Se dobro razumeš z starši? :)<< | 1 | 2• ann0o
• Od: 9.12.2008
Re: Se dobro razumeš z starši? :)
9.12.2008 18:14
mjah. moji stari so... v bistvu je point v tem da sm js kr drugačn človek od vseh v moji familji.
1. rada rigam, preklinjam, etc. v družbi visoke gospode 2. sm pankrca =) ne zgledam tk edino kar je so bulerji, moje obnašanje pa moj **** izgled. no. najprej je itak moj brat.ko ful tžko sprejme mojo drugačnost že glede izgleda. ka šele glede obnašanja. pol je moj fotr. tip je biv v svojih cajtih rocker [usnjena jakna, usnjeni čevli, dolga čupa pa to...] zaj pa bi tut on tžko sprejel pač da sm pankrca. vrjetno se boji kr sm koma 15 stara. pa se boji da bi padla u droge pa to. niti ni nikol maral izstopat preveč... moja mama je pa čist druga zgodba. ona bi mi še dvojne bularje kupla. carica je ti rečm. vrjamm da majo stari svoje razloge za svoja dejanja. in to dobre razloge. ki jih mi mladi ne razumemo.. ker ne vemo kk je bit zaposlen. nosti domov denar in pol še cev popoldan porabit da ja tvoja familja hepi pa ma streho nad glavo... ne glede na nihove izpade jih mam rada.* • Funky
• Od: 11.12.2008
11.12.2008 4:12
js sm lahko ful happy.k sta mi starša best frenda.k jima lahko povem kar čem od a do ž. pa ne da mi vse pustita pa o.sam mi se vedno pogovorimo o vsem in recmo grem tud kdaj z njima ven na kavo v lokal itd.tud v kino pa to.newem moja da sta ful mlada po srcu pa zastopta vse.tko da mam ornk velko srečo • cokoholik
• Od: 21.12.2008
21.12.2008 12:04
kratko ni jedranto:
bl se zastopm z budalo next door kokr pa s tastarimi • pikca22
• Od: 25.12.2008
• Kraj: Ilirska Bistrica
25.12.2008 20:33
mja js se ne zastopm z našmi..mam starejšo seko ki se fuuul sz starmi razume..js sm pa nekakšna izjema doma..hmmm..nvm zakai..ampak mam preprosto drugačno razmišljanje pa to..in komi čakam d se odselim sam kai k sm komi 14..sam mi ni tok slabo tle pa to..ampak se preprosto ne razummo doma.. _________________ AnGeL_bAbY • Neeeja
• Od: 4.2.2009
4.2.2009 22:46
PR nas se ful doro štekamo usi. :] nimam skor nikol kakih blemov,razn okej včasih ko se skregamo zarad kakih stvari ko so res brezvezne. Naprimer da ne posprajim mandarininih olupkov z mize pa tak šit. • SpeeDsterZ
• Od: 6.4.2009
8.4.2009 21:06
Jz se razumem s starši...ni večjih problemov xD
• pupaa94
• Od: 15.3.2009
13.6.2009 20:06
heh jst s ez svojimi kr kaperam ker mi ej bv se kregat
seveda me veliko testirajo in dajejo na preizkušne saj si tako pridobijo moje zaupanje in seveda se morjo z temi preizkušnjami pripraviti da nam bojo ko bomo starejši in po cele noči zunaj da nebojo toliko v skrbeh za nas seveda imamo tut spore in probleme vendar se vse razreši • shoot
• Od: 31.12.2008
13.6.2009 20:33
ja treba je ubogat doma pa tist kar ti rečejo pa ti bojo oni tud izpovnal
želje....usaj tko je pr men =) • nikica
• Od: 11.3.2009
13.6.2009 21:35
ijaa pri men ie pa s tastarimii tak... da se ful bojijo da bom u kako slabo družbo zapadla, ker sem bol take žive narave pa tak... • doubleR
• Od: 26.3.2009
14.6.2009 16:54
eh u pi*** vse. starša ločena.mat upije skos [čudna je majkemi me je sram kam z njo it].fotr pije velik ne morem ga prenašat.
life sta mi že itaq uničla ker mislta samo nase.. zakaj sta me naredla? rajš bi biu mrtu! po pravici nič nimam od živlenja.najrajš bi nekam **** in se nikdar več vrnil[zaćel novo življenje in pozabil vse] sam to ne gre.. in pol mi folk prau kaj se tolk sekiraš? zarad starih valda.nebi si želu takih staršev nikol!samo čim prej stran in prsežem da nikol nebom tak slabič ko pa moji • Daisy
• Od: 8.2.2009
14.6.2009 21:07
nikica pravi:ijaa pri men ie pa s tastarimii tak... da se ful bojijo da bom u kako slabo družbo zapadla, ker sem bol take žive narave pa tak...
ti si moj dvojnik, drži vse od staršev pa soseda pa vse :DDD • LoQiiita
• Od: 7.1.2009
15.6.2009 15:05
ist in moia stara...
MISIJA NEMOGOČE. to je use kar lohk rečm... • nikica
• Od: 11.3.2009
15.6.2009 17:46
khm... in potli se mi prtožuiemo... ieez sm kr hepy k sta moiaa duaa skupii.. pa mam tko kokr tok urihtano družino.. puznam modelaa k ma ločenaa staršaa in iee čiiz zbluzen.. tko da tiztii k mate takee staršee deite bit usai vi pametni..
• Sweety.
• Od: 24.12.2008
16.6.2009 17:49
ia ist se drgač dobr razumm.samo zdj je rartu en problem.mi nej bi sli za viknd s familijo na morje in jst nočm ker.1 u sobote gremo v adrenalinski park s frendi.2.u nedeljo moia best frendica pr seb duma organizira zabavo.pač tut moi fnt bo tm.in mi je ful bed kaj nej rečm, kako jih nej prepričam.plisssss puvejte. • PinkShue
• Od: 22.12.2008
16.6.2009 18:52
Moji so pa zadne cajte zateženi do konca :S Skos stikajo po mojih stvareh k so prepričani da jemlm extasi pa da kadim in podobnu :SSSS Pa bul k jim guvurim naj ne vrjamejo vsaki zafrkanciji slabš je in trenutnu jih mam poun kufr..pa še misljo d hočm samomor nardit:S Kaj jim ni jasnu nvm • pupaa94
• Od: 15.3.2009
16.6.2009 19:05
PinkShue pravi:Moji so pa zadne cajte zateženi do konca :S Skos stikajo po mojih stvareh k so prepričani da jemlm extasi pa da kadim in podobnu :SSSS Pa bul k jim guvurim naj ne vrjamejo vsaki zafrkanciji slabš je in trenutnu jih mam poun kufr..pa še misljo d hočm samomor nardit:S Kaj jim ni jasnu nvm
ja kaj si pa delu al pa kdo jima je ekj guvoru d mata tak mnenje? edina rešitev je d jima dukažš reč pač nej te na thc test al kva je tist peleta pa d ajima dugažš d se motta |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.