Kako odkleniti fb account?

nusa98 • Od: 11.1.2013 • Prispevkov: 12
Kako odkleniti fb account? 13.1.2013 20:20
Mene zanima kako naj odklenem fb account?
Grem na prvotno stran fb-ja ,napišem mail&geslo ,pa mi ven vrže ,da je moj račun zaradi varnosti nekaj časa zaklenjen.
Dalje mi piše "nadaljuj" in kliknem ,pol se mi pojavijo osebe na slikah in morem kliknit katera je katera ,nato pa piše ,da" ni več metod za preverjanje.Poskusite kasneje".
Grem jaz naslednji dan na fb ,poskusim ,pa spet eno in isto! Sad
Kaj naj naredim?
Kolegi/ce pravijo ,da ko napišejo moje ime na fb iskalnik ,jim vrže vun ,da je stran nedostopna oz. da ne obstaja.
Prosim ,če bi mi lahko kako pomagali?
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Kako odkleniti fb account? 17.1.2013 8:50
Najbolj enostavno je, da si narediš nou account.. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.