Modelatorji,Administratorji... Želja-Nasvet

Chat Ja ali Ne
Jaaa"!
93%
 93%  [ 14 ]
Neee!
0%
 0%  [ 0 ]
Useeno mi je
6%
 6%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 15

TheMan • Od: 26.8.2012 • Prispevkov: 15
Modelatorji,Administratorji... Želja-Nasvet 27.8.2012 11:02
Hmm.. ja .. Moja "ŽELJA" je da bi naredili en "chat"... Tako bi se veliku družl se pogovarjal... mel bi zasebne pogovore skupine itd... To bi posledično bilo tut več članov in več obiskov strani... Kar pa bi bilo za nas najbolje bi se družili ko nam bo dolgčas...

Tko nekako sm našel na "igre123" [link] ..... Very Happy
Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Re: Modelatorji,Administratorji... Želja-Nasvet 27.8.2012 14:37
to bi blo fuuuul hudo Very Happy
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: Modelatorji,Administratorji... Želja-Nasvet 27.8.2012 15:37
se pridružujem Very Happy to bi sigurno "populariziralo" eetaq,ampak žal so tukaj tudi finance umes,kajne,bojana?
CocoChipmunk • Od: 2.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: Modelatorji,Administratorji... Želja-Nasvet 27.8.2012 19:25
ful zakon ideja, js sm za! pol bi se več 'tipkarsko družl' haha Razz sam je pa res, tko kot je reku Timo3113, da bi blo loh mal težavn zard dnarčka. upam, da bo kej iz tega Very Happy
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: Modelatorji,Administratorji... Želja-Nasvet 29.8.2012 8:24
še ena želja...
A bi se dal forume istimi naslovi al pa vsaj problemi zbriisat?
al pa forume k so brez smisla
boter3 • Od: 17.9.2008 • Prispevkov: 11 • Kraj: maribor
Re: Modelatorji,Administratorji... Želja-Nasvet 29.8.2012 13:45
Modelatorji... Confused Ja!

Enivejs, dali smo gor eetaq Čvek!, ki je na voljo na svoji povezavi, ali pa kot modul pri Forumu. Če imate idejo, kje bi bil ta modul še smiseln, napišite.

Ja, pa povabite folk na Čvek.
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: Modelatorji,Administratorji... Želja-Nasvet 29.8.2012 13:58
Hvala vam Smile
Imam idejo,in sicer prostovoljne prispevke...Pred časom,ko sem bil še mlajši,smo vsi giral te online strategške igre,kot so Travian,Kingsage,Vojna plemen in podobno... Všeč mi je bil sistem plačevanja pri Vojni plemen. Skratka,vsak "nick" je moral vpisati svojo telefonsko,in potem ko je tista telefonska poklicala na določeno številko _((ne spomnim se več),si lahko pritisnil,koliko Premium točk si dobil,in potem si pač glede na količinoplačal...Tukaj bi bilo možno kaj podobnega? Skratka,pokličeš na določeno številko,in doniraš nekaj 1?? Kolikor bi pač vsak lahko,verjamem,da je vsak ? dobrodošel... Smile
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: Modelatorji,Administratorji... Želja-Nasvet 29.8.2012 16:28
To je pol isto kokr je bla Vija Vaja vcasih...
Sam oprostite tm je blo bol zabavn. Sam zdej so moderatorji mal pozabl nanjo...
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Modelatorji,Administratorji... Želja-Nasvet 30.8.2012 14:10
A ni enkrat že blo nekaj takega? Zanima me tudi, zakaj je kasneje izginilo.Laughing
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: Modelatorji,Administratorji... Želja-Nasvet 31.8.2012 21:54
Timo3113 pravi:
Hvala vam Smile
Imam idejo,in sicer prostovoljne prispevke...Pred časom,ko sem bil še mlajši,smo vsi giral te online strategške igre,kot so Travian,Kingsage,Vojna plemen in podobno... Všeč mi je bil sistem plačevanja pri Vojni plemen. Skratka,vsak "nick" je moral vpisati svojo telefonsko,in potem ko je tista telefonska poklicala na določeno številko _((ne spomnim se več),si lahko pritisnil,koliko Premium točk si dobil,in potem si pač glede na količinoplačal...Tukaj bi bilo možno kaj podobnega? Skratka,pokličeš na določeno številko,in doniraš nekaj 1?? Kolikor bi pač vsak lahko,verjamem,da je vsak ? dobrodošel... Smile

buuuuuuuu, neee... zakaj kompliciraš, tko je še najboljš. če bi blo treba kej donirat, mislm da nebi noben več tku hodu sm gor?

drgač pa bom kr tle povedala - djte zrihtat to pr komentarju, ka piše Objavljeno: 12:20 skor nad usakem komentarju.. pol nikul nevem, ob keri uri je kdo napisu (;
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Modelatorji,Administratorji... Želja-Nasvet 31.8.2012 22:03
Če že imamo CHAT se splača enega dobrega naredit. Tudi z zasebnimi klepeti Very Happy včasih CHAT sploh ne objavi komentarjev ali pa potrebuje včasih več kot pol minute! Bilo bi fajn, če bi tudi lahko bolj urejali svoje profile... Cool Bi to bilo bilo mogoče??
erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
se strinjam 31.8.2012 22:46
SmileOnMyFace-popovnoma se strinjam s tabo Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.