Potek zveze !<< | 1 | 2
• disketa
• Od: 26.7.2009
Re: Potek zveze !
15.8.2009 14:08
Screaam pravi:
legenda91 pravi:
če bi te resno mislu met bi komi čakou da pridš pa te kliknu vrjem men..no nvem kk drugi mislijo, js tko
se strinjaam.. čeprau je poL če te že skoz kLika se mu zdi mau beed.. pa bo misLu d je tečn al pa kej (: am.. NE, ni vedno tko xP sem mela js enga ki mi je stalno pošiljau sms-e, hotu je, da se dobiva vsak dan po 3x (!!!) in skozi mi je pisaru po msn-ju, tudi ko ni meu nič pametnega za povedat.. in ne, mu ni kaplno da je tečen XD pol sem zgubila živce in ga pustla ^^ ma ni blo samo zaradi sms-ov in msn-ja.. je douga štorja x) • d3vi1
• Od: 7.10.2008
• Kraj: okolica mb
15.8.2009 14:31
disketa pravi:
Screaam pravi:
legenda91 pravi:
če bi te resno mislu met bi komi čakou da pridš pa te kliknu vrjem men..no nvem kk drugi mislijo, js tko
se strinjaam.. čeprau je poL če te že skoz kLika se mu zdi mau beed.. pa bo misLu d je tečn al pa kej (: am.. NE, ni vedno tko xP sem mela js enga ki mi je stalno pošiljau sms-e, hotu je, da se dobiva vsak dan po 3x (!!!) in skozi mi je pisaru po msn-ju, tudi ko ni meu nič pametnega za povedat.. in ne, mu ni kaplno da je tečen XD pol sem zgubila živce in ga pustla ^^ ma ni blo samo zaradi sms-ov in msn-ja.. je douga štorja x) tečn xD jaz si s mojo vsaki dan pošilam skozi celi dan sms-e,pa ne vsako minuto,neke napišeš pa ona odpiše ko vidi,pa pol jaz pa tak po msn-ji pa se redko menima,ker oba mama bolj komp samo prižgan,redko da sma oba gori ne • Insane
• Od: 12.7.2009
15.8.2009 14:36
samo ja..
sploh nevem zakaj se potem kliknejo e se ne pogovarjajo.xD jaz fuul govorim.. mislim ne morem bit doug časa tiho.;D zato nebi mogla zdržati z fantom ki bi na vsake 2 mesca odpru usta... mi2 vedno ko sva oba na msn.ju se menima včasih tudi po 5 ur al pa ceu dan pa nisva niti verjetno 5 minut tiho.. mislim da nobeden nebi nič napisau.. vedno o nečem razglabljava.xD • Kreizi
• Od: 10.2.2009
:D
15.8.2009 14:50
Hm...
Ja je res slabo to ..d ej u većini primerov tko... Sam je pa tud odvisn kok cajta zveza traja in tko... In js mam tipa že kr dovbro elto pa pou... Pa so bli na zaćetku tud sms.ji pa tko... Sam po parih mescih ko si ti z osebo skor usak dan... al pa clo usak dan....Nwm zakaj bi si pošiljala sms.je.. In js mislm d grejo take zveze po gobe ... tud zrd tega.k lih usaka ženska(u tem primeru) podvom... Pa se sprašuje a jo tip vara al ne... A ni drgać laži d greš ti do tipa... pA MU rećš..posluši..Zakj mi en pišeš već tok...al pa se probaš pogovort z njim... Ker sej ti će boš mela neke dvome pa on sploh ne bo vedu za to... Kaj nej nrdi...sej ne more nć izbolšat..ker misle d je teb ćist Ql... a ti pa umiraš doma...k mislš na take stvari.... Nwm no...Mau se pa loh tud ženske potrudmo za zvezo..pa tko...ć si res zalublena ti pa to ne bo tko težko an?? • caj
15.8.2009 19:35
jst moram pa najprej fanta poseksat
pol pa šele greva narazn • anchycka
• Od: 25.5.2009
16.8.2009 10:28
ubistvu je kr prou ja...res je d ni zmer tko.sam js mam zdj srečo k sm prek msn enga spoznala in se mi zdi d je čist nor name.k se že en mesec menva vsak dan nonstop pa kdaj js začnem, kdaj pa on.pa v petek se vidva prvič pa vem d me bojo prej živci izdal..xD
• disketa
16.8.2009 10:47
anchycka pravi:ubistvu je kr prou ja...res je d ni zmer tko.sam js mam zdj srečo k sm prek msn enga spoznala in se mi zdi d je čist nor name.k se že en mesec menva vsak dan nonstop pa kdaj js začnem, kdaj pa on.pa v petek se vidva prvič pa vem d me bojo prej živci izdal..xD
srečnoo ;P pol napiši sem kako je šlo x) • anjja
• Od: 11.1.2009
16.8.2009 14:23
Sheelly pravi:Odločila sm se za prikažen potek zveze
Vse se začne ko se spoznata. Prvi flirt. In pogovori po msnju dolgo v noč. Tem nikoli ne zmanjka. Zjutrrei te zbudi prijeten sms ki te nasmeji in te spravi v dobro vojlo za cel dan. Zvečer te uspava še en prijeten sms in zaspiš z mislimi nanj. Ko začneta hoditi je najlepše. Sprehodi po parku. Pogovori po telefonu. Objemanje, poljubljane , gledanje in razmišljanje. Na začetku ko si v zvezi je res lepo. Potem pa se začne zjutraj in zvečer ni nobengea smsa. Vedno gledaš v ekran mobija in čakaš in se sprašuješ ali te bo poklical? ali ti bo poslal sms. in s tem pridejo dvomi . ali te sploh ima še rad. ali te je kdaj sploh imel. ?. ko te na msnju ne klikne čeprav je dosegljiv so spet tu enaka vprašanja . Zakaj me ne klikne ? Me ima rad ? Mu kai pomenim ? Me Vara? Ko te le klikne ali ga pa ti. Pogovor je nekak takle : Ti: OI On : oi Ti : Kako si? On: Vredu. Ti? Ti. Okei. Ti: Kai delaš? On : Nč. On Pti? TI: enako. Potem tišina. in dvomi. zakaj se ne zgovarja z mano , mi je kaj zameril. On misli približno enako. čeprav se sploh ne zaveda kasni dvomi te dajejo ko ti ne pošle sporočila ne ve koliko ti to pomenoi. ?! Tu je zveza skoraj na koncu . SO komaj še pogovori ko se ne skregata. Vedno se kregata. in potem je konec. KOnec vsega in posledica:( v večina primerih= Fant gre naprei si najde počasi drugi Ti pa vsak dan zaspiš z solznimi očmi zjutraj ser zbudiš z mislimi nanj. Ti si prizadeta ne on. Težko ga pozabiš in greš naprei Tako je saj po mojih izkušnjah. ČIST ENAKO • d3vi1
16.8.2009 17:42
ja sej....
največji problem je ker vsi tak mladi skačejo v neke zveze, ampak če hočeš da zveza traja vsaj nekaj časa,te moreš bit vsaj malo zrel • disketa
16.8.2009 19:16
d3vi1 pravi:ja sej....
največji problem je ker vsi tak mladi skačejo v neke zveze, ampak če hočeš da zveza traja vsaj nekaj časa,te moreš bit vsaj malo zrel doh.. ampak zaenkrat ni še noben pameten pršu mimo.. • d3vi1
16.8.2009 19:27
disketa pravi:
d3vi1 pravi:
ja sej....
največji problem je ker vsi tak mladi skačejo v neke zveze, ampak če hočeš da zveza traja vsaj nekaj časa,te moreš bit vsaj malo zrel doh.. ampak zaenkrat ni še noben pameten pršu mimo.. mogoče pa že poznaš keriga takiga,samo še ne veš da je mogoče on tisti "ta pametni" ni pa nujno ne,samo vseeno ne smeš obupat • disketa
16.8.2009 19:51
d3vi1 pravi:
disketa pravi:
d3vi1 pravi:
ja sej....
največji problem je ker vsi tak mladi skačejo v neke zveze, ampak če hočeš da zveza traja vsaj nekaj časa,te moreš bit vsaj malo zrel doh.. ampak zaenkrat ni še noben pameten pršu mimo.. mogoče pa že poznaš keriga takiga,samo še ne veš da je mogoče on tisti "ta pametni" ni pa nujno ne,samo vseeno ne smeš obupat ma sej mam kar precej takih kolegov, v katere bi se komot lahko zaljubla, ampak smo pač kolegi in mislim, da je mogoče celo boljše, da ostane tako (: • Screaam
• Od: 14.3.2009
16.8.2009 20:01
disketa pravi:
d3vi1 pravi:
disketa pravi:
d3vi1 pravi:
ja sej....
največji problem je ker vsi tak mladi skačejo v neke zveze, ampak če hočeš da zveza traja vsaj nekaj časa,te moreš bit vsaj malo zrel doh.. ampak zaenkrat ni še noben pameten pršu mimo.. mogoče pa že poznaš keriga takiga,samo še ne veš da je mogoče on tisti "ta pametni" ni pa nujno ne,samo vseeno ne smeš obupat ma sej mam kar precej takih kolegov, v katere bi se komot lahko zaljubla, ampak smo pač kolegi in mislim, da je mogoče celo boljše, da ostane tako (: ja kr će si pol kr naenkrat u zvezi z njimi.. pa se kej skregaš pa je zamira pa je use bed. • d3vi1
17.8.2009 0:29
Screaam pravi:
disketa pravi:
d3vi1 pravi:
disketa pravi:
d3vi1 pravi:
ja sej....
največji problem je ker vsi tak mladi skačejo v neke zveze, ampak če hočeš da zveza traja vsaj nekaj časa,te moreš bit vsaj malo zrel doh.. ampak zaenkrat ni še noben pameten pršu mimo.. mogoče pa že poznaš keriga takiga,samo še ne veš da je mogoče on tisti "ta pametni" ni pa nujno ne,samo vseeno ne smeš obupat ma sej mam kar precej takih kolegov, v katere bi se komot lahko zaljubla, ampak smo pač kolegi in mislim, da je mogoče celo boljše, da ostane tako (: ja kr će si pol kr naenkrat u zvezi z njimi.. pa se kej skregaš pa je zamira pa je use bed. ja če ti gre samo to po glawi,ampak če ne twegaš ne moreš dobit jackpota ne • smeXi
• Od: 16.8.2009
• Kraj: ljubljana
...
17.8.2009 5:58
se strinjam stabo
sm nekateri sploh nimajo msnja al pa niso nč gor tko da gre potem bol z sporočili in klici • disketa
17.8.2009 11:39
d3vi1 pravi:
Screaam pravi:
disketa pravi:
d3vi1 pravi:
disketa pravi:
d3vi1 pravi:
ja sej....
največji problem je ker vsi tak mladi skačejo v neke zveze, ampak če hočeš da zveza traja vsaj nekaj časa,te moreš bit vsaj malo zrel doh.. ampak zaenkrat ni še noben pameten pršu mimo.. mogoče pa že poznaš keriga takiga,samo še ne veš da je mogoče on tisti "ta pametni" ni pa nujno ne,samo vseeno ne smeš obupat ma sej mam kar precej takih kolegov, v katere bi se komot lahko zaljubla, ampak smo pač kolegi in mislim, da je mogoče celo boljše, da ostane tako (: ja kr će si pol kr naenkrat u zvezi z njimi.. pa se kej skregaš pa je zamira pa je use bed. ja če ti gre samo to po glawi,ampak če ne twegaš ne moreš dobit jackpota ne no to je tudi res.. ampak njemu je itak baje dobra ena druga in je on tudi ful dober eni moji kolegici.. svinja pa nočem bit • mojcha14
• Od: 10.7.2011
8.5.2012 17:29
z mano je blo tud enako...nekako smo šla oba usak po svoje. zej pa bi morda bla spet skupi sam se sploh nimmo več kej pogovarjt :/
• evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
8.5.2012 18:15
kok js ne morm tega sploh brt. res je mogoče velik zvez takih, sam če prašaš mene, je to lih zarad takih žensk k so kle. pač ja. sej je res ful najlepš če ti tip kej napiše pa te prvi klikne pa to. sam ni lih kriminal če ti kdaj njega. pa res je to da pač lahko tip misl da je tečn. pač pomislš kako bi blo pa teb če bi ga skos klikala in on tebe nikol. nevem no. ta tema mi je mau mem. pa nevem zakaj se tipe skos tok krivi za use te stvari. lih tok so prasci k ženske, če mene uprašaš še mn.
sploh pa nevem zakaj je use u smsih in raznoraznih četih in msnjih. k je ena napisala da se po cele dneve po msnju piše al neki tazga. ja uau. pejta vn da mata dejansko stik. kašna je pol to zveza. js se raj dobim z mojim tipom za pou ure, kukr da bi se 5 ur pogovarjala z njim prek neta. • DarkerThanBlack
• Od: 19.12.2010
8.5.2012 19:57
Citat:kok js ne morm tega sploh brt. res je mogoče velik zvez takih, sam če prašaš mene, je to lih zarad takih žensk k so kle. pač ja. sej je res ful najlepš če ti tip kej napiše pa te prvi klikne pa to. sam ni lih kriminal če ti kdaj njega. pa res je to da pač lahko tip misl da je tečn. pač pomislš kako bi blo pa teb če bi ga skos klikala in on tebe nikol. nevem no. ta tema mi je mau mem. pa nevem zakaj se tipe skos tok krivi za use te stvari. lih tok so prasci k ženske, če mene uprašaš še mn.
sploh pa nevem zakaj je use u smsih in raznoraznih četih in msnjih. k je ena napisala da se po cele dneve po msnju piše al neki tazga. ja uau. pejta vn da mata dejansko stik. kašna je pol to zveza. js se raj dobim z mojim tipom za pou ure, kukr da bi se 5 ur pogovarjala z njim prek neta. podpis! Men je tut bedno to po raznih smsih, msnjih, če hočš met z nekom zvezo, morš met telesn stik, pa ne mislm zdj na sex, pač lej nevem objemi, držanje za roke, lupčkanje, če boste punce čakale da vs tip klikne pol pa čakite celo večnost, ker on pričakuje isto...res nevem, če se hočm z nekom pogovarjat, pol ga klikneš ane, če se pa nočš pogovarjat pa pač rečš da se dons nočš pogovarjat, ne da pol on/ona na drugi strani mislm da ga/jo varaš alpa da ga/je nemaraš več pa take, dafak res, zto ste pa u zvezi po 2tedna, pa čes 1tedn spet skup in pol greste narazn pa se prek fbja žalte kko je kdo prasc pa ****, pa nismo zmeri tipi krivi, to je zdej že skor stereotipno, da če kej v zvezi fali, da je tip kriu, tut ženske ste kdaj krive da zveza razpade, ponavad zarad takih kokr tle jokate kko vm je srčka zlomu • slovenc79
• Od: 19.8.2011
8.5.2012 23:58
ja sej obratno pa ni nč bolje.. kok punc sem spoznal prek neta in vedn je blo isto, da so me kar ignorirat začele..
jaz pa ne delam tega. če hoče pa katera sprobat pa nej me na msn doda • Someone.
• Od: 29.6.2010
11.5.2012 17:42
mam eno uprašanje. pač js res nevem o čem se naj menim s enmu ko mi je všeč. pač sej se že dougo poznama sam sma se včasih ful menla zdej pa že več kot leto ne. in js bi se spet rada začela pa nwm o čem. o čem se vi menite s tistimi ki so vam všeč?
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
11.5.2012 22:49
če se en let nista slišala pol že samoumevno o čem naj se menita - o tem kaj se je dogajal tačas ko se nista vidla če ti je pa všeč, pa se sploh ne meni ampak ugotovi če se da kej več kot to • TelefonMladiMladim
• Od: 24.10.2011
• Kraj: Ljubljana
22.5.2012 15:54
Pozdravljeni.
Za uspešno zvezo je potrebna obojestranska komunikacija. Prvo se moreta dovolj dobro spoznati šele nato bosta ugotovila ali sta za skupaj. V mladostnih letih seveda to poteka malo drugače, vse se hitrejše odvija, bolj intenzivno in čustveno, vendar po drugi strani je tudi prebolevanje veliko hitrejše in lažje. Svetujem ti, da ga pokličeš in mu razložiš, da bi se rada dobila z njim na kavi/soku ali pa da gresta na sprehod, da ugotovita kaj sploh čutita in kako bo naprej. Pošteno se pogovori z njim, ne vsiljuj mu odgovorov, probajta jih sama poiskati in na koncu je vedno rešitev - če slučajno v tem trenutku ne bo najboljša mi vrjami na besedo, da bo s časom vse lažje in se ti bo obrestovalo na koncu. Ugotovila boš kje sta delala napake in jih tako prihodnjič ne bo. Resnično upam, da boš našla to kar iščeš. Upam, da bo na koncu vse vredu in da je imel le manjše težave- tudi o tem se pogovori z njim, zakaj se ti umika?, Ali mu lahko kako pomagaš? - daj mu vedeti da si tukaj zanga. Upam na najboljše. Lep pozdrav prostovoljka TMM • njegovamalapikica
• Od: 22.3.2011
24.6.2012 19:13
se strinjam s tem kar je napisano, sam usak upa da nbo tko! :)
mi2 s fantom sua skupi skor 10mescou & res je blo use popouno & še zdej ga mam jst najbl rada & on isto mene, k sua pač že mela pogouore k sua se kr nekk odtujila. pa mi velikrat reče da me ma rad & jst nemu, ampak kr tko se pač čut. doug mi ne pošle sms-a, zaebaua me, pol je ful lubosumen glede drugih tipou pa mu ni ušeč da se oblačm zj polet bl tko pač poletno ampak on pa use to lhka dela... & nwm kaj naj nrdim, kr ga res ljubim & mi je u tem času postou res poseb & mi ful pomen:) tko da PROSIM ZA POMOČ! :) kaj naj nrdim, da bo spet use enako?? huala;* |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.