zelenoo ;D

justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
zelenoo ;D 5.3.2013 20:23
ugalvnem Smile mene zanima kaj si vi mislite otisti čarobni zeleni rastlini ki ji pravimo trava Wink kkakšna so vaša mnenja in ali veste da je ena redkih rastlin ki ima tolko zdravilnih učinkov Wink
razpište se Smile
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: zelenoo ;D 5.3.2013 23:20
js ne bom izražala svojga mnenja ker je.. slabo. u medicinske namene okej, ker je zdravilna. recimo za glavobole konstantne. pa tut recimo tko če si ful zadržan al neki, nej ti bi baje dal tko mau samozavesti kao. pač za tremo al neki.
ampak to je tko res kr neki da bi recimo zato jemou to. za tremo. za glavobole (in ostale stvari za katere ne vem, ker ne poznam tok teh zdravilnih učinkou) okej, to pa ne. ker je dolgoročno to lahko velik bl slabo kukr bi si mislu o zdravilni rastlini. pač če to tko nekak redno konzumiraš. mam frenda k je biu zlo pametn. u smislu zlata logična priznanja usak let. in se mu je razmišlanje enostauno ustaulo. tako logično. čist tko. in je dejansko blo tok bed, da je že sam vidu to in nehu. sam na nekatere pa deluje pozitivno spet ane. pač omogoč nekak tko abstraktno razmišlat al neki. sam pač ne morš vedt kako bo nate uplival. loh si nakonc psihično čist moten. poznam tut tak primer
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: zelenoo ;D 6.3.2013 22:50
obstaja milijon drugih načinov, zdravih, da se sprostiš.

ja, trava je zdravilna, s pravilno uporabo ob pravi situaciji. kajenje trave pa ni. z vdihavanjem dima se manjša količina kisika v krvi, torej tudi v možganih, kar povzroči občutek umirjenosti.

navadni čiki imajo podoben učink ampak je drugačen dim tako da je precej šibkejši.

oboje je škodljivo na dolgi rok. pomankanje kisika v krvi je slaba stvar, pomankanje v možganih povzroča okvare v možganih, pri drugih organih isto. simple logic. pa to ne rpide v "divji mladosti", ampak pol ko boste stari 35, 40, ko vas bo začel brigat za zdravje, svoje otroke. pa boste mogoče takrat zdravo živel itd., ampak ne bodte pol presenečeni če se pojavi rak. in ne pritožujte se 'kako da kljub tok zdravemu življenju zbolim'. to je račun za nazaj, vsak ga je in vsak ga bo dobil.

število obolenj za rakom se konstantno zvišuje. zbolevajo tisti ki so jim pred 30 leti govoril "to pa nima nobenih stranskih učinkov". danes je vseh kemikalij še več ker je velik biznis v tem. da več prodajo, trave, čikov, alkohola, aspirinov, antibiotikov, kontracepcijskih tablet itd, itd.

tko da, lahko poslušate mularijo ki probajo z izgovorom "to je fuŁ zdravo" opravičit to samo da se brez slabe vesti zadevajo.
čez 20, 30 let pa jih vprašite kako kej zdravje.

odločitev je pa vaša.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: zelenoo ;D 7.3.2013 22:39
moje mnenje je da je kul v zmernih količinah, v mejah normale. čiki pa trava je bolj švoh primerjat, res je da se oboje kadi, učinki pa sestavine je pa čist drugo. pač malo si ga chillaš al kaj, bolše 0.5 skadit ko pa 5 pirov .. pač če ti paše kadi, če ti pa nea pa nea, itak nea s tem nobenmu škodiš.
aja pa je ena napisala da je kao en propado, poznam ful ljudi iz gimnazij ko ga vsi dehajo (tisti iz mb tak vejo da 1 pa 2 gimnazija zmagata glede tega) pa jim šola ful gre pa vse, dokler je vse v mejah normale ti še pri ocenah "pomaga", tisto vsaki dan sem pa jas tut proti. ne pravim da je zdravo, ni pa škodljivo oz.je bolj "zdravo" kot čiki, alkohol, tablete.
Re: zelenoo ;D 7.3.2013 23:17
zanimivo Smile kaj pa so za vas meje normale? ''pravijo da je hudo k je redno ma kej to pomeni da jih pališ par na mesec, par na tedn al na dan? '' ;D
praviste da ni zdravo zto k se kadi. kaj pa če bi jo drugače uživali? s piškoti in tem?
malo ljudi pozna use njene dobre učinke. npr. cement ki ga nardijo iz hempa zdrži dosto dosti dlje kot pa navadn. ceu sistem bi lahko porušli če bi folk vedu za kaj se gre. nafte sploh nebi rabli več, tudi glede teh umetnih materjalou bi lahko use zamenjala trava( obleke in to). zakaj mislite da je prepovedana? ker bi uni k majo to use u lasti zgubili. pa tudi zato k ti odpre pogled na svet in vidiš u kakem sranju živimo. šolo so si zislni samo zato da nas majo lahko u lasti. zanalašč nam puhnijo glave z nekimi nepomembnimi stvarmi da se sami nebi mogli razvijat in uporabljat svoje domišlije. preveč malo je poudarka na umetnosti, glasbi, plesu...zato ker te te reči spodbujajo k lastnemu mišlenju in izražanju.... pa še in še bi se dalo o tem govorit Wink
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: zelenoo ;D 8.3.2013 15:08
za mene je v mejah normale 2-3 na teden da se ga napušiš, tisto too much mi je vsaki dan po 5 bakl .. itak se nemoreš zasvojit s heftom fizično ampak se lahko samo psihično, da si v glavi že tak navajen da ti nekaj manjka brez tega. sej je znano da je prepovedana zarat tega kr bi tobačna ind propadla (sem že napisala) pa ziher ne zarat "škodljivih" učinkov. pomoje še par generacij pa bo očitno manj ljudi proti travi, malo bolj bi se pač moglo o tem govorit. glede šole se strinjam Wink
Re: zelenoo ;D 8.3.2013 21:22
PorceLan pravi:
za mene je v mejah normale 2-3 na teden da se ga napušiš, tisto too much mi je vsaki dan po 5 bakl .. itak se nemoreš zasvojit s heftom fizično ampak se lahko samo psihično, da si v glavi že tak navajen da ti nekaj manjka brez tega. sej je znano da je prepovedana zarat tega kr bi tobačna ind propadla (sem že napisala) pa ziher ne zarat "škodljivih" učinkov. pomoje še par generacij pa bo očitno manj ljudi proti travi, malo bolj bi se pač moglo o tem govorit. glede šole se strinjam Wink

jaja se strinjam s tabo Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.