LSD• CalmeMassa
• Od: 13.5.2010
LSD
30.8.2010 3:34
plis če napišete use kar veste o teem... če kdo slučajn jemle, kakšn je občutk ipd...
in ne NEMISLM JS TEGA JEMAT predn bote usi začel z komentarji kaj je narbe z mano ipd... plis za odgovore... =) • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: LSD
30.8.2010 9:26
mislim da skorajda nišče tu tega ne jemle =P_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Boris
• Od: 17.4.2010
30.8.2010 10:59
učinki LSD-ja so različni, na usakmu se drugač pozna...
vizualne spremembe barve psihične motnje občutek sreče in evforije bojazen pred drugimi oziroma pred čist navadnimi predmeti nenehno smejanje, vpitje mogoče pa celo blaznost, da kr neki nardiš če si totalno prestrašen če te še kei več zanima o tem pa na wikipedijo • CalmeMassa
30.8.2010 13:59
Boris pravi:učinki LSD-ja so različni, na usakmu se drugač pozna...
vizualne spremembe barve psihične motnje občutek sreče in evforije bojazen pred drugimi oziroma pred čist navadnimi predmeti nenehno smejanje, vpitje mogoče pa celo blaznost, da kr neki nardiš če si totalno prestrašen če te še kei več zanima o tem pa na wikipedijo sm pogledala pa nenajdm tega kar iščm... pač... če to uzamš maš kao privide oz halucinacije... a lahko vidš karhočš? drugač pa hualla • Boris
30.8.2010 14:06
ja maš tud mogoče halucinacije nečesa kar si hotu vidt al si pa že, sei praum različno upliva na ljudi, usak ma svoje reakcije na to.
pa ahtej/te mau kdorkoli misl to uzemat, učinki znajo trajat tud po več meseceu če se dobr zabiješ • CalmeMassa
30.8.2010 14:15
nuben UPAM da ne misl tega uzet u moji družbi...
moja fuul dobra frendica mi je zadnič rekla da je uzela, pa ji ne vrjamm čist, kr glede tega velik naklada p to... pa je rekla da je vidla biušiga, pa se je lahko objemala z njim pa te fore... sam hotla sm vedt če je to možn, oz ji lahko vrjamm pa jo poskusm zdj pazt glede teh stvari, al pa je sam blefirala da bi kao IN izpadla .. k fuul nočm da gre v to in te fore... • Boris
30.8.2010 14:21
če tko nisi ''IN'' pa hočeš bit ---> fixanje ni rešiteu, prou tko nalivanje z alkom in kajenje in use ostale škodlive stvari. pač se mau poskušaš uklopt u družbo pa ti rata, kdor si pa že hoče zje_bat lajf z drogam - free to go. ko se enkat upleteš u droge preklemano težko al pa sploh ne prideš wn iz le-tega.
• CalmeMassa
30.8.2010 14:30
Boris pravi:če tko nisi ''IN'' pa hočeš bit ---> fixanje ni rešiteu, prou tko nalivanje z alkom in kajenje in use ostale škodlive stvari. pač se mau poskušaš uklopt u družbo pa ti rata, kdor si pa že hoče zje_bat lajf z drogam - free to go. ko se enkat upleteš u droge preklemano težko al pa sploh ne prideš wn iz le-tega.
družba jo je sf*kala, js a ji očitn ne pomenm dost da bi mi vrjela... ampak ok. sam upam da se bo streznla, pa nehala s temi stvarmi (če jih je sploh začela) oz niti slučajn nebo poskusla (če je nakladala). ampak me skrbi zanjo. k pred pou leta sva si prisegle da nebova nč od trdih drog poskušale, na najino prijatlstvo. kr oddaljujeva se... :/ • Abby
• Od: 21.5.2010
30.8.2010 17:20
Boris pravi:učinki LSD-ja so različni, na usakmu se drugač pozna...
vizualne spremembe barve psihične motnje občutek sreče in evforije bojazen pred drugimi oziroma pred čist navadnimi predmeti nenehno smejanje, vpitje mogoče pa celo blaznost, da kr neki nardiš če si totalno prestrašen če te še kei več zanima o tem pa na wikipedijo Js sm taka skoz pa ne jemlem lsdja • koxica22
• Od: 30.7.2010
7.2.2013 22:32
Nism LSDja, sm pa gobice, čudovita izkušnja, povsod so mavrice, barve ful bl izrazite, črte in sence so se povezovale v obraze in različne živali, zanimivo je bilo hodit in tečt in se smejat Da ne bo pomote, ostajam pri organskih snoveh, tk da mi prosim ne začet s tem da sm narkoman pa trde droge pa take |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.