faq folk s temi fejmiči.. kaj je sploh to??? O_o jaoo to bi se dal prpisat bl kšnim 11 letnim frocom.. kaj use mamo kle ej.. hahhh_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • zala123
• Od: 28.7.2011
30.7.2011 23:51
jez ti pa tko recem kar se tice fejmicev al ka je ze to prnas se temo rece ****
ce hoc met kej znim ga mej za enkrat pol ga pa pozab al pa ga rejs sploh mert ne kr cene bos trpela povem ti iz lasnih iskusn • littlepig
11.8.2011 21:36
pk4life pravi:faq folk s temi fejmiči.. kaj je sploh to??? O_o jaoo to bi se dal prpisat bl kšnim 11 letnim frocom.. kaj use mamo kle ej.. hahhh
to je v bistvu res kar nekaj ..otroci pač ja. ampak zaj vsi norijo s tem .. bolano • jannnah98
• Od: 22.8.2011
24.8.2011 20:28
js sm lih dons v čatežkah opazla enga tok hot fanta d bi ga kr pojedla:33
tapru sma stik vzpostavla z očmi in sm se mu nasmehnila. isto je tud on naredu men. pol sm šla na bungee jumping in me je pripeu okol trebuh poa pač stegnov:33 kok ma mehke roke pol sm ga pa mal ogovorila in sma se pogovarjala.zej sma si pa celo telefonsko izmenala:33 ufuf, ko bi vi vidl kok je on lušn • Poloncii
• Od: 30.5.2011
24.8.2011 21:28
Jst mam isto težavo.
Letos med počitnicami delam v Kemofarmaciji.prvi teden sva meli s sodelavko Nino zraven še eno Evo.ki je bla ful uredu in smo se ful dobr razumele in nm je cajt ful hitr miniu k nismo nč delale ker smo skos govorile pa pele pa se mele ful fajn. zdej je pa Eva šla na maturanca.in sva z Nino ostali sami.no mislili sva da bova sami. ampak je u podnelk zjutrej pršla una ženska iz kadruske .. zravn nje .. pa ... jst sm ostala brez besed.to je najbl popovn tip kar sm jih jst vidla u lajfu.mišice take da dol padš.rit k bi jo kr prjeu. zdej smo se spoznal in je ful dobr člouk in prjazn in pametn in usee.jst zjutri kr letim u službo ker vem da boi spet on tm. ampak ne vem kako nej mu nakažem da mi je ušeč.in kaj če jst pol njemu ne bom ? prosiiim pomagejte miii. • londonbaby
• Od: 9.3.2013
On
9.3.2013 21:13
HEI lahko mi negdo pomaga ker nujno rabim pomoč spoznala sem fanta ki je zelo všeč .. star je 17 pa me celi cajt gledo pa objel .. pa ko je šla profesorica mimo je reko da sem njegova punca pa sem bla asdfghj:$$ samo nevem če misli resno pa če sem mu sploh všeč kak ga naj osvojim ?? naj negdo pomaga prosimmm
• TelefonMladiMladim
• Od: 24.10.2011
• Kraj: Ljubljana
10.3.2013 21:47
Pozdravljena foreverdreaming
Kar se tiče fantov, tako kot smo me njim, bodo oni vedno tudi nam neka skrivnost. Čez leta se bomo veliko naučlile o njih, predvsem o njihovih taktikah zapeljevanja. Vse je odvisno kakšnega fanta želiš. Če hočeš resno zvezo potem ti odsvetujem, da se v petek skupaj napijeta in zamutita. Nobena zveza ne more temeljiti na takem začetku. (lahko uspe, vendar ne preživi) Najboljše je, da ga ne siliš, prvo je najboljše prijateljstvo. Fantje že takoj ko te spoznajo vedo, kam bi te radi dali (v kupček a: prijateljica, ali pa v b: možna punca) ocenijo te v prvih 3minutah in to moraš izkoristiti. Nikoli se ne delaj lahke, neumne... bodi to kar si! Kasneje pa je seveda veliko odvisno od njega kako bosta napredovala. Če bo žežel kaj več ti bo že kako namignil. Če je sramežljiv pa je najboljše, da mu namigneš ti in potem vidiš njegovo reakcijo. Če pa se iz tega ne rodi nič, potem bodi zadovoljna s tem, da si dobila prijatelja, ki ti bo lahko razložil o ostalih fantovskih stvareh, ki so prava skrivnost. Vse tole je teorija, vem da je praksa veliko bolj zahtevna. Da je treba vložiti veliko truda v to, da nekomu odpreš srce in upaš na najbolje. Najbolje boš vedela tako da poskusiš! vaja dela mojstra, na koncu boš točno vedela, kdaj hoče bit fant le prijatelj ali pa kaj več p.s mogoče boš srečala tudi take ki si ne bojo na jasnem kaj hočejo in bojo pošiljali mixed signals, raje ne vztrajaj pri njih, postavi jim ultimat ;D pa vso srečo punce! prostovoljka tmm[/b] |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.