Pri kolikih ste se dali dol ^_^<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9• blondinec
• Od: 22.2.2012
• Kraj: Lj
Re: Pri kolikih ste se dali dol ^_^
22.2.2012 23:57
Pr 16... čeprou vidm, da se zdej dajejo vsi dol že pred 15 • pk4life
• Od: 20.7.2010
23.2.2012 1:00
someone666 pravi:meni se zdi primerna starost tam od 15 naprej. sej če pač misli oseba, da je pripravljena že prej, naj to naredi, če hoče, sam se mi pa zdi en mal neumno in brezveze to delat pri npr. 12 letih, ko niti še ne veš, za kaj se gre.
jaz sm stara 16, pa še nism. sicer pa imam fanta, skupi sva eno leto in sva se pogovarjala o tem, a bi rajši da je bolj spontano, stvari ki jih načrtujem gredo zmeri slabo. se strinjam ja.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Bobblehead
• Od: 7.2.2012
24.2.2012 11:20
Mrs.Sunshine pravi:O.o pri 12? Saj ne kritiziram pa nič ampak pri tej starosti si dobesedno še otrok no.. Jaz sem 14 stara pa mi ne pride na misel kaj takega..
se podpišem • ful
• Od: 23.8.2011
23.6.2012 11:28
pr 16tih • onlyme2
• Od: 25.6.2011
23.6.2012 19:26
jaz sm 14 in še tud nisem in tudi še hitro ne mislim drugače pa imam fanta že eno leto, imama se rada + o tem sma se že pogovorjala in on hoče zdaj seksat....meni še ni do tega in sem mu to tudi povedala in to spoštuje, kar mi je pa tudi zeloo všeč nočem pa da bi to načrtovala, bolj so mi všeč stvari ki se zgodijo spontano kot pa, da se naprej dogovorima + kaj vamm te je da se daste pri 12 dol....men to ni ravn normalno, pa brez zamer! • Drew
• Od: 4.5.2012
24.6.2012 23:47
Faak.. ste hitri ****..
Ne še ;P • beax
• Od: 26.2.2010
25.6.2012 17:00
oki js mam frendico ko je bla 18 pa je zgubla nedolžnost nekaj dni po njenem 18roj.dnevu . ženska je LEPA,ampak vidi se da je pametna saj je imela veliko fantov pa tega pa ni šla dlje od poljubljanja .. temu js rečem da je vredu punca ne pa neke smrkle ko gre enkrat ven.. prvič ven pa se da z taprvim ko ji plača pijačo da dol ...
• Mias
• Od: 18.3.2012
25.6.2012 17:19
Uff..mau berem..pa vidm večino 12,13,14...
Okej..jst bom pomojm še douuuuug čakala. No sej, pač, če ste bli prprauleni tkrt.. *****. • Mias
• Od: 18.3.2012
25.6.2012 17:20
Bobblehead pravi:
Mrs.Sunshine pravi:
O.o pri 12? Saj ne kritiziram pa nič ampak pri tej starosti si dobesedno še otrok no.. Jaz sem 14 stara pa mi ne pride na misel kaj takega..
se podpišem Js tut. • YouOnlyLiveOnce
• Od: 28.6.2012
28.6.2012 22:53
men se pri 12 zdi mal prehitro čeprav so eni takrat že zlo razviti in duševno zreli in vejo velik o tem...pač js sm stara 14 pa še mislim počakat kako leto ali dve...nikol pa nebi tega naredla ker bi rek da me bo pustu če ne boma pa to..mal sem pa enkrat eno prjatlco ko je mela fanta starga 19 let (ona je bla stara 15)in sta pač spala skupi.kasnej ko sta se pač razšla se mu je ona hotla maščevat in ga je prjavla da je spal z njo(spolni odnos z mladoletno osebo je kazniv-če sta še oba mladoletna odgovarja starejši)..in njega so pol prav zaprli zarad tega.. • Izzylovesyou
• Od: 6.11.2011
1.7.2012 18:22
js se še nism kr čakam na primerno osebo.
loh pa povem za mojo frendico (ki bo ostala anonimna) ... no ona je dubla fanta pr 14ih in pol je šlo use lepo počas tko da sta se pr 15ih že ornk zalizvala pa tko crklala pa sej vete kaj mislm pol sta pa ko sta bla že štiri leta (oba sta bla takrat stara 1 • Rebekky
• Od: 1.7.2012
1.7.2012 19:01
Še nekaj časa se ne mislim, čeprov poznam možnosti zaščite - kondomi in to. Zaenkrat sem se samo poljubljala.
• LauraP
• Od: 2.7.2012
2.7.2012 2:04
No ja tko k sm brala sm ugotovila te vs je ve?ina zelo hmal se ''dal dol'' stara sm 13 in se bo sli?al zlo butast kr pr teh letih govorim k kaka stara mama ampak k smo z mami govorile glede tega in mi je povedala kako j blo pr nej prvi?: Mal pred 18-im b-day so ?le z njeno bf na morje v Pore? in k so se zve?er tm sprehajale so sre?ale ene fante (bli so iz SLO) in tista njena prjatlca j ?la z enim pol u eno diskoteko moja mami pa s tadrugm v njeno hotelsko sobo in valda sta se dala dol. In pol jo jz vpra?am zakaj se je dala dol kr z enim in je rekla da zared 3.razlogov: 1.Bla j pjana, 2.Ma??evanje( fotr i nji pstiu jt k j biu zih de se bo dala s kirm dol) 3.Ker j na ?alost zlo velik tipou takih k bi nrdil vse da bi te spraul u pojstlo zato da se lhk pol hvaljo kiro so podrl(ne mislm vseh tipov kr je tud kr neki izjem) to je njena zgodba pol mi je pa povedala za eno njeno so?olko iz o?. Pr 12 je bla noro zalublena u enga 17 letnga tipa,in ker j bla videt za svoja leta zlo odrasla sta seveda seksala in to brez za??ite in je zanosila. In pol sm se pogledala v ogledal in si zamisla sebe nose?o in mi je ?lo dobesedno na bruhanje ?eprav se zavedam da pri 12 zagotovo ni bit fajn nose?. TKO DA FANTJE IN PREDVSEM PUNCE NIKAMOR SE NE MUDI ?E PA ?E PA Z ZA??ITO!!! jz tud ?e nism pa se mi tud nikamor ?e ne mudi ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Se opravi?ujem zarad pravopisnih napak tole pi?em ob 2 zjutri tko da se mi ne da okvarjat z pravopisjem. • LauraP
• Od: 2.7.2012
2.7.2012 3:25
Zdej sm se spomnla ?e na neki, k smo ?li v 7 razredi v C?OD smo s dvema pjatlcama ugotovile de smo vse tri device(horoskop) in pol se me neki zezamo pa je ena ?is tko neki u?itlc rekla (stari u?itlc) in u?itlca zabije nazaj a po horoskopu in druga? (nubeni sploh tapru ni blo jasn kua j s tem misla) in pol k smo po parih sek. ugotovile smo vse padle v smeh in lih komi rekle ja. Tko da zde u?itn ?e prfoksi misljo da se dajemo dol pr 12!!! • Alinska
• Od: 27.6.2012
3.7.2012 13:50
No meni je pa sestrična zaupala, da ji je bilo prvič pri 21ih. Pa ženska je luštna ful pa družabna, sam mal nesamozavestna in je mela strah se slečt pa tko, sej veste. Je pa s kondomom prvič.
• tinxi
• Od: 11.8.2011
18.8.2012 18:25
Pri 17 z svojim fantom:)
• malaluda
• Od: 7.5.2012
:O
24.8.2012 22:27
okej otroc.pr 12,13,14..? a ste takrat sploh vedl kaj je sex??
• anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
Re: :O
24.8.2012 22:36
malaluda pravi:okej otroc.pr 12,13,14..? a ste takrat sploh vedl kaj je sex??
do poroke na roke al kk?:S _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.