Ideeeeje... - Kaj boste delal med počitnicami??• Drew
• Od: 4.5.2012
Ideeeeje... - Kaj boste delal med počitnicami??
20.6.2012 14:07
Heej! Prosm dajte kake ideje kaj bi lahk delala med počitnicami pa povejte kaj bote vi delal..
Hvaala.. Ajde bok. • nelci
• Od: 5.2.2012
Re: Ideeeeje... - Kaj boste delal med počitnicami??
21.6.2012 13:50
ja mene tut zanima. ker drugač se bom najbrš večino časa dolgočasla, zdej pa prosiiiim če ima kdo kakšen predlog? • best
• Od: 21.6.2012
21.6.2012 14:05
hja jst tud nimam kej pamtnga za delat • dekle
• Od: 24.5.2011
21.6.2012 14:18
zjutraj dolgo spiš. potem se ustaneš neki poješ, mal pospraviš po stanovanju, greš na plažo, se cel dan sončiš in plavaš in prideš zvečer domov , malo poješ, in greš na računalnik.
to počnem jaz. sicet me itak skor en mesec ni ker grem na portugalsko, potem pa še na športni tabor. drugače lahko bereš, greš rolat al pa kolesarit, al kej tazga • justfly
• Od: 17.7.2011
21.6.2012 15:10
cljgžm pravi:zjutraj dolgo spiš. potem se ustaneš neki poješ, mal pospraviš po stanovanju, greš na plažo, se cel dan sončiš in plavaš in prideš zvečer domov , malo poješ, in greš na računalnik.
to počnem jaz. sicet me itak skor en mesec ni ker grem na portugalsko, potem pa še na športni tabor. drugače lahko bereš, greš rolat al pa kolesarit, al kej tazga ja sam ne živimo vsi blizu plaže na žalost. za rolanje in kolesarjenje je čez dan pa malo preveč toplo. js si ponavadi nrdim zalogo filmou in jih pole gledam tudi po 4 na dan • jully47
• Od: 31.3.2011
21.6.2012 17:11
idi na obisk h kaki prijatlci, na bazen, proti večeru na kak sprehod, kolesarit, na igrišče, s pesom na sprehod, rešuj križanke, glej filme, idi na kako zabavo, v trgovino, na pijačo, v kino, poslušaj muziko, pleši, riši, igraj inštrument, fotografiraj, se igraj z mlajšim bratom/sestro, kaj pospravi, skuhaj (bojo starši bol veseli in ti bojo več pustli za 'nagrado' kr si tak pridna • Eimidix
• Od: 1.10.2011
22.6.2012 19:05
Uf nwm.. Užiwej. Pjt vn s prjatlcam,glej filme,pejt na bazen, probi kšno novo hrano... Eni namo mel tok časa .. jst pišem knigo (okol 50 strani mam), Pišm pesmi, Nardila bom čim več priredb na youtubu, klavir bom vadla. uglaunm to poletje nau preweč počitka zame.. sam jst sm se tko odločila. Iz svojga žiulenja hočm nekej nardit in začela sm zdj. Ugotovila sm da so petje,pisanje pesmi in romanou edine stvari k mi res ležijo in bom nardila use do bom lahko tut to u resnic delala.. In za uso to motivacijo se loh zahvalm svoji uzornici. Tut zarad nje to delam.. da jo bom enkrat loh spoznala (:
• Gaby07
• Od: 3.4.2012
23.6.2012 10:07
[link]
Pri meni je za začetek tole, ker rada fotografiram • manncalove
• Od: 7.5.2012
23.6.2012 22:27
mah sam na trapaste TRENINGE bom mogla hodt pa na PRIPRAVE!!!! Beda......beda • T3jchk
• Od: 26.6.2012
23.7.2012 14:53
Men je pa rolat tok dobr al pa s kolesom s frendicami kam, pa si nardimi tak mini piknik pa dekco zbašemo v torbo in je to to.
• tiasq
• Od: 9.7.2012
24.7.2012 20:12
na počitnice k bf.potem pa ona k tep. pa mogoče taborit s šotorom kje blizu. magari na vašem travniku. drugače pa gledat filme, hodt na bazene, sploh če mate bliz in lah greš z kolesom, brat knjige, it na kolo (proti večeru), hodit na veselice, kakšne tabore, oratorije - kjer spoznaš tud nove ljudi - itd, itd.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.