DENAR - kako priti do njega?

<< | 1 | 2
SaRa* • Od: 17.11.2009 • Prispevkov: 27
Re: DENAR - kako priti do njega? 23.2.2010 18:14
Jok3r pravi:
FamilyGirl pravi:
THE SECRET!!!!!!!!!!!
To je use, kar rabš vedt. Eno Skrivnost, k pa bom pred kšnimi mugoče neumna izpadla, če jo kr tkole napišem. Sploh pa je Skrivnost - in reeees deluje. Sam eni bi se s tega norca delal, kar se mi zdi čisto ponižujoče.
Zato ti povem: preberi si knjigo Skrivnost (Rhonda Byrne) ali pa si oglej film, ampak knjiga je veliko boljša.
Pa notri ni samo, kako dodenarja. Notri je USEEEEE.

Če še koga zanima, kr veselo na delo, Very Happy
It really works! Just believe it!

FG

ei sm gledu po netu da bi kje to naroču pa je povsod odstranjena..=(
če lohk plis poveš kje si jo kupla? =)
pa če kdo kje opaz da je kkšna nej mi prosim pove..
tenks* Very Happy

amm js jo mam doma, pa sm jo kupla u svetu knjige Smile ...amm pa ti family girl..a to pol zres dela? kr je še nism čist prebrala, sm kumi na polovici Wink
any • Od: 26.5.2009 • Prispevkov: 60
Re: DENAR - kako priti do njega? 23.2.2010 19:19
huh......... za fanta nimam pojma....... punce laži zaslužmo Twisted Evil ....... xD
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: DENAR - kako priti do njega? 23.2.2010 19:31
mhm če bi bil jz punca bi bil prostitutka Wink
any • Od: 26.5.2009 • Prispevkov: 60
Re: DENAR - kako priti do njega? 23.2.2010 19:50
Jok3r pravi:
mhm če bi bil jz punca bi bil prostitutka Wink

hja vrjamm xD Twisted Evil Wink
gojko • Od: 14.6.2009 • Prispevkov: 39
Re: DENAR - kako priti do njega? 24.2.2010 22:23
zacni kradt pa poj naprj prodajj alpa dili drogo Very Happy
Tinchys • Od: 24.7.2009 • Prispevkov: 25
Re: DENAR - kako priti do njega? 15.7.2011 17:13
malo pozno:
en je po ameriki pošiljal sporočila, da ljudem za 1 evro pove kako do bogastva. tako so mu pošiljali evre. odgovor: (upam da veš Very Happy)

hehe
lana • Od: 24.11.2010 • Prispevkov: 155
Re: DENAR - kako priti do njega? 15.7.2011 18:04
FamilyGirl pravi:
Jok3r pravi:
FamilyGirl pravi:
THE SECRET!!!!!!!!!!!
To je use, kar rabš vedt. Eno Skrivnost, k pa bom pred kšnimi mugoče neumna izpadla, če jo kr tkole napišem. Sploh pa je Skrivnost - in reeees deluje. Sam eni bi se s tega norca delal, kar se mi zdi čisto ponižujoče.
Zato ti povem: preberi si knjigo Skrivnost (Rhonda Byrne) ali pa si oglej film, ampak knjiga je veliko boljša.
Pa notri ni samo, kako dodenarja. Notri je USEEEEE.

Če še koga zanima, kr veselo na delo, Very Happy
It really works! Just believe it!

FG

ei sm gledu po netu da bi kje to naroču pa je povsod odstranjena..=(
če lohk plis poveš kje si jo kupla? =)

Am ne vem kje se jo je kupil, ker so nm jo prjatli pudaril.
Dej probu kej na netu pugledat. Jest vedno kadr kej ne najdem tko prek neta kupm. Pa še puklič po založbah Slovenije pa bo ...
Velik sreče
pa če kdo kje opaz da je kkšna nej mi prosim pove..
tenks* Very Happy

u knižnci si jo sposot...jst sm si jo tam...čeprav jo je vredno prebrat, pr men pač ne delouje..sorry sprry sorry sorry sorry Very Happy
maticmatic • Od: 14.4.2012 • Prispevkov: 2
Re: DENAR - kako priti do njega? 14.4.2012 1:42
Ste že kdaj slišali za neobux? To je spletna stran na katero se prijaviš oni pa ti plačajo za ogled njihovih reklam. Vse se začne dokaj počasi nekako tako: dokler si standart member ti plačajo 0,001 evra za ogled reklame ko postaneš golden ti plačajo 0,01-0,02 evra za ogled reklame vse skupaj ni nič DOBRA STRAN tega pa je da dobite enako vsoto tudi od vsakega referala, ki ga najamete pri njih. In nekateri jih imajo celo več kot deset tisoč. Zaslužek si preračunajte sami. do tam je sicer dolga pot vendar vam na dan vzame samo minuto časa, saj je potrebno poklikati samo 4 oglase na dan, vsi ostali oglasi so zgolj za vaše hitrejše napredovanje. Če ste zainteresirani sem vam spodaj pripel link za prijavo. [link]
izpolniti morate tudi paypal adress katerega si ga lahko izmislite. Seveda takšnega ki še ne obstaja ker ga boste pozneje naredili, ko boste hoteli kaj nakazati na ali z neobux računa
best • Od: 21.6.2012 • Prispevkov: 86
Re: DENAR - kako priti do njega? 23.6.2012 16:58
No jst sm si pa sposodu uno knjigo v knjižnc. No zdej pa stran za stranjo pa da vidmo če je kej pametnega v njej. Very Happy Very Happy Drgač sm zdele prebrv ene par strani in me je kr zamikal da bi prec prebrv sam nimam časa čeprov sm na počitncah Rolling Eyes
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: DENAR - kako priti do njega? 23.6.2012 17:25
moja frendica je dala oglas da čuva pse zdej med poletjem. in dubi 20 ? na dan. tko da če je plac u hiši.. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.