Fb

metuljcica2 • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 38
Fb 30.7.2012 16:04
Oj!

Mene pa nekaj zelo zanima pa se se obrnila na vas Smile. Pred mesecem pa pol mi je pisal en fant na fb. Men je bil takrat še nepoznan, ampak sem približno vedla kam ga naj dam Smile. In tako sva se začela pogovarjat, predebatirala sva dosti stvari, vmes sma se tud hecala, pa je blo vse lepo in prav Smile. Povabo me je na pijačo, sem rekla da ni problema, da se boma zmenla Smile. In tako sma se še naprej pogovarjala, tud prek fona Smile. Potem sem ga povabla na pijačo pa sva se zmenla, ampak tist dan to ni blo izvedljivo Smile. Dobro sva se pol lepo zmenla za drugič pa tudi ni blo izvedljivo, ker je bla meni ura kdaj bi šla prepozna, pa spet sma se zmenla za drugič Smile. Vmes me je povabo na morje, sam ne morem it, ker mam takrat 2 izpita Smile. Na fb me klikne včasih, še domov me je povabo... Potem pa sem ga jaz povabla pijačo in nič ni reko da bi šov, samo reko je da je en drug dan sam doma. In zdaj mene zanima, kaj je htev s tem povedat, jaz sem ga vprašala za en dan on men reče da je drug dan sam doma, sej mene ne zanima drug dan, mene zanima ta dan ko sem ga vprašala ne Smile. Pa sem nekako ugotovila, da mu ni za it na pijačo. Ker ne vem zakaj me vabi na morje, pa pravi da bi rad vido da bi šla, če me ne povabi na pijačo?? Tak da po moje nima smisla, da ga več vabim, ker ne bo nič s tega ne?. Rajše povabim koga drugega, ki pa bo želel it Smile. Kaj menite?
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: Fb 30.7.2012 16:54
pa drugače ga u živo poznaš al ga še nikoli nis vidla?
Re: Fb 30.7.2012 20:25
Ne nisem ga v živo še vidla, pa bi ga rada po eni strani Smile. Zato sem se odločla za to Smile. Tud rekla sem mu, da to kar sem rekla da se tega držim ne, da bi šla kam Smile. Sam zgleda da mu res ni ne, ker je bolj čudno da nikol ne bi mev cajta ne Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Fb 30.7.2012 20:44
tuki že neki smrdi da hoče bit na privat placu s tabo.. no, presodi sama. previdna bodi. vsekakor se pa ne pusti izkoristit če se izkaže da je plejerček
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: Fb 31.7.2012 15:35
si pomisla da bi biu tip fejk? ;/
Re: Fb 1.8.2012 16:33
Ja malo čudno je to. Tak mu ni za zauoat, to tak nobenmu s fb ni.
Fejk je tisti ki ima drugo identiteto ne? oz. ponaredek ne? Ja tud to sem pomisla, sploh na začetku, ker nikoli ne veš kdo je na drugi strani ne Smile. Mogoče je res. Tak se mi zdi noro ga vabit skoz, že brezveze ne, ker tak ni resn.

Lp.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Fb 1.8.2012 17:07
fejk je karkoli kar se dela to kar ni. ni nujno da ma lažno ime, lahko samo da se dela da hoče neki resnega, hoče te pa sam izkoristit.

presodi sama če je res tak kot se zdi. prvo srečanje na pijači. bolje da najprej spoznaš človeka, preden greš k njemu domov Smile ne pusti se da te prepričuje v neki kar nočeš, nikoli, nikomur.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.