zavedno samska..!!<< | 1 | 2• uzi76
• Od: 8.5.2010
Re: zavedno samska..!!
11.12.2012 1:01
Slovenc, meni je sicer cist vseeno kaj je tvoje osebno mnenje, samo te ocitno dost ljudi tuki postuje, tako, da bom kr nastel kje in kako si se zmotil.
Ne bom rekel, da sem neki genij, ampak eden od mojih hobijev je branje psiholske knjige/clanke, socioloske, o kemijskih reakcijih v telesu, posebno povezane s custvi, et cetera, tako da mislim, da mogoce vem o temu malo vec kot ti. Torej, najprej pravis, da bi bilo pametno, ce bi se punce zaljubile v tiste preproste in prijazne. Prvic, to je totalno zgreseno mnenje. Ce ti poznas clovesko psihologijo, ves, da imamo dve vrsti ciljev glede tega. Tiste fante, ki so sure thing, ce recemo po teksasko, in seveda tiste bolj risky fante, ki seveda bolj privlacjo bolj privlacne punce, oz. take punce ki menijo, da bi bolj zazeljeni fantje hodili z njimi. Zdej tukaj ne govorim o videzu ali pa karakterju, ampak neki oceni obeh teh dveh stvari, ker punce in fantje gledajo oboje pri partnerju. O tem kasneje. Drugic, ce ni med tabo in punco/fantom nekega trenja od zacetka, se pravi ce je fantek prevec prijazen, potem bosta postala prijatelja. To mors vedet, da bo tako. Lahko temu reces friendzoning(kar se mi zdi cisto kmecka, nestrokovna stvar, ampak ok, je dost priljubljena), al pa zdrava kmecka pamet, ki ti je jasno, ce mas nek doloc IQ in seveda malo izkusenj. No lahko tudi preberes iz dolocenih knjig in clankov, ki pa so nazalost zatirani Nadeljujemo? Ne moti me to, da jasno poves svoje mnenje, to je dobro, kajti cloveka ne sme bit sram povedati kaj misli. Moti me samo to, da nimas pojma. Nisi prebral ne ene resne knjige o tem, nimas izkusenj, mlad si ko zafran( ne da sem neki starejs od tebe, samo sem videl dosti vec sveta, vsaj kolkr te berem, in vem da ne vem ogromno stvari), poleg tega pa postavljas neke nemogoce zahteve za ljudi ki jih sploh ne poznas in ki verjetno ne vidijo sveta tako kot ti. In potem jih custveno manipuliras tako, da hoces vzboditi krivdo v njih, da bi se ravnali po tvojih nacelih. Ne me razumeti narobe, to pocnemo skoraj vsi. Ampak ne misliti, da te to dela dobrega. Ce ne kaj drugega te to dela samo egoista No, zdej ne takoj pisat nazaj, pejt mal pogledat na splet, kak clanek preberi, mogoce najdes kej na wiki No, ce bomo bli realni, mormo tud povedati, da je v vsakem kancka egoista, tako kot je v vsakem kancem teme in svetlobe, ce se tako zelite izraziti. Razlicne situacije te bodo spremenile v drugega cloveka, ampak to spreminjanje je bolece... in seveda ljudje, ki imajo punce, da spijo z njimi in podobno zelo verjetno ne bodo zeleli spremeniti. Ampak to so stvari, ki se jih punce morate same nauciti in po pravici povedano je to zelo lahko sprejeti v glavi in veliko tezje v srcu. Bo potrebno veliko bolecine, nazalost. kar se pa tice privlacnosti... Sta dve vrsti. Prva je fizicna. Po neki raziskavi je odvisna od potez obraza, kako je simetricena leva in desna stran, je klasicna lepota, glede privlacnosti je pa tako, da se naj bi obraz fanta/punce bil cimbolj podoben nasemu, in glede tega se ti nekomu dopades na prvi pogled ali pa ne. To je ENA od raziskav in tista, ki se meni zdi najbolj logicna. Je pa seveda mozno, da se motim, tega nisem gledal vsaj nekaj let. Custvena privlacnost je pa seveda vam logicna, in nekako se potem obe te privlacnosti zlijeta v neko celoto. Preden kdo kej prehitro komentira, naj omenim, da mi, kot clovestvo vemo zelo malo o temu. Ce smo iskreni, seveda. Sicer sam sem imel nekaj punc, kar tega sem bil mogoce zelo zahteven, ampak tako je to. Dve sta bili zelo lepi in obe sta trajala cca 6 mescev, tretja je pa bila na bolj nasprotnem spektru in nazalost ni slo, ker je izjavila, da ni dovolj lepa zame. Ah ja, absurdnost, kajne slovenc? Glede nedosegljivosti mislim. V enem postu napises, da so nekateri nedosegljivi za punce, v drugem se pa prtozujes, da si super in te nobena noce. Konsistenca bi bila super zate. To lahko vzames za pozitivno kitiko, ali pa za negativno. meni je vseeno, mislim, da se ne bom ukvarjal s tabo, ker se moras ti ukvarjat sam s sabo, dokler ne pocistis zadeve pri sebi, sem odvec tukaj. Saj ves kako se zdravi odvisnike. Najprej morjo priznati, da je nek problem. Ampak ti noces stopiti v krut zunanji svet, ker to boli. Razumem. To je tvoja odlocitev. Ampak ne bom dovolil, da tukaj das nek obcutek manjvrednosti puncam, ki so itak cist zakompleksane. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
11.12.2012 2:00
ne berem knjig dve vrsti ciljev, eno za ziher, drugo za risky? no, to ni res, ker jaz nimam nobenga namena bit v neki risky zvezi. ker ne vidim nobenega "lajfa" v menjavanju punc in jih videt kot izzive, kdo bo koga, itd, itd.. jaz iščem eno s katero se bova ujela, ji bom zaupal in ona meni, in to je to zakaj ne bi bilo trenja če je nekdo "preveč prijazen"? da je z mano kdo prijazen me privlači. (in mislim prijazen kot zares prijazen, ne da se dela prijaznega da bi dosegel nek drug cilj). mogoče to velja za tiste ki iščejo v ljudeh izzive: od tukaj pa spet k zanesljivim in risky tipom ljudi.. izkušenj preveč nimam, to je res. ne s puncami. ampak drugih življenjskih izkušenj mam pa premnogo za ta leta. in so bolj pomembna kot prvi sex, prva zveza itd.. o raznih knjigah sem pa že povedal. tole da neki poskušam krivdo vzbudit pri drugih da bi jih zmanipuliral.. to ni res. očitno ne spoštuješ zadost mojega mnenja da bi ga vzel kot mnenje, ne kot nek poiskus nečesa. to je res, želim da bi se ravnali po mojih načelih. in sem prepričan da so dobra. ker poleg te malenkosti da nisem še našel prave punce v življenju nimam niti enega problema in vse mi je jasno ja, sem kritičen. sem kritičen do folka ki ne ve kaj bi rad, ki očitno neki dela narobe in potem pride sem vprašat kako naj reši nek problem.. no jaz se ravnam prav po kmečki pameti - da ne moreš vedno vsega imet. in tudi odvisnike se dzravi po tme načelu: ne moreš imet droge in zdravja, izberi zdravje ker je bolj pomembno in se odpovej drogam. isti princip, samo zavozlan v 12 korakov al kako se reče, da človek bolje razume.. če se tebi to zdi da hočem nekoga prikazat kot manjvrednega, ne vem.. jaz povem napako ki jo vidim v tem, in to je to. nisem nikjer rekel da je kdo manjvreden, ampak če hočeš neki specifičnega dobit, neki drugega specifičnega ne smeš storit/se izogibat/whatever. bolj za šalo kot zares, ampak: punce hočejo nedosegljive, zato so dosegljivi in po notranjosti super fantje kot jaz samski - čist logično no, veš najbrž veliko, ampak nakoncu pa vseeno rečeš da so tukaj punce zakompleksane drugač pa vedno sem govoril, najprej je treba mislit z glavo, šele nato s srcem. jaz to raje prej omenim kot pa rečem " se bojo že same naučile potem ko bojo dale bolečino čez" bistvo nasveta je da z njim neki hudega preprečiš še preden se zgodi, po mojem mnenju. • jaanchy
• Od: 15.8.2012
11.12.2012 2:45
slovenc79 in uzi76 v vajin pogovor se ne bom umešavala, ker bi blo to čis brez pomena, učinka...je pa zanimivo brt mnenja posameznikov, kj od napisanga človeku lahko da kr mislt uzi76 zate mam pa eno uprašanje. iz prebranega sklepam, da si kr precej poučen na področju človeškega značaja in ker smo prej govoril o tem a se ljudje lahko spremenijo al ne, me res zanima tvoje mnenje o tem. A se človek lahko spremeni, al bi tukej veljou tist pregovor, volk dlako menja, narave pa ne? • uzi76
11.12.2012 8:42
Mogoce pa samo zelo dost razmisljam Drugace pa mislim, da sem odgovoril na to, ampak bom se enkrat ker je blo kr dost napisanega Ja, clovek se lahko spremeni... Vendar moras vedeti, da bolj kot se spremeni, bolj ga to boli in seveda bolj se bo temu upiral... Nobeden ne zeli cutiti bolecino, se manj pa to zeli nekdo, ki je sebicen, samovsecen ter/ali manipulant (kot je nekdo nekega fanta opisala) Dost punc vrjame, da se bodo taki fantje spremenili, ampak po pravici povedano se nisem druzil ne s takimi puncami ne s takimi fanti, tako da ti ne morem povedati ce poznam kak tak primer. Mogoce vprasanje, ki bi bilo bolj na mestu bi bilo, ce se taki fantje lahko zaljubijo. Ampak moras vedeti, ce se bodo zaljubili, se vseeno ne bodo spremenili Zdej lahko pogledamo politike. Drnovsek se je spremenil in je nehal... No, saj kapirate. Ostali politiki pa... Tak to lahk vzames za fante. Nekdo se bo spremenil. Ampak eden od tisocih. Kar se pa "navadnih" fantov in punc tice, je pa tako, da se bodo spremenili. Enkrat. Ko bodo odrasli. Ce bodo zeleli, ce vidijo v sebi tiste stvari, ki bi jih bilo dobro spremeniti... Ampak za to rabis samokriticnosti in seveda voljo do sprememb. Se je zelo tezko spremeniti, zaupaj mi, sem se sam spremenil ene parkrat, ker mi nekaj zadev ni biloo vsec in bilo fajn... Kar se pa tice spreminjat nekoga drugega, je pa zelo tezko, oz nemogoce. Sem probaval kar nekaj casa spremeniti bivso punco, pa ti povem, da mi ni uspelo. Ceprav tole bo bil najbolj absurdni stavek, ki sem ga kdaj napisal, ampak... Sem kar dober pri manipuliranju, ce zelim, pa mi vseeno ni uspelo. To so stvari, ki jih mora vsak sam pastimati, in nobena "pomoc" ne bo uspela brez veliko lastne volje. Ah, zvenis pametna, sem siguren da bos do enega 22-25 leta ze nekako postimala to pri sebi in najdla takega fanta, da bo ti bil super • jaanchy
• Od: 15.8.2012
11.12.2012 12:55
uzi76
Hvala, da si si uzel čs za precej dolg odgovor Ja, za usazga se najde kdo, vrjamm da se bo tut zame, drgač pa še enkrat hvala • slovenc79
• Od: 19.8.2011
11.12.2012 19:51
uzi76 pravi:Ampak moras vedeti, ce se bodo zaljubili, se vseeno ne bodo spremenili
no saj ubistvu to sem hotu povedat kar se pa recimo Drnovška tiče.. meni se ne zdi da se je spremenil karakter ker se je nehal s politiko ukvarjat.. al pa da se je nehal KER se mu je spremenil karakter.. • uzi76
11.12.2012 20:20
pac mulc je bil na robu smrti in je zacel gledati drugace na zivljenje... je ugotovil, da so nekatere stvari bolj pomembne kot denar...nekaj kar se vecina politikov ne nauci. Kakorkoli pa, njegov karakter se je spremenil. Ne pravim, da se strinjam z njegovom pogledom na svet, ampak to se ne pomeni, da se clovek ni dejansko spremenil. Ker je res zacel cisto drugace gledati na svet.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.