Valentinovo

Kaj kupite fantu za valentinovo?
Nekaj malega (čokolada,bonbonjera...)
100%
 100%  [ 3 ]
Nekaj posebnega oz. nekaj večjega
0%
 0%  [ 0 ]
Nič
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 3

KaTTexx • Od: 28.4.2011 • Prispevkov: 15
Valentinovo 17.1.2013 15:03
Glede na to, da se približuje Valentinovo me zanima kaj bi punce kupile fantu, ker se js res ne morm odločt al je bolš neki malga al pa kej pač posebnga Smile
Pa da ne bo vprašanje samo za punce, me zanima kaj bi si fantje želeli da vam punca podari? Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Valentinovo 17.1.2013 15:57
po moje je v bistvu fora tega praznika, da sta zaljubljenca skupi in uživata v cukrih enga druzga (če veš kaj mislim Wink)...tk da, js neb kej dost komplicirala, nabavta si skupi eno bonboniero, se odpraviš v park, alpa kam drugam in preživiš z njim dan. ne vem za ostale....ampak, če bi js bla fant, bi mi blo največje darilo, da bi tis dan moja punca namenila vso pozornost le NAMA in bi bla skupaj. to je to Wink
če pa že hočš neki prov mu dat za darilo, mu pa kup kako malo pozornost, kot kak medvedek za ključe, k ma srčka v roki, alpa kej tazga....Very Happy
Re: Valentinovo 18.1.2013 15:45
Ubistvu maš prou ja Very Happy To bom nardila, neko malo darilo pa ogromn pozornosti Very Happy Hvala ti Smile
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Valentinovo 18.1.2013 15:48
Jst sm nama lani kupila jagode in smetano in sva se potem packala, jedla in se mela ful fajn. Smile
Re: Valentinovo 18.1.2013 20:43
Tut ta predlog ni slab ja Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.