Prezahteven• Timo3113
• Od: 22.2.2011
Prezahteven
21.5.2012 15:35
Pozdravljeni!
Tokrat sem tukaj jaz s svojim problemom. Opažam,da sem prezahteven. Prezahteven do vseh-do okolice,prijateljev (ki jih zato skoraj ni),staršev,brata,predvsem pa do sebe in do punc. Zakaj? Ne vem. Vedno,ko dobim slabo oceno,vedno se potem še kakšen teden ne poberem. Ne prenesem,če mi ne uspe,imam previsoke kriterije (ali pa tudi ne,ker vem da sem sposoben marsikaj) Predvsem pa se to kaže v odnosu do punc. Že kar nekaj časa sem samski,brez punce. Razlog je ta,da verjetno zahtevam preveč,pa tudi pomemben mi je izgled ali videz,in si ne predstavljam,da bi bila moja punca pod povprečna po videzu,pa naj je še takšen genij. Vedno zahtevam točnost,pa da ni kritična,pa naj se spremeni,pa da naj zamenja stil,pa nisem zadovoljen s povprečno punco,ampak iščem takšno punco,ki je pomojem sploh ni Hvala vam za pomoč • theoneblondie
• Od: 8.2.2012
Re: Prezahteven
21.5.2012 20:56
ti si pač eden takšnih tipov kot je george clooney... mhm.
• Neimenovano
• Od: 12.3.2012
21.5.2012 21:44
Mislm da ti bo velik lažje v življenju če se boš spustu z oblakov in spoznov da ne morš bit popovn in da nihče ne more bit.
Ne morš od drugih pričakovat popolnosti, če sam to nisi. Morš met padce in vzpone, da se od tega neki naučiš. To boš mogu sam pr seb najbolj razčistt, ker mislm da tko škudujš samo seb in tud ljudem okol tebe. Takšno punco kot si ti želiš mislm da ne boš najdu. K boš znov sprejet napake na seb, jih boš znou sprejet tud pri drugih in takrt ti bo lažje. Kako to storit ne vem, ker sm sama ful nezahtevna in sm z vsem zadovoljna in hvaležna za vse kar mam, tko da nvem kaj nej ti rečm. Sam pri seb boš mogu to sprejet. Najprej bo zate to poraz, čez neki časa pa zmaga! • Timo3113
22.5.2012 19:17
Blondie,slutim da je blo tisto prej negativno kot pozitivno • theoneblondie
22.5.2012 19:25
Timo3113 pravi:Blondie,slutim da je blo tisto prej negativno kot pozitivno
nism mislna negativno ampak pozitivno... kera se ne bi dala dol z clooney-em??? Hočem reči, da punce bodo padale na tvojo "prezahtevnost", "nedostopnost".... Tko d ti eno zber, k ti je simpatična in je rešn • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
22.5.2012 22:54
Dale dol z njem? Ja.
Bit z njim v zvezi? Ne. Zdej pa odvisno kaj išče, jst vem da v taki zvezi, kjer bi mi fnt stalno govoru kaj morm spremenit, nebi mogla bit. Me že nima dost rd, če me ne sprejme tako kot sm. (: • Timo3113
23.5.2012 15:14
niti ni to,kako se do punce obnašam,potem ko sva v zvezi,je že nekak bolše,samo prej pa samo napake znam iskati,niti ne dobrih stvari • Lojzica
• Od: 20.3.2012
23.5.2012 23:19
glede na to da svoj čs preživlaš tlele na eetaqu, in da vrjetno nisi lih en mačo or something z sixpacki in nevem, ne seri. res bodi realen, nisi popovn, vrjetno slabši od povprečnih punc. res, chill out dude.
• theoneblondie
24.5.2012 14:17
Lojzica pravi:glede na to da svoj čs preživlaš tlele na eetaqu, in da vrjetno nisi lih en mačo or something z sixpacki in nevem, ne seri. res bodi realen, nisi popovn, vrjetno slabši od povprečnih punc. res, chill out dude.
on se tega zaveda, da ni en fuuul hud tipa, in da jih je dosti boljših, on hoče samo pomoč kako se te njegove prezahtovnosti znebit. Lej najbolje je, da sprejmeš to, da si pač prezahteven... lahko jo omili, odpravil je pa ne boš (če se boš silil hoditi z eno povprečno punco, ti bo prej kot slej dosadilo, al te bo pa kmal punca pustila, ker bo vidla in čutila da to ni to...). Be yourself. • smilelily
• Od: 5.3.2012
• Kraj: Maribor
24.5.2012 14:50
hej!
probaj se mogoče bolj sprostit, včasih si reči: "vseeno mi je". Nič ni poplno (tudi ti ne) in ne trudi se da bi blo.npr, ko si napisal, da si dobil slabo oceno in da se cel teden nisi mogel pobrat: probaj mogoče malo razmislit zakaj si dibo tako oceno še boljše pa je da se z nekom pogovoris in na koncu prideš do zaključka, da se zgodi, dobil si eno izkušnjo več in življenje teče naprej. mislim, da preveč pričakuješ oz. zahtevaš od sebe, tak da pol posledično preveč pričakuješ od drgih. *Si probal kdaj poiskat svoje napake? lp • Timo3113
24.5.2012 16:56
Lojzica,presrečen sem,ker si se na ta forum prijavlila samo zato,da lahko blatiš druge (prispevki:1,in to je ta njen v tejli temi). Res,ostani še anprej takšna kot si,pa še naprej blati ljudi,le tako ti bo uspelo v življenju,res. ja,sem poskušal najti svoje napake,mi je uspelo in jih nekako popravljam,čeprav vem da takšna je moja osebnost in del tega bo ostal,pa če se že tako trudim Lojzica,še nekaj...Ni ti treba biti mačo,ne imeti sixpackov (se ukvarjam s športom odkar vem,pa nimam sixpackov,čeprav imam več mišične mase kot večina tistih s t.i. radiatorji),pa ti povem,da se ne sekiram. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.