Problemček

abcdefghijklmnoprstuvz • Od: 15.8.2011 • Prispevkov: 99
Problemček 27.6.2012 12:56
js si mislm u tej trguvin [link] kupt ta prvo majco ku je... in zej me zanima, kako jo kupš? sem jo že dala na seznam, sedaj pa ne vem kaj naj naredim? res si jo zelo želim, tako da vas prosim, da mi pomagate. pa še to... a gdo ve koliko evrov je 15 dolarjeu? zahvaljujem se vam za razumevanje in vaš čas
superskuna • Od: 6.6.2012 • Prispevkov: 61
Re: Problemček 27.6.2012 13:12
tm na desni strani mas z rdeco napisano CHECKOUT in uno kliknes.
15$ je prblizn 13e semizdi..natancneje 15.00 USD = 12.0018 EUR
abcdefghijklmnoprstuvz • Od: 15.8.2011 • Prispevkov: 99
Re: Problemček 27.6.2012 13:23
sej sm klikla tist pa mi sam napiše kolk pride use skupej s poštnino... pol naprej ne vem
superskuna • Od: 6.6.2012 • Prispevkov: 61
Re: Problemček 27.6.2012 13:26
fora je da mors s PayPalom placat, pac s kartico prek neta (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.