help<< | 1 | 2• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: help
26.8.2012 17:43
Lepo povedano, ampak moja teorija je drugačna. Kolikor vem so v Turčiji se ženske ubijale, ker niso prenesle politike in tudi, ker so bile do konca življenja vdane moškim. 95% mladih deklet, ki so naredile samomor, so pri 15 že bile zaročene. ne gre zato, kje je največ samomor, gre zato, kje so najbolj pogosto in kdaj.
IRAK - IRAN - največ samomor v 80, 90- ih zaradi vojne. Ali deset let poprej v Iranu zaradi islamske revolucije.... Tudi KItajcev in Američanov je ogromno, pa nimajo težave s samomori. ZDA le s terostičnimi napadi. Tudi tvoja teorija se zdi precej zanimiva, vendar se z njo ne morem povsem strinjati, če ne zameriš. In šele zdaj sem dejansko dojela, kako močno smo zašli s teme. • Sterimar
• Od: 7.9.2012
18.9.2012 21:48
SmileOnMyFace pravi:oprosti, ampak kaj imate toliko proti kadilcem??? Kje piše, da je to dekle začelo kaditi, ker se hoče vključiti v družbo? In kako si sploh drzneš reči, da vsak, ki kadi, da mu za njegovo življenje ni mar!
Njena stvar, da je začela kaditi. Ok, kajenje ravno ni nekaj lepega in očarljivega, ampak čisto enako je, kot s prehranjevanjem hitre hrane! Si vedela, da imajo v določenih hamburgerjih tudi podganje meso? In, da za krompirček uporabljajo staro olje; Da nimajo ohlajene skrinje v katerih je sladoled; da je v Pepsiju toliko sladkorja, kolikor ga imaš ti v hiši; videla sem na lastne oči, kako je zaposlenemu v Mcdonaldsu meso padlo na tla in ga je pobral in dal nazaj v sendvič; slišala sem za preveč ljudi, ki so se zaradi hitre hrane zastrupili! ..... Spoštujem stil ostalih življenj in briga me, kakšne navade imajo ostali, ampak premalo veš o življenju, da bi lahko gofljala o nemarnih zadevah in kajenju! Ne poznam nobenega, ki ne bi čisto nikoli nič prikrival svojim staršem. najprej spoznaj zares kako zelo kruto je lahko v življenju, potem govori! No no nebomo scitili kadilcov, kajti vsak ki kadi kadi samo zato da se dokazuje v druzbi oz isce pozornost. Vbistu mlad clovek s tem da kadi hoce druzbi samo pokazati da je ze odrasel vbistvu pa je se tako otrocji da misle da bo izpadel car. Hitre hrane pa nikakor nemoremo primerjati z cigareti, kajti hrana je nujna za zivljenje cigareti pa ne • Jezbiciklom
• Od: 11.4.2012
19.9.2012 2:27
vsi ki se tu prepirate niste nitik najman razgledani na okrog, nikjer ni dokazano da čiki ali hitra hrana povzroča raka, ampak pravijo, da je možnost večja vse drugo pa je odvisno od človeka do človeka, poznam pa občana naše občine ki je star 85 let in kadi že od 16 leta, torej če Timo pravi da mu je vsaka cigareta zmanšala 5min življenja bi ta človek komot dočakal 200 let. spet drugi ki pa bo začel kadit pa bo umrl pri 50
umirajo pa tudi nekadilci pri 16 naprej, od sošolke kolegico je srčni infarkt pa ni bila nič bolana pa ni kadila pa je zdravo živela tak da ja.... za usta si daj čigumi pa ga fajn žvekaj pol ko izgubi okus pa vzameš takoj novega, za telo pa si kupiš prfum al pa neko dišavo v spreju pa se našpricaš, to sem delo do 19 leta pa moji starci ne kadijo pa niso nikoli nič posumili • slovenc79
• Od: 19.8.2011
19.9.2012 13:11
to itak vsak tele ve da je od vsakega človeka odvisno in obstajajo izjeme.
potem bi lahko rekel da prometne nesreče ne škodijo ker se je nvm en zabil že 100krat in je še živ drugi pa je umrl brez da bi imel prometno nesrečo. da čiki povzročajo raka, posredno ali neposredno, je pa dokazano sploh pa čiki niso edina stvar kar škoduje ampak jih je milijon milijonov. • Jezbiciklom
19.9.2012 18:04
ja saj to čem povedat, sam na živce mi gredo ljudje, ki so proti vsemu kar pač oni ne počnejo in se jim zdi to čudno, tak kot zaj za čike vsi tu pravijo kak so orta škodljivi in zato oni ne kadijo tam pa gre na teden 1x nekam ven pa se zagifta z alkoholom tako da ne ve zase, pa nič ne misli da je alhkohol tudi škodljiv pa da si z tem tudi življenje krajša....
• evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
20.9.2012 17:22
pa kdo je tuki proti usm česar sam ne dela. folk je pač proti kajenju. men se pa zdi smešno da kadiš, pol si pa luftaš cune, neki mažš roke, skos čigumije žvečš. mislm če ti hočš zakrit to da kadiš, ti že ni čist prijetno in narauno kadit. drgač so kadilci k pač kadijo iz drugih razlogou. js še useen ne maram kajenja ampak okej...
• Jezbiciklom
21.9.2012 13:19
no če ne maraš kajenja potem pa nwm zakaj komentiraš na ta forum če je punca vprašala kak prekrit von po cigaretih, ne pa vas za vaša mnenja kaj vi mislite o kajenju, če je zdravo al ne, pa če vam je všeč al ne.....
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.