Bila sva si všeč, a nikoli me ni vprašal če bi bila z njim

MiaaGlu • Od: 20.6.2012 • Prispevkov: 10
Bila sva si všeč, a nikoli me ni vprašal če bi bila z njim 20.6.2012 21:32
Okej... proti koncu aprila sm spoznala nekoga :$ ful sva postala frenda... in smo šli k njim za 1. maj.. blo je ful noro. On je men postou ušeč. Jaz pa njemu. Sprehajala sva se, se držala za roke, se objemala, gledala zvezde, ... Blo je ful romantično! Ko sva se želela poljubiti sm mogla it domou -.-' On me je nato čisto usak dan klicau, mi pošiljaj sms-e,... In vse je bilo perfektno... ampak.. ni me vprašal če bi bla z njim! Ker sem si mislila da je sramežljiv sem dala pobudo, da ga ljbim in da bi bla vesela če bi mi dal šanso. Rekel je da bom to doživela. Problem je nastal v tem da čakam na njegovo šanso že od začetka MAJA! 100X sem mu rekla da ga ljubim, da mi pomeni vse in on je meni vedno odgovoril da me pogreša itd. Ali me bo sploh kdaj vprašaal?!? Vem da sem mu noro všeč, on pa meni tudi ampak jaz bi njega za sebe! Mi lahko da kdo kakšen nasvet ??? Že sem skoraj obupala nad tem da bova kdaj skupi ampak vseeno fuul močno upam da se bo to zgodilo. Kaj naj mu povem, kako naj mu dokažem da brez njega nemorem? HEELP MEE! Confused i'm confuseeed!

Nazadnje urejal/a MiaaGlu 20.6.2012 21:41; skupaj popravljeno 1 krat
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: Bila sva si všeč, a nikoli me ni vprašal če bi bila z njim 20.6.2012 21:35
mogoč si mu res všeč pa se noče "vezat" s tabo, ker ma rad tud druge punce, al se pa sam dela.

na vojem mestu, bi ga kr js uprašala, če misl on tko kej resnga tud...
MiaaGlu • Od: 20.6.2012 • Prispevkov: 10
Re: Bila sva si všeč, a nikoli me ni vprašal če bi bila z njim 20.6.2012 21:40
theoneblondie pravi:
mogoč si mu res všeč pa se noče "vezat" s tabo, ker ma rad tud druge punce, al se pa sam dela.

na vojem mestu, bi ga kr js uprašala, če misl on tko kej resnga tud...

ahaa okeej v petek bo pršu k men. ga bom uprašala.. hvala za nasvet ;*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.