Zveza po 3. mesecih... Naj sledi poljubljanje z jezikom?• lecko123
• Od: 11.10.2011
Zveza po 3. mesecih... Naj sledi poljubljanje z jezikom?
4.2.2013 19:04
HEIILA hvala usm k boste komentiral, pomagal karkoli moja zgodba je taka: predn sva z moji fantom pršla skupi sva postala zloo dobra prjatla (to je trajal kr 6 mescou) pol me je pa prašou in seveda sm rekla ja...uglavnm na začetku je blo vse popolno, sladko, veliko zanimanja zdej sva pa skupi 3 mesce pa 7 dni in vse počas izginja on prej ni imel izkušenj z poljubljanjem- 1. poljub doživeu z mano- amapk trenutno sva šele pr navadnm kušvanju brez jezika... on hoče to čimprej dožvet sam jst pa nism glih prepričana če me ma dovolj rd al se sam čim prej hoče naučit.... nekak nevem če sm mu še tolk pr srcu in bi resss prosila za kšn nasvet hvalaa že v naprej • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
Re: Zveza po 3. mesecih... Naj sledi poljubljanje z jezikom?
4.2.2013 20:28
nevem kok hudo dejansko je, ampak valda se spremeni. pr ush se. če je prehudo, mu povej, o usm se morta pogovort. ni nujno da do tebe ne čut isto. sam pač očitno ni pozorn (vem, neumn se sliš ampak dejansko). je pa tut res da enim več pomenjo recimo sprehodi, enim ne tok. lej pogovorta se. pomojm ni nč narobe drgač pa, a mu ti ne pustiš z jezikom al kako? to je pa ja fajn pa tut ni nč tazga. redko se reče da te je izkoristu nekdo za poljubljanje z jezikom. to ni nč, ne rečm da bi na usak način hotu met takoj spolne odnose, to pa mislm da res ni nč tazga • lecko123
• Od: 11.10.2011
4.2.2013 20:35
glede jezika- ni to da mu ne pustim sam on tega ni še probou, sej sva se zmenla da bova kmal probala (: (ja glede tega da je to fajn se čist strinjam s tabo situacija je pa taka že ene pol mesca, sej vem učasih me ene stvari prehitr zaskrbijo. Bom pa se pog. z njim o tem hvala za nasvet • TelefonMladiMladim
• Od: 24.10.2011
5.2.2013 17:28
Pozdravljena Lecko123,
Mislim, da tvoj problem ni tako velik. V vsakem razmerju se po 3 mesecih razmere (od poljubljanja, druženja in pogovarjanja) spremenijo. V tem času sta veliko izvedela drug o drugem in sprejela drug drugega takšen kot je. Normalno je, da kasneje postane malo nezanimivo, saj ste izven faze spoznavanja, navajena sta drug drugega in tako je normalno, da želita malo spremembe. Ne vzami tega osebno, vendar se ljudje hitro navadimo na človeka in nam je njegova družba samoumevna. Če želiš vzbuditi v njem novo vznemirjenje in zanimanje ga PRESENETI. Pripravi mu ljubko presenečenje, ki ga narediš sama in tako bo še toliko bolj vesel, da si se spomnila na njega. Kar se tiče poljubljanja pa ne vem koliko sta stara (predvidevam da okoli 12-13) in naj te z jezikom ne skrbi. Za to bo še prišel čas. Če nisi pripravljena, ne naredi tega samo zato da bo on vesel. Vsak intimni trenutek in izkušnjo si morata želeti oba, le tako bo tudi prijetno za oba. Vendar to še ne pomeni, da te tvoj fant nima rad če te malo pregovarja, da bi le poizkusila. V človeški naravi je, da želimo raziskati vse in to čimprej. Lepo mu povej, da boš zelo vesela, če bo spoštoval tvojo odločitev, kakršna koli že je. Želim ti veliko sreče. Lep pozdravček, prostovoljka na TMM • evica5
• Od: 16.11.2010
5.2.2013 20:47
lecko123 pravi:glede jezika- ni to da mu ne pustim sam on tega ni še probou, sej sva se zmenla da bova kmal probala (: (ja glede tega da je to fajn se čist strinjam s tabo
situacija je pa taka že ene pol mesca, sej vem učasih me ene stvari prehitr zaskrbijo. Bom pa se pog. z njim o tem hvala za nasvet ne pač hočem rečt nej bo spontano. ti začni ane. sej bo veseu |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.