Fantje vprašajte punce!

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
myWorld • Od: 28.6.2012 • Prispevkov: 7
Re: Fantje vprašajte punce! 22.1.2013 19:56
se popounoma strinjam Very Happy

deejay pravi:
..... skratka tud usem fantim k mislte da mate resno punco in ste gih 2-3 tedne skupi ne se po zobih metat in zanjo zapravlat nevem kake denarje... če je prava te nima rada zarad denarja in izgleda ampak zato ker je srečna z tabo in se ma fajn...
pumpkin. • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 109
Re: Fantje vprašajte punce! 23.1.2013 23:14
deejay pravi:
glede avta kar si napisala pa morem komentirat..... da sem jaz tvoj tip pa da maš kako pripombo glede mojega avta ko sem ga sm kupil ti tud sam nebi pustu da se usedeš v njega in grem stavit da bi me poklicala ko bi rabla prevoz neglede na avto Wink za mene ste take pune ''pleh ****'' in se bi vas na daleč izognu isto kot one ko prčakujejo zej mam tipa bom pa na vlki nogi žvela bo on muj support oz denarnco odpiru... pr en ne doug tm so vrate in adijo... Smile pa se strinjate z mano al pa ne.. sm dost star da mam par stvari pošlihtanih po glavi vem kak zgleda resna zveza, izkoriščanje, ipd... pa še bi lahko pisu pa tud volje nimam....... skratka tud usem fantim k mislte da mate resno punco in ste gih 2-3 tedne skupi ne se po zobih metat in zanjo zapravlat nevem kake denarje... če je prava te nima rada zarad denarja in izgleda ampak zato ker je srečna z tabo in se ma fajn... če zastopte kaj čem povedat.... Wink Arya09 pravi:
mislm to je pr usaki čist drgač tko d meybe mam kšne čudne fetiše, ne mislt d so use tok čudne XD
mi ni ušeč:

-če je ful egoist/samoušečn/je.bač p te fore
-če je čist vase zagledan p misl kok je lep in use to, p pol misl d lohka use dobi sam tko d jim pomežikne (jap poznamo take)
-je dougočasn
-če je... (se ne zna oblačt pa te fore)
-če ga sploh ne zanimajo iste stvari kt mene
-če je lih suhec ni fajn... p tud prou močn ne
-brrrrrr če posluša pop musko nima šans
-če kadi (nvm pol bi smrdeu... p njegou zadah.. fuj!)

okj ful se jih ne spomnm dost več... večinoma so na te fore

ušečno:

-d me zna nasmejat
-ma dobr okus za avte (em to je pomembno... jst sm nora na prevozna sredstva... če bo meu šu.pak auto se že nom vozla z nim...heh)
-okj usaka ženska pada na športnike
-uuuuf če igra kitaro
-mal more bit romantik.. al pa naj se usaj zame kdaj potrud nardit kej romantičnga
-mah ne mrom rečt d mi je ušeč sam ta pa ta barva las al p oči... če mu paše mu paše (čeprou blondjoti so ponavad bl za ku.rbiš ženske Confused )
-fajn je če posluša isto musko..
-pč da je car (če je tko uredu pol je zihr tud lep Smile )

ma nevem važn je d se mam ful dobr k sm z nim... p mal more bit une kemije med mano p njim... drgač ni nč! hahaha pa met more hud auto.. al p motor... mmmm

@Deejay, NI vredno komentirat takih stvari, res. Punca mora odrast, poštimat v glavi, potem se bomo pa lahko pogovarjal Wink tut meni je fajn vidt kak kul avto, k se pelje mimo ampak točno vem skozi kaj sem šla da sem si sama kupla avto, in sem čist zadovoljna z svojim avtom pa čeprav je majhen in ni oh in sploh nevem kaj Smile sej bo dojela, ko bo enkrat sama na tem...razen seveda če je tu spet tista podpora staršev in "odnašanje riti" po domače povedano. Potem se pomoje stvari ne bodo spremenile Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.