Menda sem mu všeč, ampak stvar se nikamor ne premakne...• Polonicaa222
• Od: 7.1.2013
Menda sem mu všeč, ampak stvar se nikamor ne premakne...
7.1.2013 18:46
Pozdrav vsem skupi ! • annieis
• Od: 22.7.2011
Re: Menda sem mu všeč, ampak stvar se nikamor ne premakne...
9.1.2013 16:50
podobno težavo mam tut jst sm mislm da nbo nič kr ima punco in to že 2 leti, na hodnikih se skoos gledava, opazila sm ga že prvi dan ker je res uaaau in se je novembra zaletu vame nwm al ponesreč al kr tko.. vse prjatlce mi pravjo da ko me vid nubenga druzga ne opaz in da sm mu zelooo ušeč sm pač jst zmeri dol pogledam po parih sekundah kr mi je čudnu • lubennicaaa
• Od: 21.8.2012
9.1.2013 21:51
isto • Polonicaa222
problem...simpatijaa ://
10.1.2013 17:02
am...jaa mislim da bo kmal pustil punco, če pač se skor nč ne meni z njo...pr men je pa drgač on je prav nesramn do mene postal pa nevem zakaj...tak da nevem če bo kej mislim itak da ne bo...Drugače me takšne malenkosti zelo razjetijo (imam vedenjsko motnjo, samo da ni tako opazna) in začela sem ga ignorirat. sej mam velik simpatij...in sem velikrat tut srala z njimi ampak jst nism člouk k bi hotu samo srat...sem bol za resne zveze :// Vama bolj velaa. lubennicaaa: fajn je če nekdo prvi pristopi, jaz sem, sam na žalost sem pol manjkala v šoli en mesec in je blo usega konec (lahko da je mislil da sem se prestaula na drugo šolo), lahko pa da je tvoja simpatija zelo sramežljiva (da je s prijatli najbol glasen, ko pa si ti v bližini pa je tišji in te opazuje). • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
11.1.2013 16:17
okej resno. od kje ste pobral to sranje no. govorte mutenje če že kej.
in sem velikrat tut srala z njimi ampak jst nism člouk k bi hotu samo srat - dost očitn primer da ni logično da to govoriš. ne mislm nč slabga, sam res se čudn sliš. • Polonicaa222
problem...simpatijaa ://
11.1.2013 21:38
mutenje? ka pa za tebe potem je mutenje?....jaa jee dost logično da se člouk zalubi...
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.