IDEJE ZA DARILO ( 6 MESECEV)

RABIM IDEJE za DARILO , ČIMPREJ ! HVALA :)
večerja
16%
 16%  [ 1 ]
darilni bon za kopanje
83%
 83%  [ 5 ]
Skupaj glasov : 6

anjaindejan • Od: 14.6.2012 • Prispevkov: 5
IDEJE ZA DARILO ( 6 MESECEV) 14.6.2012 20:10
Hej. Smile

S fantom sem dobrih 5 mescev skupaj ampak delno se poznava že od prej. Ker si vsaki mesec kupujeva darila sem izgubila ideje kaj naj mu kupim ali pripravim za 6 mesecev. Vsaki mesec sem mu kupla tisto kar si je želel po tiho.
NEVEM KAJ NAJ MU KUPIM ZA 6 MESECEV ! .. razmišljala sem o darilnem bonu za kopanje ampak nevem kakšno vreme bo , niti odprto ni na tisti dan ko imava obletnico. Ali naj ga peljem na kakšno večerjo ? . Če ima kdo kake izkušnje s tem ali ve za kakšno dobro restavracijo v okolici Maribora naj mi pomaga in če zraven pove če lepo uredijo za romantično večerjo.

POMAGAJTE Smile
hvala.
Anja
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: IDEJE ZA DARILO ( 6 MESECEV) 14.6.2012 21:50
Mislim da bo boljše (moje menje), da ga pelješ na nek samoten kotiček gledat zvezdice (če bo vreme dopuščalo) pa prineseš kakšno dekco pa se lahko crkljata pa mu mogoče še kaj majhnega daš zravn Very Happy mislim da je boljše da sta sama kot pa v kakšni nagačeni restavraciji. lahko pa tja neseš tudi kakšno hrano, pjačo, pecivo, sladkarije,...
Peinchy • Od: 5.3.2011 • Prispevkov: 111
Re: IDEJE ZA DARILO ( 6 MESECEV) 14.6.2012 21:55
Lahko greta v kako restavracijo bol v centru, pol pa na sprehod po lentu Very Happy al pa če bo lepo vreme na kaki izlet Smile
anjaindejan • Od: 14.6.2012 • Prispevkov: 5
Re: IDEJE ZA DARILO ( 6 MESECEV) 15.6.2012 13:50
edina finta je v tem da me je on peljal na en samoten kotiček in sma gledala zvezde tak da tega ne morem jas naredit.. večerja in sprehod po lentu pa enako :s .. vprašala pa sem njegovo mamo in mi je povedala da bi blo lepo če bi šla naslednji teden ko vem da bo lepo vreme , da bi ga ona zamotla nekje veni jas pa bi pripravila pač za kopanje in bi rekla da grema k meni domou ali nekam na obisk in bi ga vodla do term na ptuju in bi mu tam povedala da je moje darilo kopanje.
Meni je ta zamisel postala všeč kaj pravita Smile ?
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: IDEJE ZA DARILO ( 6 MESECEV) 15.6.2012 22:43
Meni je ideja zelo ušeč Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.