Kako jo vprašati?

<< | 1 | 2
frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
Re: Kako jo vprašati? 28.5.2010 18:31
men se zdi da to pride samo od sebe...enkrat jo nekje na samem poljubi..dokaži ji z obnašanjem...pol pa to tko pride samo od sebe...

Very Happy Very Happy
zanskerl • Od: 5.4.2012 • Prispevkov: 3
pač js sm napisu za sms+lako še sami kej dodate.:D 5.4.2012 11:58
(sms)Aves un filing, k spoz
nas usebo in tkoj dobis filing da je ona neki posebnga in da bo pustila ne
k utis u tvojm lajfu in dase jo bos po necem spominju. Da je preprost nebo
s pozabu in to nadaljujs z prjatlstvom...da ji zaupas use, ker ves da bo o
stal pr njej in da nou nobnmu povedala. K se skupi smejita bedarijam, in t
vojim foram drgac kokr ostali. Ker preprost ves da te ma rada. Da zvecer z
aspis ob misli nanjo in da se spominjas smsou in si predstaulas njen nasme
h. No jz tko cutm do tebe, ker si zame popouna in ker mi sam ti hods po gl
avi...nevem pa kko sm se loh tok hitr vate zalubu ampk tko se je zgodil. K
er te mam rd, ti zaupam in si mi use...Nevem ce cuts isto ampk a bi hodila
zmano.?
l0vel1fe • Od: 4.4.2012 • Prispevkov: 2
Re: pač js sm napisu za sms+lako še sami kej dodate.:D 5.4.2012 16:38
zanskerl pravi:
(sms)Aves un filing, k spoz
nas usebo in tkoj dobis filing da je ona neki posebnga in da bo pustila ne
k utis u tvojm lajfu in dase jo bos po necem spominju. Da je preprost nebo
s pozabu in to nadaljujs z prjatlstvom...da ji zaupas use, ker ves da bo o
stal pr njej in da nou nobnmu povedala. K se skupi smejita bedarijam, in t
vojim foram drgac kokr ostali. Ker preprost ves da te ma rada. Da zvecer z
aspis ob misli nanjo in da se spominjas smsou in si predstaulas njen nasme
h. No jz tko cutm do tebe, ker si zame popouna in ker mi sam ti hods po gl
avi...nevem pa kko sm se loh tok hitr vate zalubu ampk tko se je zgodil. K
er te mam rd, ti zaupam in si mi use...Nevem ce cuts isto ampk a bi hodila
zmano.?

kak lepo ;*
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Kako jo vprašati? 6.4.2012 11:27
No ja ta "a bi hodila z mano" je mal tko preveč otročja.. Ne vem prašu bi bla skupi al neki.. Very Happy Uporabi mal domišljije.. Punce cenijo, če je tip izviren in nima tistih znucanih for..
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Kako jo vprašati? 6.4.2012 14:36
Men se tudi najlepše sliši: A bi bla moja? Smile
levinja1996 • Od: 16.10.2011 • Prispevkov: 48
Re: Kako jo vprašati? 6.4.2012 18:06
Neimenovano pravi:
Men se tudi najlepše sliši: A bi bla moja? Smile

ja..!! ta je men najbolša..al pa tut lahka de še nakonc dodaš ; punca.. (a bi bla
moja punca).. čeprau je,a bi bla moja,men osebno bolš.. Smile
tjani • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 1
punca 12.10.2012 22:37
imam težave moj prijatelj bi rad prašal punco pa smo punci rekle naj mu daa priložnost saj samo enkrat ona pa noče
ta fant jo ima pa zelo zelo rad in bi storil vse da bi mu dala priložnost da bi hodila in jo hoče prašat vendar ona se vedno izmika in zavrača pravi da ne more
kaj naj naredi če ga zavrne ko jo praša
ker je že dele ful na tleh ker se ona ne zmen zanjega Question [/list]
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: punca 13.10.2012 10:02
js sm mela nekako podobno situacijo Confused le, da sm js bla tista, k ga je zavrnila. uprašu me je najboljši kolega...in (yeah...), js sm ga zavrnila, ker: 1. nism bla prpravljena na zvezo.
2. ker sva oba dobr vedla, da zveza med nama ni šans, da bi uspela...ker sva preveč različna. sva človeka, ki sta lahka prjatla, ne, pa človeka, ki bi lahka hodla. in 3. kr nism do njega gojila nobenih večjih čustev.
in po mojem mnenju je boljše mirno in počasi razložit, da se pač ne splača komplicirat z vezami, kot, pa , da hodiš z nekom, ki ga sploh nimaš ljubezensko rad Exclamation
in men se zdi, da če že nekoga zavrneš in ga podreš na tla, je fer vsaj to, da mu lepo in mirno razložiš. in, mogoč bo razumel Wink
oh, yeah...in tud ugotovila bi, zakaj ona noče hodit z njim. mogoč bi se pa kej dal popravit Wink
ampak....ti pa predlagam...da, nobenega ne siliš v ljubezen ! ne morš nekoga prisliti, da se zaljubi v tistega. ! to ne bi blo pošteno Rolling Eyes
sportnica • Od: 24.9.2012 • Prispevkov: 68
Re: Kako jo vprašati? 13.10.2012 11:52
lolek000 pravi:
Kako jo vprašati za zvezo?

Tist vprašanje "A bi ti hodila z mano?" se mi zdi neumen. Zanima me kako jo naj vprašam oziroma ji nakažem.

Glej, če sta že dobra prjatla bi jaz tko:

Od odzadej se bi ji približal (pišem v m. spolu), jo objel okoli pasu, ji mojo glavo stisnil k njeni in ji odzadaj na uho zašepetal: "jaz te mam tako rad" pol ji bi dau pa kr lupčka na lička (seveda bi bil ti za njo, upam da razumeš).

Punce dobr vemo kaj se plete in ne bi blo treba besed, če bi to užgalo. Če bo razumela kaj naklepaš. Mogoče jo pa pol lah še poljubš na usta, pol sta pa itak že skorej v zvezi, ni treba kaj dost besed Wink

Men se zdi to še najbolj romantično, jaz osebno ne maram preveč slišat: "Bi bla moja punca?" al pa "Bi hodila z mano?" to je preveč zlajnano, pa 'uradno' Very Happy

Poročej kako je šlo Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.