dobri filmi• angela123
• Od: 7.1.2012
dobri filmi
30.5.2012 16:16
če kdo ve kakšen res dober film (pa ne grozljivk in kriminalk, ker jih sovražim) naj plis napiše. Še najrajši kakšen romantični, znanstveno fantastični, domišljijski..._________________ Live your life like nobady. Eetaq! • manncalove
• Od: 7.5.2012
Re: dobri filmi
30.5.2012 19:52
ejjj, men so ta najboljši filmi komedije ali pa ljubezenski, če so ti taki filmi ušeč jih imam veliko na izbiro:honey
norbit debela mama opravljivka(vsi deli) od punce do bejbe špangleščina dog101 v vrtincu beležnica 4 poroke in pogreb pobegla nevesta .... vsi ti so filmi. upam da sem ti pomagala. • angela123
30.5.2012 21:56
dobri, hvala. _________________ Live your life like nobady. Eetaq! • angela123
31.5.2012 14:59
seveda če ma kdo še kakšne ideje naj napiše...
PS: pozna kdo še kakšen vampirski ljubezenski film, ki ni saga somrak, ker sem jih že pogledala _________________ Live your life like nobady. Eetaq! • tyasko
• Od: 1.3.2011
31.5.2012 20:37
it's complicated, the ugly truth
eat,pray,love american pie vsi deli the vow little fockers new years eve challet girl we bought a zoo pa še pa še bi se najdl. • zhhiva
• Od: 13.4.2011
31.5.2012 20:52
nwm če ti bi biu ušeč film Dirty dancing, ampak meni je svetoven • manncalove
• Od: 7.5.2012
3.6.2012 19:27
zanč je bil ob 20.00 dobr film:dokler naju ne loči jackpot
• leona
• Od: 11.7.2012
dobri filmi
11.7.2012 13:12
gospodar prstanov(the lord of the ring)
harry potter the glass house merlin lizzie bethowen jackie chan the karate kid top gun zadnji gospodar vetra avatar amm...ti napisem ce se jih se kj spomnem full jih mam se sam se ne spomnem zj trenutno upam da sem kej pomagala • jully47
• Od: 31.3.2011
13.7.2012 13:00
men so bli pa fajni:
znanstvena fantastika: - čarovnikov vajenec - igre lakote: arena smrti - jaz sem četrti komedije: - Jack and Jill - Johnny English Reborn - Just go with it - odklop - killers (mislim da je romantična komedija) - dokler naju jackpot ne loči - the naked gun - trčeni profesor - butec in butec - prekrokana noč romantični: - PREVZETNOST IN PRISTRANOST <333 - DUH <3 - talisman drugo: - misija nemogoče (vsi deli) - hitri in drzni (vsi deli) - asterix in obelix - sherlock holmes: a game of shadows - filmi od dvojčisc Olsen so tut vredi - zrcalce, zrcalce - odpleši svoje sanje (vsi deli) - ulični ples 2 - 21 jump street vampirski: - vampirski dnevniki (nadaljevanka, vsi deli, knjige so tut fajne) - prava kri (nadaljevanka) - intervju z vampirjem (film, igrata Brad Pitt in Tom Cruise) - saga Somrak - dracula tu še maš neki vampirskih filmov: [povezava] pa še bi se kej našlo sam se zle ne spounim • Anjica
• Od: 16.2.2012
14.7.2012 7:44
Tres metros sobre el cielo.. Res svetovn film Intouchables.. Tut svetovn film.. Ta je francoski Ta je pa mal za zabavo: Project X.. oh pa še en this means war.. • nelika314
• Od: 15.4.2012
16.7.2012 14:15
angela123 pravi:seveda če ma kdo še kakšne ideje naj napiše...
PS: pozna kdo še kakšen vampirski ljubezenski film, ki ni saga somrak, ker sem jih že pogledala TEMNE SENCE > zdej je biu u kinu... • leona
• Od: 11.7.2012
dobri filmi
14.8.2012 19:17
-tintin(the adventures of tintin)
-potovanje v središče zemlje (1,2) -princeskin dnevnik (1,2) -ice age -home alone jih vem se res oooooooooooogromnnnnnnnnnnnnn pa ti napisem se vec ka se spomnm OK? mam pa eno stran kjer jih lah full najds • bl00dyhell
• Od: 27.7.2012
22.8.2012 14:48
vi pa res neveste kaj so dobri filmi... jst priporočam te:
- inception - sherlock holmes - batman (vsi 3ije deli) - harry potter (to mislm, da ste večina že vsi gledal) - saving private ryan (to vs večina ne bo gledala) - the italian job you're welcome. • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
23.8.2012 11:52
bl00dyhell pravi:vi pa res neveste kaj so dobri filmi... jst priporočam te:
- inception - sherlock holmes - batman (vsi 3ije deli) - harry potter (to mislm, da ste večina že vsi gledal) - saving private ryan (to vs večina ne bo gledala) - the italian job you're welcome. Vse te filme sem si ogledala in zares so ti najbolj zakon. Od dobrih režiserjev z dobrimi igralci • fallenangel
• Od: 11.10.2009
24.8.2012 0:13
School ties
Entouchables-> tega zelo priporočam. eden lepših filmov. The hunger games In time He's just not that into you 3 idiots-> sicer je indijski, ampak združuje vse komponente dobrga filma (je smešen, žalosten, vključuje akcijo...) A knight's tale Le missionaire Leap year Match point The champ Tres metros sobre el cielo (ta je izrazito najstniški in samo za žensko populacijo) This means war . . . |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.