tatoo & piercing

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Lizzie&#9829; • Od: 9.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: tatoo & piercing 10.12.2010 17:53
jz bi fulll v jeziku, pa nad ustnico (monroe), pa v obrvi, v popku, v bokih, pa v nosu:3 hah, ful je tega Very Happy.. sma ne upam:S!!

tatuji so mi pa fulll ušeč una krilca kao na lopaticah:D!! oh just LOVE it and WANT it soo bady*o* ♥♥♥ pa še kak se najde:)!
Re: tatoo & piercing 10.12.2010 20:10
js ga mam pa tk u ušesah Very Happy u eni uhi 3 u drugi 2..pa u popku :]
kates • Od: 28.8.2010 • Prispevkov: 112
Re: tatoo & piercing 11.12.2010 15:25
jst zaenkrat še nimam nč. mela bi pa snakebite pa tatoo na zapestju *.*
Gasika • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 540
Re: tatoo & piercing 11.12.2010 15:54
jst ga mam pod ustnco glih ene 4 tedne.. Mau mam še rdeču ukol drgač je pa kul Smile Bolel je kr dost, tut če mi je omrtviču ;P Potrpela sm in usi praujo da mi paše tko da kulč Wink) Bla sm pa u Exitu--> eni hvaljo, eni govorijo da zaje.bejo tm..Men ni ****.. skor je ampak dobr da ni ;P Use skp me je pa kuštal 35€ >.< Aja pirs je pa črn.. bunkica. Smile
BloodyKitty • Od: 19.7.2010 • Prispevkov: 120
Re: tatoo & piercing 10.5.2011 17:21
A ve kter kje prek neta si lah pirse naročim.? (poleg TingTong pa Crazy Factory) (:
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: tatoo & piercing 10.5.2011 18:32
uhhh Very Happy jzt bi ful mela tatu Embarassed sej pircingi niso slabi... sam men se kjerkol na faci ziher neb pasali, zato bi mela sam tatu... ampk tko čizt mejhn Smile
[link] --> na temlem delu bi mela, sam, da bi mela neki napisan, al pa če bi našla kak lep vzorec al pa kaj Cool
al pa na tem delu kt je na sliki, sam da bi mela kao odtis tačke al pa tut če bi še našla kak lepši vzorc k bi mi biu ušeč --> [link]
sam si bom verjetn dala delat, k bom 18 stara, k starši mi itak neb pustli in mi tut verjetn takrat ne bojo, sam bom pa polnoletna pa si bom lahk dala delat Laughing
Muppet • Od: 2.8.2009 • Prispevkov: 24
Re: tatoo & piercing 11.5.2011 20:53
Jst mam pierc na desni strani pod ustnco. In eetaq da je awesome. Bla sm pa pr Matijasu u Celu. Smile
pungarsek • Od: 12.5.2011 • Prispevkov: 2
Re: tatoo & piercing 12.5.2011 15:35
jst mam tatu kitajske črke Very Happy
ful lepo bolelo pa star sem 13 let Very Happy
euuii • Od: 1.9.2011 • Prispevkov: 2
Re: tatoo & piercing 3.9.2011 15:24
No js mam pa pirs pod ustnico na desni strani. zdej ga mam šele 4 tedne in čakam da bom lahko zamenjala pirs, ker mam tega še medicinskega notr al karkol že. drgač je pa supr use. nč me ne boli, niti ko mi ji preluknala me ni bolelo. tut gnoji se ne. in me zdej zanima če kdo ve če si js lahko palčko ozitoma cel pirs ZDEJ ZAMENJAM? kr mam zdej notr kr enga navadnga črnga palstičnga pa tut palčko sm mal zvila kr sm se igrala... Smile
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: tatoo & piercing 3.9.2011 16:46
pirs pod ustnico že kakšne 2 leti.. enostavno nemorem več brez njega.. Very Happy
tatu pri teh letih meti pa se mi zdi totalna bedarija.. lahko se ga naveličaš kaj pa potem? željo za njega sicer mam..na zapestju..vendar bom še počakala nekaj let, če bo želja ostala.. zaradi najstniške muhe pa ga je brezveze met. Wink
MCRmy • Od: 22.6.2010 • Prispevkov: 10
Re: tatoo & piercing 3.9.2011 21:36
kdo ve kdaj si lahko gres delat tatu? mislim kolko let moras met?
Mashie97 • Od: 28.9.2011 • Prispevkov: 3
Fuul staromodni starši.. :S 14.10.2011 23:13
Jest bi pa tkoooo imela pirs u popku & nosu [biserčk al nekj podobnega] sam so moji starši totalni staromodneži....zadnč sm mtki sam omenila da se mi to zdi ful lepo in da bi ga imela pa je precej znorela & rekla da nej kr pozabm, da je to kao ful neki grdo in da uglaunm že pr njej nimam šans za dovoljenje, kaj šele pr fotru.. -.-''
Reeees si ga fuuul želim & newem kaj nej, moja bff je pa samo enx rekla fotru (!) pa ji je reku pejt a greva kr zdejle....pa se ni zajbavou.. in ga dobi zdle u kratkem...
pol se pa zamislš kok je lajf fer.. ;$
PROSM za kšn nasvet kuko bi starše ''ukol obrnila'' da bi dobila te dva pirsa.... ;D
Hwala že unaprej ;3 Mr. Green
ElaaaBoom • Od: 21.11.2011 • Prispevkov: 9
Re: tatoo & piercing 20.12.2011 20:10
jst mam sam Helixa to je un zgorej u ušesu --> diamančeek mali ;D in mi je zakon ;P tatoo bi pa mela dol na nogi nek uzorec sam ga po usej verjetnosi nbom nikol mela (:
too.confused • Od: 6.4.2010 • Prispevkov: 14
Re: tatoo & piercing 10.8.2012 13:24
Js mam 5 piercingov, vse u ušesu zaenkrat Smile Ful pa si ga želim nardit še v nosu .. Samo me je po pravici malo strah, ker sem brala na forumih, da lah pride do zapletov ko si prehlajen itd. .. Šla bi si ga pa nardit z pištolco, ne z iglo, ker tudi v kraju kjer živim ni nobenega piersing studija ali kaj podobnega.
Mi odsvetujete pištolco al je šlo vam brez problemov?
Aja pa kok vas je bolel (če ma katera zgori v ušesu, za primerjat)?

Hvala pa uživejte!!*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.