barvne gumice na zobnem aparatu

TeenWolf98 • Od: 7.11.2012 • Prispevkov: 5
barvne gumice na zobnem aparatu 26.2.2013 20:11
Heloo, ppl. xp

Amm, jaz sem ravno danes dobila fiksni aparat, pa sem si dala srebrne gumice gor. Ni mi glih žal pa nič, ampak me zanima katera barva je vam najbolj všeč? pa če mate aparat katero barvo teh gumic mate ? če pa nimate aparata, kaj se vam zdi kaj drugim najbolj paše? ker nekih zelenih jaz ne bi mela, ker pol zgleda kot da si špinačo jedo pa se ti je nekaj zataknilo za aparat -.-' malo me že boli, pa ju3 mam šolo, pa me je malo strah kako bojo fanti reagirali pač. ker se mi ne zdi, da mi nekaj ful paše, ampak se pač prepričujem, da bom pol ko dam dol mela ful lepe zobe..
Za te gumice me pa res zanima, ker vem da vsi sprašujejo kak je ko dobiš aparat itd. ampak sploh ni tak slabo, jaz sem bla na stolu slabi 2 uri, ampak me je prvo še slikala itd. tak da 1 pa pol nekje.
Drugale oa se vam zdi, da te gumice res odvrnejo pozornost, ker po drugi strani se mi zdi, da vseeno ne bi rada da se vsi zagledajo v pinki gumice.
Verjetno bom mela aparat kaki 2 leti in zaj septembra grem v sednjo pa me je tudi tega malo strah. kak so vas sprejeli, na srednji, če ste prišli z 'tračnicami'? haha.

No, hvala vsem ko si bote vezli čas pa mi odpisali :**
Xx
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: barvne gumice na zobnem aparatu 26.2.2013 21:50
No ti pa jst povem Very Happy jst mam aparat dobro leto in na začetku sm mela sive lastikce potem sm mela pa roza Very Happy in so usi rekli da mi full pašejo in da lepše izpade aparat... mam pa prjatla k ma tmno modre, pa en ma rumene in ful ni lepo Very Happy drgač pa mislm d bom pa kr pr roza ostala Very Happy
ja jst sm ga u sredni dobila pa noben ni neki prot meu, k večjemu so me hvalil da mi paše Very Happy tko da nč bat Very Happy
nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
Re: barvne gumice na zobnem aparatu 26.2.2013 21:53
jst mam sicer sive,de se čim manj vidjo..ja de ne neke šajnarske..
pa eni majo.. npr. eno svetlo zeleno,eno pinki,eno svetlo zeleno, eno pinki..pa tak naprej.ampak nevem,če ga hoče kir pokazat (aparat) de hoče,de ga usi vidjo,pol ja...sam jst sm ga osebno hotla skrit..zato sm si dala sive..pa tut zdej usakič k grem,rečem de mi nej da sive.. (kr ti jih namreč more menjavat,na neki cajta) Smile
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: barvne gumice na zobnem aparatu 27.2.2013 11:57
samo fyi.. če si daš sam zarad zakrivanja aparata neke srebrne elastike nis nč naredu, ker se vid lih isto, sam še bl širok zgleda. daš si kvečjm prozorne pol. al si pa doplačaš za bele zvezdice če use to tok mot ampak ma dons itak že usak drug aparat tko da bl čudn zgleda če si brez aparata. barva pa kukr komu paše. sprobi use Very Happy razn kšnih rjavih pa črnih, tist je blo men edino tko da ne bi nikol.
BornToBeFree • Od: 3.3.2012 • Prispevkov: 26
Re: barvne gumice na zobnem aparatu 28.2.2013 12:10
no jst sem že frej z zvedicami in rezultati so neverjetni in se splača potrpet Smile
amm glede gumic, jst sem mela skos sive, čeprov zdej ko gledam so mi kkšne modre kul al pa rdeče, črne Smile
kako te bodo pa sprejeli na sredni, se pa ne sikerej, ker zvezdice so zdej takšna običajna zadeva, če pogledaš okoli sebe, vidiš da jih ma skoraj vsak drugi. tk da nej te ne bo nč strah Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.