problem• loveBLACK
• Od: 11.11.2011
problem
23.6.2012 12:41
no, js mam en problem. moja najboljša prjatlca je ful družabna in zabauna. js pa sm bl tiha in zadržana. z njenoo pomočjo (pač, k z njo prežvim velik časa) sm tut js postala bl družabna. to je še u redu.
no, lani pa je ceu klas govoru, d je en vame zalublen (pač, to je bla zrt tega, k sm mel pr športni ples in sva midva pač skupi plesala). men to ful ni blo kul, k so me pol vsi sprašval, č sm tut js vanga. na vsak tak uprašanje sm rekla: NE! (kar je blo tut res). in pač, to izzivanje je kr trajal in trajal (izzival so me skor usi, clo moje domnevne prjatlce(bff ni bla med njimi)) PR DRUGMU FANTU: eni učenci so bli povableni na nagradn izlet v terme. med njimi tut midve z mojo bff. in pol sva se ful zabavale z enima mlajšima fantoma(6. al 7. klas- ne vem točn, midve pa 8.). vse je blo kul, dokler mi ni en od teh dveh fantou reku, d je ta drug fant zalublen vame. men je blo to ful grozn. najrajš bi se pogreznla u zemlo. nism vedla, kva nej nrdim. in pol mi je še reku, d nej se grem k nemu usest. jst itaq nism hotla. pol mi je reku, d če mi more plačat al kaj? in sm rekla d ne. pač se ne bom usedla zraun njega. rajš sm sedela zraun ene sošolke in se pogovarjala z njo. in pol je tuki še en sošolc, k sm pa js sama upazla, d je mogoč vame, pa tut en sošolc mi je reku, d če nem tih mi neu x fanta zritu. tut ob tem sošolcu sm se pol počutla grozn. ne vem, kva je narobe z mano. vsi fanti k so vame men niso ušeč. mam eno simpatijo, k ma na žalost že punco. (k sm bla mlajša me je na svoj rd povabu in sm pršla. povabu je tut mojo nekdanjo zlo dobro prjatlco sam ona pa ni pršla. dobr, to ni zdej ful važn, sam useen. bla sm edina punca iz našega klasa). in skratka, takoj k pridm kamor koli gledam okol, kakšn je kdo. k d se mi bo zmešal. velikrat sm tut zmedena, ful hitr sve pozabm itd. itd... prosila bi za pomoč!!! • justfly
• Od: 17.7.2011
Re: problem
23.6.2012 12:58
sej to ni nč hudga. tui js sm ušeč dostim. če ti ni ušeč preprosto ignorjraš. in če še vedno ne da miru mu lepo poveš da on tebi ni ušeč.
problem rešen |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.