Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^<< | 1 | 2 | 3 . . . 14 | 15 | 16
• Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^
6.3.2011 19:08
aelah pravi:
Timi pravi:
aelah pravi:
a je ker od vs ostau frend, ampak res sam frend z svojo biušo..?
[/i] Ja jst...sam redkokdaj za dlje...(učasih še 1x skupi, učasih kt frenda) ja moj fnt in njegova biuša sta bla pač skupi skor 2 leti in zdej sta že kao od tkrt best frenda. sej mu vrjamem d nima nč z njo in d sta sam frenda.. sam usejn mam nek tist gadn filing.. ''/ ja to pa ni lih neki fajn...sj se jst tud kdaj pa kdaj tak z mojo biušo k je moja bf...se u bistvu obnašama kt fant p punca _________________ Peace!
• pk4life
• Od: 20.7.2010
6.3.2011 22:32
hahahaha ta je dobra stari.. časih se ližem z biušo sam mam pol slb filing k mam punco XD hahahaha šit stari XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • aelah
• Od: 26.12.2010
6.3.2011 23:01
Timi pravi:
aelah pravi:
Timi pravi:
aelah pravi:
[/i] Ja jst...sam redkokdaj za dlje...(učasih še 1x skupi, učasih kt frenda) ja moj fnt in njegova biuša sta bla pač skupi skor 2 leti in zdej sta že kao od tkrt best frenda. sej mu vrjamem d nima nč z njo in d sta sam frenda.. sam usejn mam nek tist gadn filing.. ''/ ja to pa ni lih neki fajn...sj se jst tud kdaj pa kdaj tak z mojo biušo k je moja bf...se u bistvu obnašama kt fant p punca hahah slaba model.. jst bi mela tko slabo vest d bi me pobral.tega pa res nism sposobna enu k ga mam rada narest.. kok si pa str drugač.? drugač ma pa tut ta ženska tipa ane, pa moj in ona sta tko obadva ful na tleh tko d dvomim d mata kšne take fore, kr bi js že zvedla ker ga skor usi poznajo tle k smo duma.. • Timi
6.3.2011 23:39
aelah pravi:
Timi pravi:
aelah pravi:
Timi pravi:
aelah pravi:
[/i] Ja jst...sam redkokdaj za dlje...(učasih še 1x skupi, učasih kt frenda) ja moj fnt in njegova biuša sta bla pač skupi skor 2 leti in zdej sta že kao od tkrt best frenda. sej mu vrjamem d nima nč z njo in d sta sam frenda.. sam usejn mam nek tist gadn filing.. ''/ ja to pa ni lih neki fajn...sj se jst tud kdaj pa kdaj tak z mojo biušo k je moja bf...se u bistvu obnašama kt fant p punca hahah slaba model.. jst bi mela tko slabo vest d bi me pobral.tega pa res nism sposobna enu k ga mam rada narest.. kok si pa str drugač.? drugač ma pa tut ta ženska tipa ane, pa moj in ona sta tko obadva ful na tleh tko d dvomim d mata kšne take fore, kr bi js že zvedla ker ga skor usi poznajo tle k smo duma.. kok le? 15 _________________ Peace!
• aelah
• Od: 26.12.2010
7.3.2011 16:24
Timi pravi:
aelah pravi:
Timi pravi:
aelah pravi:
Timi pravi:
aelah pravi:
[/i] Ja jst...sam redkokdaj za dlje...(učasih še 1x skupi, učasih kt frenda) ja moj fnt in njegova biuša sta bla pač skupi skor 2 leti in zdej sta že kao od tkrt best frenda. sej mu vrjamem d nima nč z njo in d sta sam frenda.. sam usejn mam nek tist gadn filing.. ''/ ja to pa ni lih neki fajn...sj se jst tud kdaj pa kdaj tak z mojo biušo k je moja bf...se u bistvu obnašama kt fant p punca hahah slaba model.. jst bi mela tko slabo vest d bi me pobral.tega pa res nism sposobna enu k ga mam rada narest.. kok si pa str drugač.? drugač ma pa tut ta ženska tipa ane, pa moj in ona sta tko obadva ful na tleh tko d dvomim d mata kšne take fore, kr bi js že zvedla ker ga skor usi poznajo tle k smo duma.. kok le? 15 hahah pol je slabo na tebe uplivala.. ;D mne sej sma se use zmenla tko d ja.. • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
20.3.2011 22:51
hei,
js sm se pa pč začela pogovarjat z enim tipom prek fejs, k sm ga gledala tko 1 let...pč na isto šolo hodva... in se zdej vedno pogovarjava, k je gor, ampak ga vedno js kliknm... v šoli se pa tut pozdravlava, pa kdaj še kšno besedo rečeva, pa enkat sva se dubla tut med glavnim odmorom... pa sva si tut že smse pisala, pa tut kartico sm mu poslala, k sm bla v sredozemlju (pč naslov mi je dal) ampak k se kej pogovarjava, da bi šla na sladoled al pa neki... sej je tko kao, da ja, da bi šu, sam nima cajta... je sicr res, da je taprav športnik in da ma same treninge in tekme... je pa res da je model tut ful preveč prjazn in zdej pč nevem a grem js njemu na živce (čeprov k sm ga prašala je reku da ne) in zdej tut nevem a se on noče z mano dobit, al pč res nima cajta... nvm kaj nej naprej nardim z nim... Pč povejte, kaj vi mislte, kaj on misl, a mu grem na živce, se noče z mano dobit....? drgač kšni najini pogovori trajajo od pol ure pa tut 2 uri... če mava cajt XD • pk4life
• Od: 20.7.2010
24.3.2011 0:47
probi enkrt ga prašat pa če bo reku da nima cajta mu pa reč nej on pol reče kdaj lahko.. hehe tkoda kle ga prsilš u to da se enkrt res dobita.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
24.3.2011 15:45
fora je u tem, da tkt, k sva se začela pogovarjat in k sm mu tko po 1. mescu rekla, da bi se loh enkat dubla, mi je reku nej sam rečm, kdaj bi se dubla. Sicr je res, da sva se menla, da se dobiva med glavnim odmorom, ampak useen. zdej sm upazla tut, k se vidva na šoli pč tko pozdrav, sam ni več unga njegovga luškanga nasmeha zravn... pa k sm se še enkat hotla z nim dubit je sicr reku da loh če že hočm (med glavnim spet).... in mi je poj tut povedu, da je njemu bolš, če se ne menva v naprej, kr pč neve če bo mel tkt cajt in če bo sploh v šoli, ampak je reku tut, da loh pridm zravn, če bo ke, tut če je folk zravn, da se loh kao zravn ufuram.... • Timi
24.3.2011 16:04
jst usako frendico pa frenda kjerkol pozdravim, al pa se kj nasmehnm...tko da to neb nč skori pomenlo...glede na to da nima časa( se pretvarja), ker pač noče nič met ali je pa sramežljiv.... da se dobita med glavnim odmorom, ja sj se jst tud... dostkrat pa to ne pomen nč??? mja zdj pa nvm..._________________ Peace!
• McFearless95
• Od: 6.3.2011
24.3.2011 19:15
EviiLouKiTTy pravi:Mene pa zanima če je preueč da je punca 5 let mlajša ud vas?
Okej. Stara sm 16 let in imam 21 letnega fanta Leta niti niso tak velik problem pri ljubezni, npr. moja starša sta po letih narazen 13 let ( mami 37, ati 50). Poročena sta že 17 let, je pa res, da sta začela hodit na zmenke pa to pa se u javnosti kazat ko je bla moja mami polnoletna, drugač skupi sta pa že od maminega 17 leta Hmm... upam, da je ta odgovor OK • brankiica
• Od: 29.3.2011
29.3.2011 18:35
Ben pravi:
anchika96 pravi:
okeej. love this.
amm. tkole je. obstaja nek fant, ki mi po eni strani posveča ogromn pozornosti (pošilja darila na fb, njegovi frendi praujo da sm mu ušeč, ene 2× sm že bla naribana od njega...dost je takih stvari) po drugi strani pa še nikol ni sam stopu do mene u živo pa se začeu ment. zmerom pridem js. zdej že kak tedn nism. sprašujem se a mu je nerodn al kua mu je. fante sprašujem: a mam kake možnosti al ne? [se mi zdi da edin fant lahk to odgovori. ane? xD] Ej, lej... Fantje smo zelo sramežliiv če nm je puca zlo ušeč..to ie poj logično da si mi fuul ušeč ... šans imaš preveČ! napiš mu če je vate, al če si mu ušeč..poj pa reče : " ja si mi zlo" pa ti: loh sva skp...No...ene 2x stop do njega p ga praš za zmenek pol bo pa že sam k te bo navajen! heii a bi loh še men pomagov.? pač je tko d sva best frenda.. in skoz govoriva po smsjih.. in velik časa sva skupej.. ampak problem je ker usi miljo d sva mi2 pou brt pa pou sestra zarat tastarih.. ampak ubistvu nisva u krvnem sorodu.! zadne čase me vab skoz na pjačo me časti pa ress lepo piše pa vse.. pa tut sva že mutila pa vse.. sam problem je dda sm se js zaljubila naga za njega pa nevem.. vsi mi pravjo d je tut on zaljublen vame ampka js nevem kaj nej nardim ker me zmede ko mi razlaga od žensk s katerimi se je dol dau pa use.. čeprou vem da to po eni strani govori da me naredi ljubosumno sam ne morem 100% vedt .. a vseen ne vem kwa nej nardim.. za to mi prosm povejte.. kako si tipom zdu če vas ženska ( če sta v podobnih odnostih pa d sta se že žvalila pa lepo mela pa vse) sam zažvali naenkrat.? • Leii
• Od: 1.5.2012
12.9.2012 13:49
123
Nazadnje urejal/a Leii 30.1.2015 17:24; skupaj popravljeno 1 krat • bl00dyhell
• Od: 27.7.2012
12.9.2012 20:39
leii, pomoje večina fantou to dela, da bi se važl pred punco k mu je ušeč.jst bi vs res tok stvari rada sprašvala tuki ampak me je strah, da je na forumu nekdo k ga poznam v resnici in bi use zvedu pač.. ker bi res na dolgo use razlagala in bi me 100% kdo prepoznou |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.