prjatlce mi pravjo, da se ne smem zaljubit vanj...

jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
prjatlce mi pravjo, da se ne smem zaljubit vanj... 27.12.2012 23:42
pač tko je bla sm z enmo tipo eno leto full me je prizadev in komaj sm se pobrala in ga pozabla nevem če bi bla sposobna še enkrat it skos to in zato me je strah
pač spoznala sem fanta prvi ko se vidim z nejm po tem ko me je bivši spravu na tla inn ress mi je full ušeč in veem da sm jz tud njemo
prjatlce mi pravjo da si piše z velik puncam pa da se nesmem zljubit vanj
jz sem pa v dilemi naj tvegam ali naj ga odženem
ress nebi rada bla še enkrat tko prizadeta niti nevem če bi se lahko še enkrat pobrala
pogovarjama se non stpo zvečer predn grem spat po dve tri ure pogovarjama in zjutr ko se vstanem mam na mobijo že sms da me pogreša
full bi bla hvaležna za kakršno kol mnenje
faca21 • Od: 26.12.2012 • Prispevkov: 46
Re: prjatlce mi pravjo, da se ne smem zaljubit vanj... 28.12.2012 0:24
Ne zamujaj priložnosti! Wink
smilelily • Od: 5.3.2012 • Prispevkov: 27 • Kraj: Maribor
Re: prjatlce mi pravjo, da se ne smem zaljubit vanj... 28.12.2012 12:53
po moje bi blo fajn da bi mu tak po "ovinkih" povedla, da te je strah da bi te spet kdo prizadel. potem bi vrjetno malo razmislil o tem in če je vredu fant bi sam preceno kaj je prav pa kaj ne.
sicer pa ne pusti da ti zaradi tiste slabe izkušnje propadejo nadaljni cilji in želje za naprej. vem da je težko, samo si probaj rečt: bilo je, zgodli se je zdaj pa gremo naprej.

vso srečo!! pa poročaj kaj Very Happy Wink
Luciiika • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 113
Re: prjatlce mi pravjo, da se ne smem zaljubit vanj... 28.12.2012 23:38
a maš neomejeno v Si.mobilovo omrežje?
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: prjatlce mi pravjo, da se ne smem zaljubit vanj... 29.12.2012 10:19
Luciiika,v nobeni temi nisi dejansko povedala nič pametnega. Rolling Eyes Question
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: prjatlce mi pravjo, da se ne smem zaljubit vanj... 29.12.2012 10:42
Timo3113 pravi:
Luciiika,v nobeni temi nisi dejansko povedala nič pametnega. Rolling Eyes Question

Hah, js sm tud čudn gledala, k sm prebrala njene prispevke Razz
jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Re: prjatlce mi pravjo, da se ne smem zaljubit vanj... 5.1.2013 20:54
poročam ...
pač šla sma prakrat vn pa to pa sma ga bluzla
pa sm mu povedla da mi je ušeč pa on je reko da sm mu js tud pa bla bla
in pač po smo bli na rojstnem dnevu pa on ni vedo da bom jz tud tam
in se je z drugo lizaro in pač ja tko da to bi blo to
in zgodlo se je lih to česar me je blo strah ... Sad
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: prjatlce mi pravjo, da se ne smem zaljubit vanj... 5.1.2013 21:07
Tip te očitn ni vreden! nisi hodla z njim, nisi se grozno zaljubila vanj, zato ti ga bo tud lažje prebolet....poskus ga odmislit, prepriči sama sebe, da si jezna nanj! kr maš vso pravico bit...bol k boš jezna nanj, lažje ga boš čez čas prebolela Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.