Kako se mu naj maščujem?• AniiimXasdfg
• Od: 18.1.2013
Kako se mu naj maščujem?
26.2.2013 21:11
Okeeej..! en kreten "really fucked up my life" in ne bom čakala da ga karma zj*be, in fuuuul bi prosim rabla vašo pomoč, da mi napišete kako bi se mu maščevala.
Fuuuuul prosim, pišite karkoli vam pride na pamet:) • Supernatural_iloveyou
• Od: 3.3.2011
Re: Kako se mu naj maščujem?
26.2.2013 21:17
marsikdo ti bo **** lajf in s tem se boš mogla sprjaznt...pač tko je..vrjamem da te buli alpa da čutš to jezo ampak ne se ubadat s tem ker ni fajn...trust me
• Candycane
• Od: 20.8.2012
27.2.2013 11:49
Lej, brezveze se je takimi osebam maščevat. Jst sem hotla eni neki nardit, ampak..... če je res tak ****, mu bo že življenje zapičlo nož u hrbet. brez skrbi.
• derUndergang
• Od: 27.12.2011
2.3.2013 20:30
candy cane: (Y)
• BabyBluexx
• Od: 28.12.2012
3.3.2013 1:33
uhh ja, velik folka te je pa te še bo zaj*, tak ko je mene posebno en človek.resno, v življenju še nism mela takega primera.
npr. bla sma best frenda, zej se pogledat nemorma.in to traja že skor 1 leto.prejokala sm se, preklela ga do konca, sekirala sm se tak da groza, misla sm da kr širi stvari o men da noben noče več bit moj frend. učasih se ful zaupaš nekomu pa te zaj*.tole je najbrž blo objavlen u čisti jezi in čez neki časa te bo minil.tak ko je mene, ni nujno da ga bo karma zaj*, lah se bo sam sebe.če žviš od tega da zaj* druge boš nakoncu sam tisti ko bo meu lajf u dreku.aveš ka je zj ta tip ko je mene zaj*? 3 leta je biu največji ****č na šoli, usi so se ga bal, noben mu ni upu povedat ka mu gre, neki ful hot pa đek, dobu usako punco, ogromn se jih je pol jokal za njim...ko je vidu da mene ne gane mu je ego dol padu, uničl ga je, zej ma 1 frendico, usi ga sovražjo, usi govorijo za hrbtom o njem.vem da moja osebna stvar najbrž ne briga nobenga, ampak to je sam en od takih kretenov na svetu.zmer se bo kak našu. brezveze se ti je sekirat pa maščevat, on bo meu več veselja od tega da se boš ti obešal/la na njegova dejanja, ko pa da bi enostavno usi pozabl ka je naredu pa bi se počutu butasto kr se noben ne sekira zart njega.tak ko usi men rečejo: đabe ti je, res. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.