bratova punca=najbolsa prijatelica in moj bratPROSIM PREBERI

dekle • Od: 24.5.2011 • Prispevkov: 208
bratova punca=najbolsa prijatelica in moj bratPROSIM PREBERI 16.6.2012 23:51
pred letom in pol sem spoznala x dekle. je 15 let starejša od mene, vendar se odlično razumeva. jaz njej povem vse, ona meni sicer ne popolnoma vsega kar je logično, mi pa zaupa ogromno. zelo sva se sporijatelili, in postala je moja najbolša prijatelica. do nje sem nekoč postala celo posesivna( hotela sem jo zase, hotela sem vedeti vse o njej, nisem je pustila same,...) to težavo sem inkrat že rešila vendar se je vrnila. naučila sem se brzdat in prikrivat posesivnost, vendar je to vedno težje. namreč, pred 6 tedni sem jo spoznala z mojim bratom, ki je 2 leti mlajši od nje. čeprav je ona iz ljubljanskega konca on pa iz štajerske, sta začela hoditi.(oba sta že nad 25 let). sprva sem se tega razveselila. brata ki sem ga prej videla 2x na leto sem zdaj srečevala vsak vikend. težava je nastala ko si jo je tudi on začel lastiti. tudi on je postajal vedno bolj posesiven do nje. seveda pa ima on nekaj prednosti pred mano. zaradi tega sem postala zelo ljubosumna. mnogokrat sva se skregala. tudi zato ker sem dobila občutek da ima njo raje kot mene. jezilo me je ko sem vedela da bi zanjo naredil nekaj, kar zame noče. zaradi tega se še vedno, vedno znova prepirava.
prepirava pa se še zaradi ene stvari. z x punco sva vedno bili samo za vikend skupaj. ko je imela prejšnjega fanta sva se zvečer le steška poslovili. ko se je s tistim fantom razšla pa sem začela spati kar pri njej v postelji. tudi ko je spoznala mojega brata, in smo bili nekaj vikendov skupaj, je me je vedno prosila naj spim zraven, ker ne želi biti sama z njim v sobi. z veseljem sem ji ugodila. sedaj pa se je moj brat začel zelo pritoževati nad tem. prejšni vikend sva se skregala ko sem hotela spati z nima v postelji. punca x me je to prosila, vendar tega nisem smela povedati. nisem se mogla branit, po nekaj urah prepira em le popustila.
ta vikend je pnovno prišlo do podobne težabe. s ponco x sva se pogovarjale kje želi da spim. rekla je da ji je vseeno. dobro jew vedela kje želim biti jaz. vvendar ni tega nobena omenila. kasneje mi je brat jasno povedal da moram spat v drugi postelji. to mi ni bilo všeč, in punca x je to videla. kasneje je rekla naj spim z njima, ker ji je dovol da mi kar naprej ukazuje in uveljavlja svojo voljo,... seveda sem se zaradi tega zvečer spet skregala z bratom. in ponovno mu nisem smela povedat da je to rekla njegova punca!
sedaj ko to pišem, pravzaprav protestiram. nočem iti spat v drugo posteljo, in ker ne morem spati pri niju, sem se odločila bedeti celo noč.
vendar težav ne bom mogla tako reševati. glede taga se on noče pogovorit. starejši je od mene in samoumevno se mu zdi da mi lahko ukazuje, ko mojega očeta ni. čeprav smo cel vikend sami trije v MOJEM stanovanju. nevem več kaj naj naredim. kar naprej grozi da ner o več prišel, in da bo punco x vzel sabo da ne bo mogla bit z mano!
nevem več kaj naredit.
na pomoč! prosim!
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: bratova punca=najbolsa prijatelica in moj bratPROSIM PREBERI 16.6.2012 23:59
Okej tole pa je čudna situacija, ampka zakaj da f*ak jima ne pustiš malo zasebnosti? Sploh ponoči? Kaj si stara 5 let, da ne morš spat sama v postelji. A res ne razumeš, da sta onedva zdaj par in da rabta mal zasebnosti no. Very Happy ..
jst ga čist štekam. Tud sama bi čist obolela, če bi moja sestra/brat stalno hotla spat z mano in mojim fantom haha.
Mislim da je tuki problem v tebi, ne v njem. Smile
Re: bratova punca=najbolsa prijatelica in moj bratPROSIM PREBERI 17.6.2012 8:22
problem je v tem da to želi ona. jaz ji želim samo narediti uslugo. od dneva ko sta se spoznala čakam, da mi bo rekla naj ju pustim sama. vendar mi ni. ona je tista ki me prosi naj spim zraven. pred tremi tedni je imela rojstni dan. v mislih sem imela da bi ji za rojstni dan moj brat rezerviral hotelsko sobo, da bi imela ona dva imela malo miru. nisem ji smela povedat kaj točno načrtujem. rekla sem ji samo da bi ju malo pustila sama, pa se je takoj začela pritoževat da ne. pred dvemi tedni jo je moj brat želel peljat k moji mami( starša sta ločena9, da bi tam spala brez mene. pa je zelo protestirala. pred 4 tedni sem mogla it jaz spat k mami zato da je šla tudi ona z njim( ni mogla prespat pri meni). jaz samo čakam dan ko bo rekla naj ju pustim sama. ko se bo to zgodilo se bom odmaknila.
problem je morda tudi v meni. v otroštvu, me je moški dolgo otipaval, celo neko noč ko sem mogla spati pri njemu. spolnost je zame občutliva tema. in misel da bi se kaj takega dogajala v mojem stanovanju, mi niti približno ni všeč. strah me je. še posebaj zato ker je moja postelja v isti sobi kot njuna, le nekaj metrov proč. strah me je tudi zato, ker ko sem neko noč spalal pri niju, in sem se zbudila sredi noči, sem videla kako ji je sleku spodnji del poidžame. eno noč kasneje, pa ji je ukradu spodnje hlače. že to se mi gnjusi, in nebi prenesla da se bi v mojem stanovanju dogajalo kaj več!

pa še to: x punca mi je skoraj da sestra. je hčerka od očetove nove partnerke. pravzaprav imava druga drugo za sestro. prav zato mi dovoli dase ji vsedem na kolena in včasih me kar sama prime za roko ko greva na sprehod. ko sem žalostna jo lahko vedno objamem in me potolaži. moj brat ne razume kakšen odnos imava. tudi on je zelo ljubosumen name!nevem zakaj, ampak mislim da se nekako boji da jo bo izgubil. še posebaj zato ker se ponavadi postavi na mojo stran. ne razume tega da sem z njo lahko samo za vikend in bi bila takrat tudi jaz rada z njo. z veseljem ju pustim sama. večkrat se odmaknem. grem na vece ali na sprehod, in se tam zadržujem čim dlje časa. pustim jima samoto, vendar je jaz ne dobim. ne z njo ne z njim. tudi z njim bi bila rada kdaj sama. pa noče. noče biti sam z mano niti pet minut. žana mu je ves svet, za druge se ne briga. ne razume da ga imam tudi jaz rada in bi bila rada tudi jaz z njim sama. en vikend sem celo jokala, ker ni hotel biti z mano. nič ne pomaga. on skrbi samo zase. ne more bit pet minut z mano. ne more mi pet minut pustit da bi bila z žano. prenocišče dobi pri meni potem pa noče da bi bila z njima! počne to kar sem počela jaz. posesiven je do nje!
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: bratova punca=najbolsa prijatelica in moj bratPROSIM PREBERI 17.6.2012 11:26
Kok si pa ti stara?
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: bratova punca=najbolsa prijatelica in moj bratPROSIM PREBERI 17.6.2012 11:32
Zakaj je ona potem z njim, če noče spat z njim v postelji? + rekla si da sta oba stara več kot 25 let, kar se mi zdi res čudno, da se ta punca tako otročje obnaša.
Zakaj ne rečeš tej punci nej tvojemu bratu pove, da noče spati sama z njim, ne da si potem ti vsega kriva in brat stalno krivi tebe. Daj se malo postavi zase, če res to ni vse tvoja krivda.
Pa kaj ti sama stanuješ pa si stara koliko? 10-12 let? glede na to da si rekla, da je ta punca 15 let starejša do tebe.
Ne vem kaj nej ti sploh rečm. Povej bratu kaj čutš in punci..al pa se skupi usedte pa razčiste to, ker če ne se samo vrtite v krogu.
Re: bratova punca=najbolsa prijatelica in moj bratPROSIM PREBERI 17.6.2012 22:29
ne živim sama. samo za vikend sem sama doma. moj oče je z svojo partnerko na dolenskem, jaz pa z mojim bratom in punco. stara sem pa 14 let.

pa itak je vseeno zdaj. danes sta se skregala, ker si je brat z drugo dopisoval, tko da nista več skupi.
po eni strani sem vesela da je konec te nočne more, po drugi strani mi je pa za oba hudo. vem da sta oba zelo prizadeta. jaz pa držim s to punco, ker mi je ona vedno stala ob strani ko mi je bilo hudo, moj brat pa ne. samo bojim se da bo moj brat je zen name zato
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: bratova punca=najbolsa prijatelica in moj bratPROSIM PREBERI 19.6.2012 22:10
sori sam to je pa čudn useskp..
Re: bratova punca=najbolsa prijatelica in moj bratPROSIM PREBERI 20.6.2012 7:49
vem da je čudno. celotno moje življenje je čudno. če nebi bilo prav gotovo nebi prosila za pomoč.
sem upala da bo vsega tega zdaj končno konec, pa ni.
punci je žal da sta se razšla. in zdaj moram jaz brata prepričat da jo pripelje k meni na primorsko. ne vem zakaj tega ne moreta urediti sama. sicer naj bi se neki malega že pogovarjala a ne kaj dosti. brat ji zameri ker mu je v jezi marsikaj grdega napisala, in mu rekla da ji je vseeno zanj. nič od tega ni mislila a moj brat tega ne razume. tudi sama ga je enkrat prosila naj jo pelje dol, pa ni hotel. tako sem ga mogla jaz dva dni prepričevat da bi ga rada videla, in sem se enkrat skoraj skregala z njim.
ne vem več kaj naj. po eni strani mi je dovolj tega da se obnašata kot dva otroka in moram pote vse jaz urejat, in skrbet da se pobotata, in bit njuna posrednica in ne vem kaj še vse. po drugi strani pa to počnem zato ker bi rada da sta oba srečna. ker vem da drug brez drugega enostavno ne moreta. ko vidim da se punca skoraj zjoče pred mano, si ne morem kaj da ji nebi pomagala. in ko slišim kako zelo hudo je mojemu bratu, kako trpi brez nje, vem da je to moja dolžnost da jima pomagam.
ampak tega mam res že dovolj. punca mi je sicer obljubila da se bosta pogovorila, ampak ne vem če bo kaj iz tega.
smile97 • Od: 31.12.2009 • Prispevkov: 30
Re: bratova punca=najbolsa prijatelica in moj bratPROSIM PREBERI 20.6.2012 23:18
verjamem, da je situacija zate zelo neprijetna. na tvojem mestu se v njuno zvezo ne bi vmešavala in ju pustila, da se sama pogovorita. navsezadnje sta dovolj stara, da sama rešita svoje težave.
srečno Smile
Re: bratova punca=najbolsa prijatelica in moj bratPROSIM PREBERI 21.6.2012 14:00
trudim se ne vmešavat se. vendar ni preprosto.
ko me je punca prosila naj ji pomagam, sem rekla da nočem biti njuna posrednica pa se je takoj užalila. zdaj ji pomagam pod pogojem da se bosta pogovorila ko se srečata

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.