Preveč se obremenjujem, ker nisem vsem všeč• derUndergang
• Od: 27.12.2011
Preveč se obremenjujem, ker nisem vsem všeč
22.2.2013 21:11
nevem kaj naj naredim...resno use je groooozno sekiram se za vsako stvar pa tut če je bedna...no pač zelo sem prijazna in komunikativna pa me nekateri vseeno ne marajo in se jim zdim antipatična...recimo en sošolec ima očitno neki proti men pa mu nisem NIČ naredila..in zdaj sprevlja mene v slabo luč še pred drugimi sošolci..jaz pa proti temu nemorm nič..nevem kaj naj naredim da se nebom sekirala, ker vem da se je brezveze..
• miisk
• Od: 15.5.2010
Re: Preveč se obremenjujem, ker nisem vsem všeč
22.2.2013 21:21
težko je zbrat samozavest in jim pustiti njihove brezvezne misli, ampak js mislm, da bi se lahko potrudla, in jim pač pustila, kot da jih ne poznaš. stvari se obrnejo slej ko prej, in to moraš vedet. glede na to da je tvoj sošolc te pozna bolj kot recimo nekdo z ulce ampak če pravš da si prjazna in da se rada pogovarjaš, najdi nekej, kaj mu bo dalo mislt. stavek, dejanje, neko dejstvo, kar ne pomeni, da se moraš kakorkoli dokazovat.
prijatelji so redki veš in ko jih najdeš mnenja drugih SPLOH več ne bodo pomembna. povem ti pa to, dokler ti o sebi razmišlaš o pozitivni in prijazni osebi je use uredu. useeno pa se lahko zamislš, če mogoče delaš stvari, ki jih silijo v razmišljanje o tem da si neverjetno antipatična. upam da boš uredu • legendary
• Od: 2.11.2012
24.2.2013 0:46
am lej ne bodo te zmer usi mel radi in boš mogla to začet sprejemat in se ne sekirat - tako kot si ti rekla - za nekatere bedne stvari. tistim k se jim boš zdela simpatična, bojo pač pršl do tebe, druge pa ignoriri. ja sej vem da je supr da te majo usi radi pa oh in sploh, sam nekaterim pač nisi ušeč in ne verjamem da obstaja kaki člouk k bi ga iskreno usi maral.. tut mene ne marajo nekateri pa se zart tega ne sekiram .. preprosto jih ignoriram, sploh pa se ne družim z taki otroci kot je očitno tale tvoj sošolc. (;
• TelefonMladiMladim
• Od: 24.10.2011
• Kraj: Ljubljana
25.2.2013 16:44
Živjo katebriga!
Pomembno je, da si okoli sebe izbiraš ljudi, ki te imajo radi točno tako, kot si. Ljudje smo zelo različni in zaradi raznolikosti karakterjev se ne bomo vedno z vsemi ujeli, nekaterim pa bomo šli prav zelo v nos. To je del življenja in to moramo sprejeti. Če ti nekdo ni všeč (in čutiš, da tudi ti nisi njemu) potem mu enostavno ne namenjaj pozornosti. Pozornost namenjaj tistim osebam, ki so jo resnično zaslužijo! Pomembno je tudi, da sprejmeš sama sebe. Ko boš sprejela sebe, z vsemi svojimi močnimi točkami in morebitnimi pomanjkljivostmi, ti ne bo več tako zelo pomembno kakšno mnenje ima o tebi nek sošolec. Važno je, da ti veš kdo si! Torej, obkroži se s pozitivnimi ljudmi in sprejmi tudi samo sebe! Lep pozdravček, Prostovoljka s TMM • BabyBluexx
• Od: 28.12.2012
3.3.2013 2:08
tut js se ogromn sekiram, res in vem kak je to.hitr se zjokam in hitr me kej prizadane pa ponavadi ne naredim nič.učasih celo neham dihat al pa dobim izpuščaje zarad stresa.nekateri enostavno ne prenesemo vpliv družbe, šole, mogoč ljubezni, staršev itd. in se zlomimo ful hitrej ko drugi.
nemorem ti glih kej preveč pomaga lah ti pa povem ka js delam: js sm že od nekdaj bla tista ko so jo zafrkaval u osnovni kr se je hitr razjezla, in ko sm se nehala sekirat pa jim kazat da me lah prizadanejo, so nehal. zej ko sm u ljublani, na sredni šoli, mi to čis nič več ne pomaga kr ko te ena stvar zbije dol, pride druga direkt za to pa te še bol prbije.res morš usaj probat se ne ukvarjat z negativnimi stvarmi, bit bol flegma, razlišlat o drugih stvareh, js se zmer majn sekiram in sm osebo ko mi je delala največ problemov enostavno prebolela.on misli da sma prjatla, js pa enostavno ne razmišlam več da mam probleme, požreš dol rečeš oprosti pa greš.za velik stvari u življenju morš enostavno rečt ''f*ck it!'' in it naprej.ne se ustavlat pr malih nepomembnih stvareh, js sm se tak sekirala da se nism mogla učit, nism jedla, pila, nič.kr me je tak prizadelo da me nekdo ne mara. še vedno se sekiram ampak majn ko prej, velikrat morm se kej izpovedat nekomu in nočm stem morit frendov al pa cimre, fanta, kogarkol in so mi umisl psihiatra.velik ljudi misli da je to za ''zmešane'' ljudi, ampak učasih je sam to potrebno da si pol bolše volje - da poveš nekomu pa si olajšaš breme.lah pokličeš najbolšo prjatlco, mamo, telefone za mlade, itd. js sm se pač odločla za sestanke pri psihiatru, ker mi je bolše če se lah usedem z nekom pa se pogovorim.oprosti za dolg post sam težko povem kaj u parih besedah pa ne se sekirat, sekire so drage (; |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.