S katerim programom urejate slike? :) please write.

Katia99 • Od: 19.4.2012 • Prispevkov: 59
S katerim programom urejate slike? :) please write. 20.12.2012 15:06
heej hooj. Smile mene zanima s kterim programom si urejat slike? js sm jih mela že velk... nek photo editor, photoscape, picnik, zdej nazadnje pa pic monkey in je biu preeehud in vse, sam zde je pa kr nenkrat za plačat -.- in zdej nenajdem več nobenga tko dobrega, no vsaj meni... ma kdo kašn predlog? hvala že vnapreej. Wink
annaerzar • Od: 6.6.2011 • Prispevkov: 29
Re: S katerim programom urejate slike? :) please write. 20.12.2012 19:23
točno to bi js rabla, neki podobnega picniku alpa picmonkeyju... zdej use neki za plačat -.-
maribornina • Od: 18.1.2012 • Prispevkov: 29
Re: S katerim programom urejate slike? :) please write. 20.12.2012 20:08
Probaj PhotoFiltre Smile[/i]
smilelily • Od: 5.3.2012 • Prispevkov: 27 • Kraj: Maribor
Re: S katerim programom urejate slike? :) please write. 21.12.2012 16:50
jaz večinoma uporabljam Picaso. super program, pa še zahtevno za uporabo ni. Priporočam Very Happy
Re: S katerim programom urejate slike? :) please write. 21.12.2012 17:46
hvalaa Very Happy sm našla tole [link] pa je podobno picmonckeyu.. Very Happy men je ful ušeč, mau cajta da se navadiš sicer pa super Smile
annaerzar • Od: 6.6.2011 • Prispevkov: 29
Re: S katerim programom urejate slike? :) please write. 21.12.2012 19:16
hvala za ta iPiccy SUPER!
erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Re: S katerim programom urejate slike? :) please write. 21.12.2012 19:28
[link] men je ful včeč pa lohk mozolje zbrišeš kej zmanšaš lase spremeniš(barvo) isto za oke men je kull Wink...drgač pa probi tut : Pixlr-o-matic
Re: S katerim programom urejate slike? :) please write. 21.12.2012 22:00
annaerzar, ni problema Very Happy
erkica, men tud Smile sam je zdej neki za plačat... in to. mislim ene stvri so zastonj, druge pa ne.. :/ mi je pa iPiccy res ušeč, podobn je picmonckeyu fuul Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.