izguba nedolznosti• playingdead
• Od: 12.7.2012
izguba nedolznosti
1.11.2012 16:22
daan.
neki stvari me zanima, in zlo bi rabla pomoč, ker res nevem kaj naj naredim. mam fanta, in vem da me ma zlo rd, in me nebo kr tko izkoristu. skupi sva tri mesce, in naneslo je, da bi se dala dol...stara sm 14 let, je prehitro? ker si tut sama si zelim seksa itd... ampak mam par uprašan... bi mogla k ginekologu? prvič res zlozlo boli? u kterm položaju je najbolš? lohka napišeš še svoje iskušne.... vem da je že dost tem, sm jih že velik prebrala, ampak useen:) • tjasabieber
• Od: 2.10.2012
hej
1.11.2012 17:30
hej, sej je lepo da si vprašala preden si se odločila za ta korak tudi sama sem enkrat pisala na to stran in dobila malo odgovorov pa bom še tebi pisala:
glede ginekologa je pa tako: jas sem se tudi sprasevala če je potrebno iti k ginekologu, priporoča se da ga obiščeš da ti lahko malo razloži in ti da nasvete, pa vprasaj malo mamo o tem ker sva se z mojo mamo velik o tem pogovarjale pa res ni nujno d< greš k ginekologu ampak pazi na zaščito. ali res boli? ja to je pa odvisno od vsakega posebej, ene ful boli ene pa nič ...enim fejst kri teče enim malo enim pa skoraj nič, to pa je vse odvisno od vsakega posameznika. položaj......za prvi seks je ponavadi tako da je fant zgoraj ti spodaj ker to je še najlažje in najbolj preprosto za prvič upam da sem ti pomagala • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
Re: izguba nedolznosti
1.11.2012 17:54
če si tut ti tega želiš (pa ne sam zarad tega da boš loh rekla da si ****) pol ni prehitr. sama zase veš kok si zares odrasla. in zarad samga seksa ne it h ginekologu. če druzga ne že sam zato ker ti bo pol dajau neke nasvete in boš žiučna in nevem kaj še use. in nevem. mene prvič ni neki bolel. blo je pač neki nouga. položaj pa ja. vrjetn da bo tip zgori (:
• CocoChipmunk
• Od: 2.2.2012
2.11.2012 3:20
strinjam se, pomoje samo zard seksa ni treba it h ginekologu, ker ti bo samo na dougo razlagou o zaščiti pa o pripravljenosti na seks itd itd..mene prvič niti ni bolel, usaj ne tok kokr sm prčakvala, pač kul je blo. glede položaja je pa res, da je 'tradicija', da je fnt zgori, sam sama useen mislm, da je laži, če si ti zgori, ker laži kontroliraš globino al kako bi rekla in ko te bo zabolel boš umaklna, naglna karkoli..pa še neki: ne šparat z lubrikantom, ker res fulfulful nepredstavljivo mn boli, če ga je dost (:
• *đuly*
• Od: 27.12.2009
2.11.2012 22:43
ni prehitro .. ce si prpravlena pa si zelis .. izvoli za ginekologa ..je kr dobr da gres ce ne druzga po tabletke .. polozaj .. men je blo bol kul na boku mene je tko srednje bolelo .. krvi pa skor da ni blo ps. men ginekologinja ni nobenih nasvetov dajala .. sam sprasala me je ce kadis in blabla pac taka uprasanja in pol sm rekla za tabletke in je napisala tist ''recept'' in stvar je bla zaklucena .. upam da sm ti usai mal pomagala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.