srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj

<< | 1 | 2 | 3 | 4
DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 30.1.2010 0:39
Nzk =) ....ja jst sm šla delat sprejemne in za fotografsko in za grafičnega tehnika...ubistvu pr fotografski sm mela 29 točk pr grafiki pa samo 21...sam pač bl me je veselila modna tko da sm reskirala pa šla na modno..čeprou sm mela malo točk...
sam pač lej tko ti povem...dobr je met dost točk na sprejemnih..sam če maš pa slabe ocene v osnouki zadnja 3 leta...pol pa maš majn možnosti da te sprejmejo...
jst sm mela kle npr 21 točk..ocene pa skos 4-5 (tut trojke so se najdle itq)..pa sm bla med prvimi 10imi k so bli sprejeti...frendica je mela pa 24 točk..pa ocene 2-3 pa je mela na koncu v sešteuku use skp premalo točk...mislm da jih morš met 130 use skp al 125 če hočš v prvm krogu bit že sprejet...nism čist sigurna...
fsm[/quote]
ahaa... a je tuki pr teh ocenah k se štejejo zram kšn prou posebn al pa kj??
a pol ubistvu če maš uspeh d ti 4 prevladuje pa maš tut trojke morš bit pol ful dobr na sprejemnih??[/quote]

ja lej pač ubistvu...sešteješ use končne ocene pr predmetih + končni uspeh...pa nvem se mi zdi da je še neki...uglaunm pol to iz ush 3 let se mi zdi seštejš..pa pač morš met skupi več k 130 točk da te sprejmejo že v prvm krogu...
pač lej..potrud se u šoli čim bl pa je...škodlu ti nebo..kvečjemu koristlo...pač nerabš zdej se raztrgat za ocene..sam pač tam kjer maš med oceno, ne rečt sej je dobr kukr je..pač probi met višjo oceno...
pač hotla sm povedat sam to da se potrud pa to..kr moja frendica je to uzela tko čist na izi...pa je mela 2-3 in pol ni bla sprejeta zarad premal točk...
sejt i bo ratal..sam sprejemce nared Wink
patylove • Od: 13.12.2009 • Prispevkov: 12
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 30.1.2010 11:38
DeViLgIrL pravi:
Nzk =) ....ja jst sm šla delat sprejemne in za fotografsko in za grafičnega tehnika...ubistvu pr fotografski sm mela 29 točk pr grafiki pa samo 21...sam pač bl me je veselila modna tko da sm reskirala pa šla na modno..čeprou sm mela malo točk...
sam pač lej tko ti povem...dobr je met dost točk na sprejemnih..sam če maš pa slabe ocene v osnouki zadnja 3 leta...pol pa maš majn možnosti da te sprejmejo...
jst sm mela kle npr 21 točk..ocene pa skos 4-5 (tut trojke so se najdle itq)..pa sm bla med prvimi 10imi k so bli sprejeti...frendica je mela pa 24 točk..pa ocene 2-3 pa je mela na koncu v sešteuku use skp premalo točk...mislm da jih morš met 130 use skp al 125 če hočš v prvm krogu bit že sprejet...nism čist sigurna...
fsm

a pol ubistvu če maš uspeh d ti 4 prevladuje pa maš tut trojke morš bit pol ful dobr na sprejemnih??[/quote]

ja lej pač ubistvu...sešteješ use končne ocene pr predmetih + končni uspeh...pa nvem se mi zdi da je še neki...uglaunm pol to iz ush 3 let se mi zdi seštejš..pa pač morš met skupi več k 130 točk da te sprejmejo že v prvm krogu...
pač lej..potrud se u šoli čim bl pa je...škodlu ti nebo..kvečjemu koristlo...pač nerabš zdej se raztrgat za ocene..sam pač tam kjer maš med oceno, ne rečt sej je dobr kukr je..pač probi met višjo oceno...
pač hotla sm povedat sam to da se potrud pa to..kr moja frendica je to uzela tko čist na izi...pa je mela 2-3 in pol ni bla sprejeta zarad premal točk...
sejt i bo ratal..sam sprejemce nared Wink[/quote]
sj upam d jih bom... kok stopn pa mora bit tm kjer od bele do črne delaš?
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 30.1.2010 21:05
patylove pravi:
DeViLgIrL pravi:
fsm

a pol ubistvu če maš uspeh d ti 4 prevladuje pa maš tut trojke morš bit pol ful dobr na sprejemnih??

sejt i bo ratal..sam sprejemce nared Wink[/quote]
sj upam d jih bom... kok stopn pa mora bit tm kjer od bele do črne delaš?[/quote]

hmm..nvem se mi zdi da 8 al 10 neki od tega =)...
patylove • Od: 13.12.2009 • Prispevkov: 12
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 30.1.2010 22:41
DeViLgIrL pravi:
patylove pravi:
DeViLgIrL pravi:
fsm

a pol ubistvu če maš uspeh d ti 4 prevladuje pa maš tut trojke morš bit pol ful dobr na sprejemnih??

sejt i bo ratal..sam sprejemce nared Wink

sj upam d jih bom... kok stopn pa mora bit tm kjer od bele do črne delaš?[/quote]

hmm..nvem se mi zdi da 8 al 10 neki od tega =)...[/quote]
ahaa... upam da mi bo uspel nares te preizkuse!!
basketballfan • Od: 23.6.2009 • Prispevkov: 16
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 12.2.2010 14:48
DeViLgIrL pravi:
basketballfan pravi:
nejchula pravi:
DeViLgIrL pravi:
nejchula pravi:
hje hoj
jst sm se odločila da grem na oblikouno..pač likouna smer
pa me zanima kakšni so sprejemci?
pa kakšni so učitli pa šola kakšna je pa če je mogoče kdo u domu..u kermu domu je pa kakšen je folk tam.pa tko

hvalaa

čau!
ja jst sm zdej prvi letnik na oblikouni, sicr modna smer...mam pa cimro iz grefike, pa eno iz foto...
drgač sej učitli so dobri in slabi tok k usepousod..se najdejo takšni in drugačni..
u sami šoli je pa kr fajn..no ja idin mal je bedno k mormo hodt še na drugo lokacijo v šolo, kr je v križankah premal placa in to..ampak se navadš hodt tut na ekonomsko na roški,.. Razz
drgač sprejemci...za nekatere so težki, enim so lahki..mi smo npr. meli lani pr grafičnm: 1. risanje unga strička lesenga v kocki, pol smo mogli narisat domišljijski okvir, pa tihožitje smo risali s temperami, pol smo mogli nrdit pa še ptiča oz. ribo iz papirja (pač kokr si hotu si lahk naredu,glaunu da je biu ptič oz. riba)..

kar se tiče pa doma..jst sm v DICU...ja supr dom drgač in use...sam kaj k sm rinla v B staubo..in ja naletela sm na najbl prfu**jeno uzgojitlco..pa še mene in moje cimre vratar ful nemara...tko da ja..ponoči smo ble že velikrat zapisane zto kr smo se kao ful drle..in zto smo dans glih duble ukor..
sam oky..če boš šla v DIC-a pol pejd v A staubo...res da boš mogla vedn hodt v B staubo na zajtrk/kosilo/večerjo/fitnes itd. amapk boš mela usaj majn možnosti da prletiš u to nadstropje kjer sm jst trenutno...
no ja razen če boš mela tako srečo in boš šla eno nadstropje nad mano kjer so tut same punce..al pa eno pod mano..kjer so tut tipi } oni pa ponavad lahk delajo kar čjo,tut nabijajo musko ob 2h ponoči,kadijo v sobah itd. in jih varnostnik kao kr nikol ne sliši ni ne vidi =)

ja upam da te nism prstrašla kej..to ni biu glih moj namen xD sam drgač pa kar se šole tiče je zakon...glede dica pa kokr komu Razz
aja pa še glede folka v dicu..u začetku so usi zakon..pol spoznaš folk še mal bl..in pol ubistvu folk je tak k usepousod...so tut kakšni čudni ampak večinoma jih je uredu =)

čau bau =)

Ps: če te še kej zanima kr praš Razz

hvalaa
kaj pa glede hrane pa to ;D pa kolk mate kej ur pa kdaj začnete pa kdaj končate puk pa če mate kej prostih ur umes pa tko Smile

hahaha le kdo zna še tok napisat kt devilgirl [upam da nism falila xD]
glede hrane so sendvići u križankah pa take stvari, drgać maš pa na roški [ekonomska] topli obrok Wink saj zame hrana ni tok zanč kt eni praujo
ja ure pa to, mi konćamo 2x na tedn ob 4ih Wink, odvisno xD, mislem da gimnazija konća prej al pa tut ne Wink malca maš pa kr dost cajta pou ure xD
lp

larisa a to si ti? xD

drgač pa ja...na roški mamo 40 minutk odmora al ne?
pa telovadbo mamo na taboru =)

Neeee ŠteeFkaa degeen Wink
lowe • Od: 7.2.2010 • Prispevkov: 24
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 10.3.2010 19:22
am to pomen tisti k imajo na konco večina predmetov 3 in 4 zaklučene ne morejo bit sprijeti al kai ????
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 10.3.2010 20:01
lowe pravi:
am to pomen tisti k imajo na konco večina predmetov 3 in 4 zaklučene ne morejo bit sprijeti al kai ????

lol nee.....to je odvisno kolk točk maš!! seštej si točke pa je...
aja sej res..pa točke ekstercou v 9. razredu se tut štejejo pod te točke...

pač bistvo je sam to..da morš met nek čez 120 točk use skp...pa pač več jih maš..več je možnosti da si sprejet...odvisn pa tut kake majo drugi ocene...
bolši pridejo prej not k slabši Smile
nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 11.3.2010 0:31
jst grem letos na medijsko in komj čakam^^
Natii93 • Od: 8.8.2010 • Prispevkov: 57
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 27.8.2010 18:53
nejchula pravi:
jst grem letos na medijsko in komj čakam^^

sam pazi kašn utis boš nrdila na profesorje.. kšni so dost ****.. Wink (govorim iz izkušenj)
nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 30.8.2010 14:18
tisti k greste letos na medijsko u lj..ste že pogledal ker class ste? Very Happy
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 22.11.2010 17:35
umm. mene tudi neki zanima glede sšof.
Zdej sm u 2. letniku splošne gimnazije, ampak ugotauljam d to ni to..sej ne d mi u šoli ne gre (lani sm bla dobra, celo osnovno pa odlična).. sm določenih profesorjev ne morem več gledat pa tud u razredu so več al man sami kreteni. In ker sem se že v 9. razredu hotla upisat na likovno gimnazijo in se potem nism, za kar mi je zdej full žou, razmišlam d bi se zdej prepisala na fotografijo al pa na likouno smer. In me zanima, če se je že kdo, in če se je, kaj je mogu use nrdit, d je biu sprejet.
Pa še to.. Kiri jeziki so na sšof (razn angleščine) ?

tnx for answers. (:
larisikapibernik • Od: 25.6.2012 • Prispevkov: 4
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 25.6.2012 12:30
kaj ma medijska šola telovadnico

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.