Jonas Brothers <3333

<< | 1 | 2

RBD aL TOKIO HOTEL aL JONAS BROTHERS
RBD ...Itaq
8%
 8%  [ 4 ]
TOKIO HOTEL...Absolutno
12%
 12%  [ 6 ]
JONAS BROTHERS...1000%
79%
 79%  [ 38 ]
Skupaj glasov : 48

anch1234 • Od: 30.11.2008 • Prispevkov: 7
Re: Jonas Brothers <3333 18.2.2009 23:20
men so tut jonas brothers the best! !!JB ROCK'S!!

Nick & Joe sta pa itak naibolj luštna Embarassed
I LOVE THEM! Js tut upam da bojo pršli v slovenijo Crying or Very sad Question
Letos spomladi bojo začel snemat camp rock 2! Zihr bo bolši k prvi del no sei vseen uglavnem komi že čakam...
PinknessBeib • Od: 16.2.2009 • Prispevkov: 3
Re: Jonas Brothers <3333 19.2.2009 14:27
SiddTeiia pravi:
Who the fuck is Jonas Brothers Confused ?
spet kaki tokio hotel 2 al pa rbd Rolling Eyes ..?
SUUUUUX !!!!

tko...ne niso kt kreteni RBD-jeuci al pa tokio hoteLouci!!!!
soo čizt u izi, pa so fuuL verni k je njihou fotr kokr en pridigar [k un u sedmih nebesih xD] in majo fuL hude kumade, luškani so fuuuuL....rez so najjjboLšii..!!!!!!!!!!!!!!! Embarassed
JasnaTheCrazy • Od: 18.12.2008 • Prispevkov: 59
Re: Jonas Brothers <3333 13.6.2009 22:15
Jonas Brothers so moj naiii bend!! res so ful dobri, zakon muske majo, najjači je pesm S.O.S. Very Happy
sploh nwm, zakaj jih narod tku žal? Crying or Very sad praujo, de so geji, kar sploh ni res
sej zdej se neki govori, de Nick hod z Miley Cyrus, ne?

NICK [/color[color=red]]<3
JOE <3
KEVIN <3
JasnaTheCrazy • Od: 18.12.2008 • Prispevkov: 59
Re: Jonas Brothers <3333 13.6.2009 22:21
xcrazyxgirl pravi:
pač me so JONAS BROTHERS CARJI tud rbd so sam jonas brothers so mi najbolši th pa mi niso neki cool pač ne sovražm jih sam usejen usak posluša svojo musko

js se pa čis s tabo strinjam Very Happy
Jonas Brother pa RBD so mi ušeč, Tokio Hotel pa ne
TicTac • Od: 20.5.2009 • Prispevkov: 40
Re: Jonas Brothers <3333 20.6.2009 22:54
Ne poslušam nič od tega. RBD muzika mi sploh ni všeč, od THja tudi ne...ok, je par pesmi od Jonas Brothers ki se jih da poslušati. Glavno, da so JB luštni, za njihovo muziko se men osebno je*e...pač, ne morš bit lep in hkrati še dobr pevec. [ok, lahko si sam po mojem oni to niso, pa naj mi ne zameri kdor drugače misli]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.