Se tip zanima zame? Vaše mnenje, lepo prosim...

malik • Od: 13.8.2012 • Prispevkov: 35
Se tip zanima zame? Vaše mnenje, lepo prosim... 10.2.2013 17:48
všeč mi je fant s šole 1 leto starejši od mene, 18 je star. na začetku leta sem ga srečala na hodniku in on z nasmeškom pogleda svojga sošolca in ga poruka. pa skos so se potem nasmihali med sabo ko sem šla mimo.

zmeraj se neki nastavlja tko da ga vidm in se dela 'hudga' pa postavnega, v bližini je pa pussy. drugače njegovi kolegi skos buljijo vame in opazujejo če ga gledam, on upa pogledat samo ko ga jaz ''ne vidim''. mal glupo se mi zdi to no... ne znam točno opisat, ampak v moji bližini je drugačen.
pol pa sm se en dan odločla da ga nekaj prašam, za šolo da ne bi blo sumljivo. on potem samo nekaj izdavi nazaj in to je bilo to. (šlo mu je na smeh)

po tistem nekaj časa ni bilo nič, potem pa se je en dan s sošolci v jedilnici usedel v bližino moje mize. začeli so se nehaj smejat pa pogledovat k naši mizi. in potem jaz pogledam in oni potem samo v strop gledajo kot ga ni bilo nič. pa mislim da je on glavni pri vsem tem.

a mislte da sem mu všeč? da se začnemo 'prcat' med sabo, ker si drugače nič ne upa? sama si ne upam niti pogledat več.. kaj lahko sploh še storim?

lep primosrki pozdrav! Wink
nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Re: Se tip zanima zame? Vaše mnenje, lepo prosim... 12.2.2013 22:19
hej hej:)

Očitno je, da se ta fant zanima zate:)
Mogoče je zlo sramežljiv in si ne upa narediti koraka naprej in boš najbrš morala ti naredit kak korak. Čeprav pa lahko tut da te ti fantje zafrkavajo, ti najbrš bolj veš, ker jih bolj poznašSmile)
Ampak pomoje si mu ušeč in je zlo sramežjiv Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.